"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 680
  • 448
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Не вярвам Мартин да е жив ...

Куката може да се откаже от бизнеса, ако ликвидират Иво. Той и без това нищо мафиотско не прави цял сезон - само любов върти. Допускам, че е възможно да влезе в програма за защитени свидетели - в името на любовта Simple Smile и ако окаушат Иво Simple Smile

Ерол и Ния ще избягат с нейните пари ...

Предполагам, че може да има нов сезон Simple Smile

# 121
Не, няма да има нов сезон.

# 122
  • ES
Странен ми е този Ерол, ами убил Мартин защото в самолета били Иво и Ния. Неубедително! Най вече пред Попов. Според мен го беше набрал на Мартин заради флашката, страхуваше се, че щеше да опита пак и можеше да успее.

# 123
  • Русе
И аз смятам така. Ако просто го беше прострелял, несмъртоносно, с цел да го спре, Мартин със сигурност нямаше да остави нещата така. И този път щеше да хвърли Ерол на Иво без предупреждение. Защото за флашката го предупреди.
Не очаквах Вафлата да е жив. И дано да не ликвидират Доротея.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 03:06 от lubito

# 124
  • into the blue
https://www.youtube.com/watch?v=eGda76xU6BY
Много се накефих на това клипче.
Днес цял ден гледа стари сезони  #Crazy
Сигурно и ще сънувам филма тази вечер  Mr. Green

bouquet за клипа,няма ли още  Mr. Green
Не искам да свършва...
Предполагам,че ще направят отворен финал,
за си оставят вратичка,ако някой ден решат да снимат продължение.
Или поне на мен така ми се иска.

# 125
  • София
Как ли пък ще си кажа паролата за мейла на шефа си, щото бил нервен  Joy
Полицаят Тодоров много ми прилича на Георги, участник в Мастършеф  Thinking

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 10:24 от Аглея

# 126
Как ли пък ще си кажа паролата за мейла на шефа си, щото бил нервен  Joy
Е тя се сменя. А и сексибог34 си беше за казване. Mr. Green

# 127
много ми се обърка сериалът, ерол не ми е ясно какво му се върти в главата, смятам, че ще е много интересен последният епизод.
интересно, джаро не е мъртъв ли? като гледах трейлъра  Shocked
запалката на гробищата мартин я е оставил преди летището и според мен, но пък нямаше погребението му - все па ке възможно да е бил мъртъв някак изкуствено с такива куршуми, дето ти спират сърцето или пододбно, има такива сериали, дето ги погребват, ч после ги изравят и съживяват с някакво анти=лекарство или адреналин мисля  Grinning

# 128
Не, не е жив Джаро, нито Мартин. Няма и да ги съживяват.

# 129
Не е трейлърът с Джаро, а рекламата за финала в събота. В трейлъра няма Джаро, няма Маро Simple Smile)

# 130
  • София
Как ли пък ще си кажа паролата за мейла на шефа си, щото бил нервен  Joy
Е тя се сменя. А и сексибог34 си беше за казване. Mr. Green

Е, тя се сменя, ясно, ама сцената ми беше смешна, казвай бързо, че съм нервен  hahaha

# 131
Рекламата с Джаро е за финала на целия сериал, нали ще съберат всички актьори в Зала 1 в събота. Не е част от трейлъра за последния епизод. Нито Джаро, нито Мартин са живи, само все още се чудя дали първоначалното ми впечатление, че Ерол ще е новият Big Boss, ще се окаже вярно или ще остане на страната на добрите. След убийството на Мартин, за да избегне затвора, нищо чудно да гръмне Иво и да избяга с Ния. А за нея в последния епизод не ми се мисли, колко бой отнесе в трейлъра, съжалявам я.

# 132
На мен ми стана странно, че като вдигнаха тялото на Мартин от летището, нямаше никаква кръв.  newsm78
Възможно ли е да те прострелят до сърцето и да няма локва с кръв?!
Той е главния герой, поне едно погребение заслужаваше. Или ще го погребат другия епизод, или ще го съживят. Това е моето мнение.

# 133
Абсурд е да го съживяват, би било смехотворно. Не е нужно да дават всички погребения.

# 134
На мен ми стана странно, че като вдигнаха тялото на Мартин от летището, нямаше никаква кръв.  newsm78
Възможно ли е да те прострелят до сърцето и да няма локва с кръв?!
Той е главния герой, поне едно погребение заслужаваше. Или ще го погребат другия епизод, или ще го съживят. Това е моето мнение.

Това с локвата кръв е логично, но този сезон макар и по-добър от предния, има доста забележки по детайлите, така че не се учудвам, че са пропуснали. А за погребението - все още тече разследване, тялото би трябвало да е в съдебна медицина. Наистина ще е абсурдно да е жив, става турска сапунка така.

Общи условия

Активация на акаунт