"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 674
  • 448
  •   1
Отговори
# 135
Жалко за Ерол,харесва ми артиста,но ролята му-не.Предателите никой не ги обича,а той цял сезон не избра от кои е.Та едва ли ще има хепиенд за него.

# 136
  • И аз не знам къде
Доста се измениха принципите и двамата полицаи под прикритие.  Очаквам финала с нетърпение   Heart Eyes вижте на какво попаднах :
http://hotarena.net/iaka-pukotevica-na-finala-na-pod-prikritie

# 137
Е*ати.... Като в корейски сериал - накрая всички измират и голям финален надпис THE END.... ooooh!

# 138
"В мащабна екшън сцена на финала жертва на куршумите ще стане мафиотския бос Иво Андонов (Захари Бахаров). Първоначално е било замислено той да бъде хванат и тикнат в затвора. Западните съпродуценти обаче, преценили, че това е нереалистично. "
Наистина е нереалистично у нас, браво на западните съпродуценти hahaha

# 139
Здравейте.
За сексибога и аз се смях с глас. И добре изиграно беше.
Мъчно ми стана за Доротея.
Попов го изкараха като някакъв супермен, полицията спа 10 серии, а на 11тата дойде Попов от язовира, подстрига се и ги изкърти със знания и усет.  Sunglasses
На Ния се накефих, много смела с италианците, но от трейлъра за следващия епизод ми стана лошо. Ще яде бой, милата. За Ерол очаквах да се предаде, какъвто и да е и колкото и Андонов да му спаси живота, той все пак е полицай.
Чакам да видя Бенишев и перуката в следващия епизод.

Въобще според мен едно голямо БРАВО от сърце. 5 сезона по 12 епизода, на много хора не им хареса сезона с турците, всеки си има вкус. Аз се гордея, че българи могат да направят такъв сериал.  Sunglasses

# 140
  • Norge
Пффффф, с голям страх (и много предпазливо) отварям темата.
И съм факир на скролването когато забележа опасност.  
Не гледам трейлъри и не искам да знам какво се случва по-нататък.
Едно е да гадаем и да правим прогнози, друго е някой да ми разказва как отново камериерът е убиецът  Simple Smile

Впрочем, Попов, оказва се, не ми е симпатичен вече.  newsm78  И то не само заради белезниците от последната сцена.

# 141
  • София
В трейлъра ми се стори ,че Иво спасява Ерол... и двамата се гонят с някой , а не един с друг.

# 142
  • ES
Аз за това си мисля, че Ерол е минал на тъмната страна...

# 143
  • Варна
Хубу де, тоя Вафлата как така оцеля след стоте кафета? И какво искаше да каже на Иво, когато го сиктирдоса "К'во ша ма гледаш, нали ма виждаш"?

Иначе това с ареста в хола на Попов беше малко... ама като цяло серията си беше супер.

# 144
  • Бургас
Незнам защо,но днес цял ден ми се върти в главата,че Попов ще пушне и Ерол и Иво  newsm78
Загуби Мартин,защо да не загуби и Ерол.След като се гърмят един друг,двамата му най-верни хора.
Мисля,че това ще стана в тази гонка,нещо като постановка ми е всичко това с ареста....

# 145
абе и на ми е като постановка, ама предвид че нямаше друг в стаята, за кого да я играят  newsm78
в трейлъра ерол и иво бягат заедно, а не се гонят  Peace хора, сякаш между тях двамата е жената на попов  Shocked Laughing
оххх нищо не ми е ясно и нямам търпение за събота, само дано станат ясно всички съдби, защото все пак си е баш финал  Whistling

# 146
  • into the blue
Да,има нещо не както трябва с този арест.
Ерол си призна,защото разбра,че Попов знае,в противен случай надали.
В разговора Попов каза,че много такива случаи остават неразкрити,
т.е. че няма да го издаде/поне аз така го разбрах/,
а по-късно у тях му слага белезниците.
Ще разберем в събота  Laughing

# 147
Ох, тоя Мартин даже труп не може да играе като хората. В сцената , където го вдигат от земята пръв см си вдига главата. Очаква се един труп да е отпуснат...

# 148
Ох, тоя Мартин даже труп не може да играе като хората.

Joy Joy Joy Joy

# 149
Как ли пък ще си кажа паролата за мейла на шефа си, щото бил нервен  Joy
Полицаят Тодоров много ми прилича на Георги, участник в Мастършеф  Thinking

Нали? Нали? И аз само това повтарям, но си мислех, че само аз намирам прилика.

Общи условия

Активация на акаунт