"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 599
  • 448
  •   1
Отговори
# 285
Мартин и Косъма в БНТ сега. Сладури! Heart Eyes

# 286
  • Бургас
Каква беше тази камера при влизането на полицията в офиса на Иво - 17мин 39сек? Simple Smile
Полицай,който снимаше акцията  Wink

# 287
  • ES
Ния може да твърди и доказва, че е била принудена да подписва. Ей го Ерол веднага ще свидетелства  Grinning

...
Тя може да твърди каквото иска, но прибра парите от дрогата в своя сметка в Швейцария.

Това с документите, които трябваше куката да набави за Иво малко куцаше. В преден сезон, когато Куката беше решил да бяга, точно Мартин му помогна да си извади фалшиви документи, а сега той вади на Иво. Просто трябваше да измислят нещо да ги разделят с Яна. То наистина една такава връзка беше обречена и двамата имаха минало, което щеше да ги преследва.

# 288
Аз пък да се похваля, че снощи изпуснах галата и последния епизод на сериала, защото гледах на живо Захари Бахаров в една постановка във Варна.  Heart Eyes Този човек е изключителен талант!
Сега успях да наваксам и изгледах целия епизод - хубав финал. Очаквана развръзка, но в никакъв случай банална. Ясно беше, че Иво ще умре накрая. Той нямаше и друг избор - дори да го бяха арестували, италианците щяха да го "посетят" за последно в ареста заради недоставената, а предварително платена пратка. За всичко останало съм съгласна с мненията и тълкуванията на Диаволо по-горе.  Peace
Не вярвам, че ще има нови сезони на сериала. Но се надявам този режисьорски състав да подготви нова още по-качествена продукция от тази.

# 289
Аз подозирам, че това са някакви търкания на екипа и Захари Бахаров и че това отсъствие е съвсем преднамерено, но може и да не е по негова вина. Голяма глупост беше това събиране на звездите от сериала (изтъпаниха ги да висят 1 час прави на сцената без нищо и толкова) и накрая без Захари!
Напълно съм съгласна с това. Пълна идиотщина. Каква беше целта на това? Очаквах този 1 час да мине по-различно, а не просто да се представи екипа и толкова.
Мислиш, че са се появили търкания заради Националната лотария? Относно това ми е чудно защо трябва той да е виновен, че лицата на някои негови колеги са на билетите. Малко или много той е просто един водещ на това предаване. Както и да е, отплеснах се.

Финалът ми хареса. В момента, в който Иво се загледа в патроните си помислих, че ще се самоубие.
Бойко и Захари бяха изключителни цял сезон. Наистина беше истинско удоволствие да ги гледаш. А и ако се върна към 1-часовия лайв - на сцената, кажи речи, бяха най-добрите ни актьори в последните години.

# 290
  • into the blue
Мартин и Косъма в БНТ сега. Сладури! Heart Eyes

Казаха ли нещо интересно?  Mr. Green
Гледах го с едно око снощи,тази вечер ще отворя и другото,  Laughing
но като цяло освен очаквания отворен финал и
убийството на Иво сякаш нищо друго не ми стана ясно.
Аз се хващам за един цитат,че БНТ няма да продуцира повече
сериала,което не означава край,а просто друг продуцент.

В 6-и  сезон,  Динко от Ямбол с ATV, настига и арестува Куката на границата..

Joy  Joy  Joy

# 291
Защо смятате, че финала е отворен?

# 292
Защото мафията е безсмъртна.

# 293
А то това е ясно, но защо точно нашия, този финал да е отворен?

# 294
  • into the blue
За мен останаха много въпроси без отговор,
може и от това,че нямах възможност да гледам внимателно да е,
а също така това фокусиране върху погледа на Ерол както се
вижда и от темата може да се тълкува по най-различен начин.
Това е за мен отворен финал,който дава възможност за различни
виждания и разбирания от всеки,според въображението му ,а и
 за продължение също  Grinning

# 295
Някой знае ли от къде мога да сваля soundtrack  на сериала?

# 296
Някой може ли да даде линк към галата, преди финала:) Вчера не гледах излъчването от НДК.

# 297
  • ES
Някой знае ли от къде мога да сваля soundtrack  на сериала?
В сайта на сериала има, не знам дали може да се сваля

# 298
Попаднах на това из фейсбук  Mr. Green
Очаквах Иво Андонов да умре докато шофира "Audi", с едната ръка да си маже майонеза "Краси", с другата да похапва бирени фъстъци "Rois", паркирайки пред хотел "Маринела" пред който вече има отворено заведение "Raffy", а до него заведение "Planet", от което да излиза сервитьорка с табла и да носи кафе "Spetema", а на таблото на Аудито да има оставени хапчета "Табекс" заедно с цигари "Виктори", а той да слезе от колата и да крещи "СПЕЧЕЛИХ 200 ХИЛЯДИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ С ЕЙ ТАЯ ДЕТЕЛИНКА ЗА 3лв.!!!", нооо това не се случи ...

# 299
 hahaha Продуктовото позициониране, което беше брутално на моменти, може би ме дразнеше най-много след Мартин. Особено майонеза Краси (що за малоумно име за майонеза? Като салама Тошко или маслото Катя Whistling)...Аз през живота си не съм виждала толкова хора да нагъват филии с майонеза. А тези даже и пари имаха.

Общи условия

Активация на акаунт