"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 587
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
Е, не е само в Под прикритие така. И във Връзки продуктовото позициониране е много натрапчиво, а в Откраднат живот по много малоумен начин вкарват рекламата на един сайт.

# 301
  • Канада
От коментарите тук ми стана ясно, че Ерол е разбрал нещо за сестра си? Кога е станала това, май съм проспала някоя от сериите!
 Grinning

# 302
Ния може да твърди и доказва, че е била принудена да подписва. Ей го Ерол веднага ще свидетелства  Grinning

Наистина в крайна сметка пак просто гръмнаха Иво, но и щеше да е нереалистично да има друг финал. Да не говорим, че ако просто го бяха хванали, пак щеше да има отворен финал - между залавяне, осъждане и гниене в затвора много може да се случи. То нали и Джаро все пак в един момент беше осъден...?

...........

Просто ми се видя много елементарно това гръмване/разстрел.
През целия филм имаха доста много възможности  да го гръмнат и то без да го гонят толкова много не едно и две престъпления разкриха........

Можеха да го поизмъчат малко с някакъв по строг режим в затвора известно време, да го дават по медии  да го гледат милиони очите на всички да са вперени в него като най големия престъпник.........там пак можеше да се самоубие Андонов в затвора. Или да бяха измислили  сценаристите бягство и при евентуално бягство да го гръмнат, тук наистина вече няма накъде.

Така някак си ми простее финала, ама така са решили.

# 303
Кога са имали възможност? По хората не се гърми просто ей така. Освен да имаше повторение на случая с Джаро, което щеше да е много тъпо.
Да се самоубие в затвора едва ли. Не е някой лабилен тип, а и нямаше да живее много зле там.
В крайна сметка той реши как да приключат нещата и полицията отново не успя. Абсолютно реалистично.

# 304
  • КиТ
Попаднах на това из фейсбук  Mr. Green
Очаквах Иво Андонов да умре докато шофира "Audi", с едната ръка да си маже майонеза "Краси", с другата да похапва бирени фъстъци "Rois", паркирайки пред хотел "Маринела" пред който вече има отворено заведение "Raffy", а до него заведение "Planet", от което да излиза сервитьорка с табла и да носи кафе "Spetema", а на таблото на Аудито да има оставени хапчета "Табекс" заедно с цигари "Виктори", а той да слезе от колата и да крещи "СПЕЧЕЛИХ 200 ХИЛЯДИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ С ЕЙ ТАЯ ДЕТЕЛИНКА ЗА 3лв.!!!", нооо това не се случи ...

smile3532 smile3532 smile3532

# 305
Кога са имали възможност? По хората не се гърми просто ей така. Освен да имаше повторение на случая с Джаро, което щеше да е много тъпо.
Да се самоубие в затвора едва ли. Не е някой лабилен тип, а и нямаше да живее много зле там.
В крайна сметка той реши как да приключат нещата и полицията отново не успя. Абсолютно реалистично.

Е аз не съм чак толкова изпаднала в мисленето, .....чувала съм  че не се гърми по хората просто ей така.

Толкова много спречквания е имало със стрелба между бандата на Иво и полицията от началото на филма. Примерно в шивашки цех ли фабрика за лекарства ли какво беше в този сезон.....там умря и полицай дори...

За някои е реалистичен финала, за други като мен простее на фона на целия филм.......
ЗА трети може да е нещо друго

# 306

Толкова много спречквания е имало със стрелба между бандата на Иво и полицията от началото на филма. Примерно в шивашки цех ли фабрика за лекарства ли какво беше в този сезон.....там умря и полицай дори...

Е да де, там умря полицай, ако беше финал, можеше и Иво да е, съвсем хипотетично. Босът умира на финала. Simple Smile
Не само реалистично до някаква степен, но и което е по-важното - перфектно се вписва в образа му такъв фатален край. Не би се предал, не би позволил друг сценарий, освен този, който той реши. Много по-смешно щеше да бъде той да лежи в затвора. Дори когато закопчаха Джаро и компания, се видя колко бързо се озоваха навън - също като в живота. Не лежат тия, дето трябва.

Между другото от снощи разсъждавам върху погледа на Ерол и мисля, че е възможно да се тълкува като закана, че е новият Иво. Провокативен беше и заплашителен. Той, разбира се, нямаше как да не изпълни дълга си до голяма степен, въпреки всички предизвикателства и противоречията, които го разкъсваха, но предаде Иво преди всичко заради Ния.
Сега съм почти убедена, че финалът оставя врата, за да може евентуално да бъде доразвит - било на игрален филм, било следващ сезон.
Подочух, че чужди инвеститори го закупили и може да има нови продуценти? Вие знаете ли нещо такова?

# 307
Попаднах на това из фейсбук  Mr. Green
Очаквах Иво Андонов да умре докато шофира "Audi", с едната ръка да си маже майонеза "Краси", с другата да похапва бирени фъстъци "Rois", паркирайки пред хотел "Маринела" пред който вече има отворено заведение "Raffy", а до него заведение "Planet", от което да излиза сервитьорка с табла и да носи кафе "Spetema", а на таблото на Аудито да има оставени хапчета "Табекс" заедно с цигари "Виктори", а той да слезе от колата и да крещи "СПЕЧЕЛИХ 200 ХИЛЯДИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ С ЕЙ ТАЯ ДЕТЕЛИНКА ЗА 3лв.!!!", нооо това не се случи ...

smile3532 smile3532 smile3532

Страхотно е това  Joy Да и когато Тишето отиде при Ния..тя жената две не види от тормоза,той :ей ти майонеза"Краси" е !!! hahaha hahaha hahaha

# 308
Страхотен финал. Не съм си представяла по-добър завършек на образа на Иво. Умря красиво и достойно за неговите стандарти. Друго нямаше да се връзва. Той в крайна сметка си се самоуби. Стреляше с ясното съзнание, че ще го убият. Отворения финал е точно с целта да се питат хората, дали ще има още. Да държат интереса и ако видят, че има хляб да го продължат. Но това не значи, че ще стане. По-скоро Не.
Стана ми интересна иронията около отношенията Иво - Ния- Ерол. Беше си чисто повторение на отношенията Джаро - Съни - Иво. Джаро я поръча, Иво я спаси. Сега същото, само че Иво искаше да убие жената, която до скоро уж обичаше. Той винаги е обичал Съни, а Ния му беше заместител. То доброто и човешкото в него умря заедно със Съни и майка му.

# 309
  • Бургас
 newsm78 Кой е Динко от Ямбол  newsm78

# 310
newsm78 Кой е Динко от Ямбол  newsm78
Ааа не така! Нима има някой в тази страна, който не е чувал за него?

# 311
И аз не съм - срам Laughing

# 312
Ей го Динко: http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/mazh-ot-jambol … -s-goli-race.html

Не ща да има продължение на ПП, искам нов сериал от екипа и ако може нещо с повече серии, мащабно някакво. Grinning

# 313
  • Бургас
Аааа,ясноооо,кой е Динко  Embarassed
Ами то така,който не гледа новини  Embarassed Embarassed Embarassed

# 314
  • Бургас
За нов сериал,рекламираха някакъв исторически. Обаче не му запомних името  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт