След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -176

• 37 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 15

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Тая многострадалната пак на преден план ни се навира  Mr. Green

# 16
Ирка, много благодаря!

# 17
Елка и Борко са на сета ,а Кюса вилнее в туитър  Mr. Green Joy Joy Joy

Тя да не замества Кита  Mr. Green

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тия няма имат време да си сменят личните карти и ще се разведат  Mr. Green

# 19
Елка и Борко са на сета ,а Кюса вилнее в туитър  Mr. Green Joy Joy Joy

Тя да не замества Кита  Mr. Green
аха...ама нейните са едни постове  ooooh! куха лейка си е тя ами ...  Mr. Green той в петък излиза от дупката си по време на излъчване на епизода ....пише си високопарните постове за политиката и така никой не го закача от феновете  Joy Joy Joy

# 20
  • Perla
Ирка,  Hug Heart Eyes

Не искам да гадая, но на мен общо взето ми е хубаво усещането от фрага, мисля, че ни подхлъзват с тоя поглед на Йомер и нахвърляните реплики  Rolling Eyes Защото пък на лодката как я гледаше...  Crazy
Гале, то е ясно, че няма да се разминем с драмите и напрежението, но поне да знаем какво се случва с втория сезон. Миналата седмица рейтингът се вдигна заради екшъна на Йомко и това писмо на Галоша. да видим тази седмица Мерич какво ще измисли, за да задържи зрителите.

Скрит текст:

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Тая многострадалната пак на преден план ни се навира  Mr. Green

Тая многострадалната, Mr. Green Mr. Green като излезе от сериала, трябва да се показва, че да не я забравят.

# 21
Скрит текст:
Ирка,  Hug Heart Eyes

Не искам да гадая, но на мен общо взето ми е хубаво усещането от фрага, мисля, че ни подхлъзват с тоя поглед на Йомер и нахвърляните реплики  Rolling Eyes Защото пък на лодката как я гледаше...  Crazy
Гале, то е ясно, че няма да се разминем с драмите и напрежението, но поне да знаем какво се случва с втория сезон. Миналата седмица рейтингът се вдигна заради екшъна на Йомко и това писмо на Галоша. да видим тази седмица Мерич какво ще измисли, за да задържи зрителите.

Скрит текст:

Тая многострадалната, Mr. Green Mr. Green като излезе от сериала, трябва да се показва, че да не я забравят.

Че то пък кой я е запомнил, че да я забравя  Mr. Green

# 22
  • Perla

Феновете напомнят, че Баръш е бил близък приятел с предишния на Синем- Бекир, и по тази причина може и да не отиде на сватбата.

Ди, какви умни мисли споделя оная с красивата душа и още по- красивия смях? Че нея не я следя и съм в голяма загуба  Sad

# 23
  • near Sofia, Bulgaria

Ма като че нарочно фрага го пускат със сватбата на Синем и викат паникьосайте се малко  ...  Wink И после кой у сериал, кой у реал!  hahaha

# 24
  • У Диспансера ...♥♥♥
Едни на сватба, други трябва работят   Laughing

# 25
Доре,ей това пусна принцеса парцалеса   Mr. Green тя на старини  Mr. Green

gupse ozay @gupseo  42m42 minutes ago View translation
Açtım snapchat. Ama devamlı kamerada kendimle karşılaşıyorum; stres olup hemen kapatıyorum. Yavaş yavaş alışıcam. Minik minik kareler ne ya

I opened snapchat. But I'm having with myself on camera all the time; I immediately turned off if it's stress. I'm going to get used to it slowly. What the little tiny squares

има и още ,ама не ми се занима с тая сега  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 22:24 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 26
  • Perla
Доре,ей това пусна принцеса парцалеса   Mr. Green тя на старини  Mr. Green

[
Скрит текст:
img width=338 height=600]https://pbs.twimg.com/media/CjKaOB1WgAAm6xk.jpg[/img]

gupse ozay @gupseo  42m42 minutes ago View translation
Açtım snapchat. Ama devamlı kamerada kendimle karşılaşıyorum; stres olup hemen kapatıyorum. Yavaş yavaş alışıcam. Minik minik kareler ne ya

I opened snapchat. But I'm having with myself on camera all the time; I immediately turned off if it's stress. I'm going to get used to it slowly. What the little tiny squares

има и още ,ама не ми се занима с тая сега  Mr. Green[/b]

въх, Ди, какво ме направи, бе? Майко мила, Борко дали го е видял това! Че да си остане на сета човекО!  По- добре да работят с колежката, отколкото да ходи да почива вкъщи  Mr. Green

# 27
  • Керодиспансера
Здравейте в новото дворче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за което благодаря на Ирка  Hug newsm51 smile3525 bouquet love001

Изненадва ме , че Йомер говори на Дефне за булка  Thinking до сега като че ли не са говорили за сватба конкретно  newsm78 дали не е част от изненадата за рд-то и  newsm78
А ме притеснява погледа на Шукрю- сега остава и той да я притиска и притеснява с писмото и написаното в него  ooooh!

# 28
# 29
Доре,явно Кюса скучае в къщи и си е отворила някакъв снапчат и чрез него си правиш такива снимки  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ели  Heart Eyes Hug те говорят ,но засега булката ще е друга  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт