"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 648
  • 448
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • ES
..
Куката беше напълно излишен през този сезон, както между впрочем и криминоложката. Не знам защо сценаристите създават подобни излишни образи. (и излишни разходи)  newsm78
Харесван персонаж е. А какво по-пиканто в тази история би било освен любов с полицайка.  Wink

Мартин изпрати флашката защото беше сигурен, че Ерол е минал на тъмната страна. Нещо, което и аз си мисля... Rolling Eyes
И защо Ерол не каза на Попов това, а че Ния и Иво са били в самолета, за това го е застрелял.

# 167
Е не гледаш внимателно, това първо каза за Ния. Wink

# 168
Каза за Ния, защото това беше причината да стреля, а не отмъщение към Маргин. И не каза за флашката, защото е мъж и човек на честта.

# 169
  • ES
Не четеш внимателно Денси, виж Лулу25 ме е разбрала  Laughing Може и аз да съм го написала объркано де.  Wink
Защо Ерол не каза на Попов, че Мартин на 2 пъти е рискувал до смърт живота му? Защото трябва да обяснява защо Мартин го е направил (поне това с флашката). И то е защото Мартин мислеше, че Ерол е сменил отбора. Ето това, че Ерол крие от Попов и мен ме кара да си мисля, че не му са чисто полицейски намеренията вече.

# 170
  • Бургас
Дано всичко стане ясно в събота,екипа,който създава филма да си е свършил добре работата,а не да ни остави нещо неразгадано и незавършено  Peace
До тогава само ще гадаем  Crossing Arms

# 171
  • Canada
Благодаря karzzz.  Изглежда обещаващо...

# 172
Аз мисля, че Ерол не каза за флашката, защото тогава щеше да изглежда че има мотив да убие Мартин. И със съгурност нямаше да има извинение.

Ниш ми харесва, но не като мутреса. Някак много ми е мека, като някоя кифла. Не върви такъв тип бизнес дама да е чак такъв льохман, някак си..

# 173
  • в 1001-та нощ
Двете влюбени двойки очаквам да оцелеят - нали любовта побеждава ... Гледайте как опозориха Мартин, за да го очистят ....

# 174
  • София
Според мене Ерол спести част от информацията пред Попов, защото не е сигурен кой с кого.
В средите на държавните служители повечето са обвързани, толерирани и бутани напред от някой мафиот.
Като под мафиот нямам предвид дребен дилър. Има и много със светли приходи.
И аз си мисля, че любовта ще победи.

# 175
  • София
Хареса ми предпоследната серия и очаквам с нетърпение финала в събота. Simple Smile
Иво е пътник на 99% Но на мен много повече ми се иска да се разправят с Бенишев. Тази корумпирана гад!  Close

Иначе, Владо Пенев с много силна игра, определено липсваше този му много силен образ.
Бих отличил като цяло актьорската игра и съспенса от тази 11 серия.

А относно погребението на Марто, няма как да не го дадат, би било глупаво... Според мен с неговото погребение ще започне последния епизод, поне това заслужава след като омаскариха здраво и ненужно в този сезон.

# 176
  • И аз не знам къде
Мисля,че трябва да дадат погребението. Все пак беше главен герой

# 177
Темата за погребението стана историческа. Mr. Green
Аз пък не искам да гледам такава сцена. "Отсякоха дървото" и съм много доволна. Blush Mr. Green

# 178
Какво толкова за гледане има в едно погребение? Пускат ковчега и хайде чао. Загуба на време особено сега когато време не остана.

# 179
Какво толкова за гледане има в едно погребение? Пускат ковчега и хайде чао. Загуба на време особено сега когато време не остана.
Айде сега, при желание на сценаристите може да има рев, хвърляне върху ковчега, прочувствени речи, стрелба, умрелият да стане изневиделица, трупът да е откраднат, да стане катастрофа с катафалката, гостите да се сбият  - все едно не сте гледали ТВ погребения.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт