"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 681
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
Иво Ния ли искаше да натопи с помощта на прокурорката?
Според мен е Сандов - перуката

# 106
А всъщност Иво за кого нареди поръчката, която Близнака отказа като твърде гадна, а Рони прие?

# 107
Иво Ния ли искаше да натопи с помощта на прокурорката?
Според мен е Сандов - перуката
Да него.
За прокурорката беше поръчката.
Иво и Ерол се дебнат и стрелят един друг в лозята според мен.

# 108
  • София
А всъщност Иво за кого нареди поръчката, която Близнака отказа като твърде гадна, а Рони прие?
За Доротея. Wink

# 109
Започвам да мисля,че Мартин ще се окаже жив. Не дадоха погребението му, а на всички убити полицаи са давали. Още повече, че той е и главен герой. Щяха да дадат как го изпращат с почести. А и запалката, която Попов намери на гроба на Зори, мисля, че беше знак от Мартин.

# 110
И мъжа ми си усъмни за запалката, но как ще стане точно това?

# 111
  • ES
Той Куката иска и без любовта искаше да зареже тая работа, ама оставя ли те някой, нали помните как го натупаха в затвора.
Така е. Но мисля, че Иво би го "пуснал". Ако ли не, то значи съвсем да е загубил човешкото в себе си.
Ама ти вярваш, че в Иво е останало нещо човешко?! След Съни и майка си мисля, че съвсем се е втвърдил от към сърдечната област. Как ще пусне Куката жив?! Та той знае толкова тайни. Както каза Рони, никой не обича да носи тайни в себе си, само трябва да го мотивираш за да ти ги каже.

# 112
  • into the blue
И на мен за тази запалка ми стана любопитно какво искаха да кажат.
Мартин трябва да я е оставил,Попов каза "шмекер",като я взе,
но каква е идеята?

# 113
  • ES
И мъжа ми си усъмни за запалката, но как ще стане точно това?
Оставил я е преди да отиде на летището. Не мисля, че е жив.

# 114
Попов не прие запалката знак от Мартин, а за знак от съдбата   Peace Един вид тя му подсказа, че Мартин е бил там преди да умре и че е умрял, за да възмезди смъртта на дъщеря му, а той самият нищо не прави - това прави смъртта и на двамата безсмислена и му вменява вина за отшелничеството.

Аз не виждам как може да се окаже жив, при положение, че не остана абсолютно никой, който евентуално да го прикрие. Отделно, от чисто сюжетна гледна точка няма смисъл той да е жив - Попов се върна като полицай, Ерол е ченгето под прикритие (според мен ще продължи да е такова), за Мартин няма място.

# 115
Скрит текст:
Той Куката иска и без любовта искаше да зареже тая работа, ама оставя ли те някой, нали помните как го натупаха в затвора.
Така е. Но мисля, че Иво би го "пуснал". Ако ли не, то значи съвсем да е загубил човешкото в себе си.
Ама ти вярваш, че в Иво е останало нещо човешко?! След Съни и майка си мисля, че съвсем се е втвърдил от към сърдечната област. Как ще пусне Куката жив?! Та той знае толкова тайни. Както каза Рони, никой не обича да носи тайни в себе си, само трябва да го мотивираш за да ти ги каже.
Вярвам Blush Въпреки всичко не е някой социопат като Рони например (тръпки ме побиват само като го видя). А Куката много го харесвам и може би затова искам хепи енд за него. Все пак винаги е бил зад Иво и заслужава такъв жест от негова страна.

# 116
  • Бургас
https://www.youtube.com/watch?v=eGda76xU6BY
Много се накефих на това клипче.
Днес цял ден гледа стари сезони  #Crazy
Сигурно и ще сънувам филма тази вечер  Mr. Green

# 117
Ако не е жив, защо тогава не дадоха погребението му?

# 118
# 119
Човещина в Иво? Sick Sick Sick
Отвратителен ми е!
Защото е яко тъпо да занимават постоянно в завършващ сериал, който вече не се радва на никакъв интерес, всеки епизод с погребения.
Никак не ми хареса тази серия. Мудна и скучна.
Очаквах повече като за пред финал.

Общи условия

Активация на акаунт