"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 601
  • 448
  •   1
Отговори
# 270
Куката пък извади е... си късмета. Тишо също.

Всъщност Куката хванаха ли го?  newsm78

# 271
Естествено в колата, която той трябваше да намери и Попов му намери!
Иво се прецака жестоко с Ерол, а умнотото момче отмъсти сестра си и се освободи.

densi,  чак сега загрях! Мерси! bouquet

Перуката и Иво въобще не се притесняваха от обвинение за убийството за Мартин, притесняваха се, че е надушена пратката и че няма прозорец от къде да мине. Перуката се усети, че нещата не отиват на добре и се опита да си измие ръцете, а Иво почна да бяга именно защото разбра, че там се пропука канала и го гонят за наркотиците.

# 272

Всъщност Куката хванаха ли го?  newsm78
Не, как?! Избяга с бежанците! Whistling Whistling Whistling

# 273

Всъщност Куката хванаха ли го?  newsm78
Не, избяга с групата бежанци. Много съм доволна, че Тишо остана жив, а два пъти по-доволна съм, че Иво уби Рони.

# 274
Моментът, в който барманката каза на Иво, че си е забравила ключовете в чантата - безценен Joy
"Бахти тъпата патка"- Иво Андонов Joy

# 275
И все пак нямаше погребение Laughing

# 276
  • ES

Перуката и Иво въобще не се притесняваха от обвинение за убийството за Мартин, притесняваха се, че е надушена пратката и че няма прозорец от къде да мине. Перуката се усети, че нещата не отиват на добре и се опита да си измие ръцете, а Иво почна да бяга именно защото разбра, че там се пропука канала и го гонят за наркотиците.
Само Иво държеше пратката да се осъществи. Перуката му каза, че по-добре пратката да потъне, отколкото те. След убийството на Мартин беше много разтревожен.
А това, че поиска от Белишев прозорец за последната пратка, а другия от алчност му осигури полицейския автобус  ooooh!, беше защото съдействаше на полицията да уличат Белишев. Но номера му не мина. За това си мисля, че и на Ния не би ѝ е разминало, защото Иво успя добре да я омаже с документи и сделки. Както каза Куката: А върви доказвай, че нямаш сестра!  Laughing

# 277
Току що го гледах....
Аз лично очаквах малко по друг финал.

Нали пазеха Мартин да не се саморазправи с Иво чрез убийство, тоест да повтори грешката на Попов с Джаро.

А всъщност те точно това направиха убиха Иво....няма да има съд/присъда/затвор.
Много лесно се отърва........

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 02:31 от relativity

# 278
Каква беше тази камера при влизането на полицията в офиса на Иво - 17мин 39сек? Simple Smile

# 279

А всъщност те точно това направиха убиха Иво....няма да има съд/присъда/затвор.
Много лесно се отърва........
И Попов предпочиташе да го гледа как гние в затвора, но Иво избра сам да го убият, стреляйки срещу тях. Нямаше начин кротко да се предаде и да даде да го арестуват.

# 280
Ния може да твърди и доказва, че е била принудена да подписва. Ей го Ерол веднага ще свидетелства  Grinning

Наистина в крайна сметка пак просто гръмнаха Иво, но и щеше да е нереалистично да има друг финал. Да не говорим, че ако просто го бяха хванали, пак щеше да има отворен финал - между залавяне, осъждане и гниене в затвора много може да се случи. То нали и Джаро все пак в един момент беше осъден...?

Но аз също съм доволна от това как решиха финала, хепи енд отвсякъде. Попов разби гнездото им и реабилитира себе си и осмисли смъртта на толкова много хора; Ерол изпълни мисията си и сега е свободен да бъде с Ния, която също ставайки защитен свидетел се измъква; Близнака, който отдавна се опитваше да се измъкне, успя. На Куката пък даже транспорта му осигуриха да се измъкне. Реално и никой не остана, който да ги гони и да се разправи с тях. Е, само Яна и Куката ги разделиха, но все пак - нито са умрели, нито са в затвора, остава вратичка и за тях. Heart Eyes

# 281
И Попов предпочиташе да го гледа как гние в затвора, но Иво избра сам да го убият, стреляйки срещу тях. Нямаше начин кротко да се предаде и да даде да го арестуват.

Дадоха как си остави куршум за него, последния. И после се изправи и започна да стреля. Нямаше как да оцелее Иво и за мен това е правилно.

Между другото страшно ме подразни Захари Бахаров. Не го харесвам и сега мнението ми се затвърди напълно.
Първо: финал, червен килим, парти - той представление имал и го няма на сцената?! Звездата на сериала, на представление точно в този ден? Не можа ли да го отложи за друга съседната дата?
После се включи и ми съобщи, че Иво умира веднага, което беше единствената тръпка за мен, защото аз бях сигурна, че другите ще оцелеят /Ерол и Куката/.
Каза Иво "е" и се поправи "беше"! В този момент съобщи на зрителите финала на 5 години!!! излъчван сериал и това беше голямо разочарование.

# 282
Аз подозирам, че това са някакви търкания на екипа и Захари Бахаров и че това отсъствие е съвсем преднамерено, но може и да не е по негова вина. Голяма глупост беше това събиране на звездите от сериала (изтъпаниха ги да висят 1 час прави на сцената без нищо и толкова) и накрая без Захари!

# 283
Да, Денси, за куршума и аз обърнах внимание.

# 284
Ей сънувах го този сериал! Много ми е любим и ми е мъчно, че свърши. Излишно е да продължават историята в нов сезон, много ще го разводнят, а и ролите се изхабиха. Надявам се обаче на игрален филм, в който да има малко и след убийството на Иво. Много се радвам, че има подобна българска продукция, макар и с доста забележки по детайлите. Вчера бях леко разочарована от финала, но си постигнаха целта - всеки коментира какво би се случило с героите по-натам, значи интересът е бил голям. За мен безсмилено убиха Мартин, можеха нещо друго да измислят, за да върнат Попов. Хареса ми, че прокурорката каза истината в съда, че Тишо остана жив,а Рони го ликвидира свой. Яд ме е за Яна и Куката, заслужаваха да избягат заедно, Куката много загуби в сериала и все пак се отказа от мръсната игра. За Иво... не виждах друг финал освен този и все пак обича Ния, но така е в тази игра. Ерол... този поглед, все си мисля, че е защото е минал на страната на престъпниците, но дано греша. Вашата версия, че са добри, щастливи и богати с Ния повече ми харесва.
Като цяло страхотни актьори - Владо Пенев, Захари Бахаров, Байко Кръстанов, Кирил Ефремов, Михайл Билалов, Йоанна Темелкова, Бойка Велкова, Ивайло Захариев, Койна Русева, Мариан Вълев и разбира се вечният Чочо -поклон, без тях нямаше да го има това въздействие у зрителя. Страхотна продукция и разочарование от живото излъчване от НДК. Трябваше да дадат включване с мнения и коментари от там след излъчването на серията и определено Захари липсваше в залата. Но... това е всичко хубаво си има край. Добре е, че го сложиха преди да омръзнат на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт