"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 673
  • 448
  •   1
Отговори
# 150
Eй, това Тодоров ми пълни душата. Много ме радва Любен Кънев и мисля, че щеше да е страхотен Мартин. Има си мафиотското излъчване и плюс това може да играе. Ноо...има талант момчето и това му е само началото на кариерата. За съжаление Ивайло Захариев ще си остане за поколенията като дървото.

Като изключим актьорската игра ми стана мъчно за Мартин в този епизод. Бях му много ядосана в този сезон, но като се сетя през какво мина момчето, беше тъжно че свърши така. Още по-тъжно от приятелски огън. Пълна деградация на един иначе героичен образ. Дано поне остане някой жив накрая от този сериал. Поне Куката и полицайчетата.

# 151
Някой знае ли за финала как се купуват билети и дали всеки може да купи?

# 152
Как ли пък ще си кажа паролата за мейла на шефа си, щото бил нервен  Joy
Полицаят Тодоров много ми прилича на Георги, участник в Мастършеф  Thinking

Нали? Нали? И аз само това повтарям, но си мислех, че само аз намирам прилика.

Joy Joy Joy Joy

От първия ден повтарям това, но мъжът ми ме гледа странно и не посмях да коментирам пред други Simple Smile

# 153
  • София
Аз даже си помислих, че може да са братя.  Laughing

# 154
Не знам, но даье откривам още сцени, където има разлики. Примерно в сцената, където Мартин е покрит с чаршаф и след това го дават преди да го покрият, а краката му са така широко разкрачени..

На този яовек хич не му върви актьорството  Mr. Green Иначе е яаровен, поне на ме доста ми харесва, ама като си отвори устата и всичко свършва  Rolling Eyes Laughing

Куката го обичам!  Heart Eyes Толкова е секси Simple Smile Трябваше да му изберат ншкош по-секси атриса. Таш има една злобна суха физиономия. Само ояите й са хубави.

Ерол... Ах, Ерол.. Бойко...
А тоя Рони, как ми иде да му вкарам един  #2gunfire Злобар!

Мисля, че Куката и сухата паста ще се вземат. Ния и Ерол ще избягат с парите на Ния. Иво ще го застрелят.

Попов не знам какжо ще прави, като няма Джаро, няма Маро... То остана ли изобщо някой жив? Както каза Иво Андонов  Mr. Green

# 155
Природата не търпи празно, като го няма Иво Андонов, ще се появи нов главатар.
Попов може да се оттегли пак на язовира. Хипотетично. Simple Smile

# 156
И аз клоня към версията, че Ерол ще замести Иво, нов цар на улицата и така ще свърши. Иначе ГДБОП трябва да се закриват  Mr. Green

# 157
  • Русе
Ако на някого му е мъчно за Киров - снощи го гледах във Връзки. Имаше епизодична роля като съкафезник на Тони ( Джаро). И той е добър актьор според мен.
И на мен ми стана мъчно за Мартин след диалога с Попов. Толкова отчаян и обезверен беше..

# 158
И аз клоня към версията, че Ерол ще замести Иво, нов цар на улицата и така ще свърши. Иначе ГДБОП трябва да се закриват  Mr. Green
Абсурд!

Ако ги изтрепат и тримата на финала, блъгарина много ще плаче, много ще псува и друг сериал няма да гледа, щото "тея ги трепат и нема смисъл да се абим". Та ще ще оцелее поне Ерол и/или Куката. Иво да го трепат.
Ерол никога няма да стане бандит, най-малкото заради сестра си а и защото е турчин, а те дума дадат ли......

# 159
.... защото е турчин, а те дума дадат ли......
Aхах, имам такава съученичка - туркиня, освен да е изключението, което потвърждава твоето правило  Laughing
Иначе мафиот не го виждам, много е рисковано, защото винаги може отнякъде да лъсне досието му. Цял живот да се крие и да чака друг да пусне друга флашка... не си е работа.

# 160
  • ES

Ерол никога няма да стане бандит, най-малкото заради сестра си а и защото е турчин, а те дума дадат ли......
Само не мога да разбера, той какъв стана като застреля полицай?

# 161

Попов ще каже сега. Wink

# 162

Е то и Мартин тогава е същият, не застреля полицай със собствената си ръка, но го изпрати на смърт умишлено с флашката.

# 163
Е и преди това се опита да го претрепе в акция. Peace

# 164
  • Canada
Моля дайте линк за трейлъра на финалния епизод... Praynig
Аз лично нямам никакви предположения за финала. Но се надявам Ерол и Ния да оцелеят.
Куката беше напълно излишен през този сезон, както между впрочем и криминоложката. Не знам защо сценаристите създават подобни излишни образи. (и излишни разходи)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт