"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 612
  • 448
  •   1
Отговори
# 255
А и Иво го беше обзела грандоманията, че е недосегаем.

# 256
  • ES
..
Той е свободен и вече не е обвързан с полицията, а ще бъде щастлив с любовта си!
Не загатнаха за такава развръзка. Перуката и той искаше да съдейства, ама не стана. Може и Ния да не я огрее.

# 257
Аз не съм се изразила правилно. Чудех се не как Иво е разбрал, а как Попов (и зрителят) разбра, че Ерол е все още полицай? Дали нещо подсказа, че Ерол е подал сигнал към Попов къде се намират. Освен когато Зарев попита "Как знаеш, че в тази кола е Иво Андонов?" и Попов направи някакъв намек.

А разговор с онзи телефон там ми стана малко странно Ерол като каза, че ще отиде и ще им каже, че е убил Мартин и Иво се съгласи - какво го грее Иво, че Ерол ще се признае за виновен за убийството на Мартин, като цялата обсада определено НЕ е за убийството на Мартин?

# 258
  • ES
Ерол каза, че отива да се предаде. А и говореше по специален телефон, там в оранжерии ли, какво беше, не беше мобилен, беше си такъв някакъв "полицейски" със слушалка като едно време. Вижда се около 1:02:00 на клипа в тубата.
Е този телефон, който Попов изпрати за да преговарят с Иво, но Ерол предложи той да иде и да се предаде, че е убил Мартин.

# 259
  • ES
....
А разговор с онзи телефон там ми стана малко странно Ерол като каза, че ще отиде и ще им каже, че е убил Мартин и Иво се съгласи - какво го грее Иво, че Ерол ще се признае за виновен за убийството на Мартин, като цялата обсада определено НЕ е за убийството на Мартин?
Може да са мислели, че е заради Мартин. Иво не знаеше, че прокурорката пропя

# 260
Ерол каза, че отива да се предаде. А и говореше по специален телефон, там в оранжерии ли, какво беше, не беше мобилен, беше си такъв някакъв "полицейски" със слушалка като едно време. Вижда се около 1:02:00 на клипа в тубата.
Е този телефон, който Попов изпрати за да преговарят с Иво, но Ерол предложи той да иде и да се предаде, че е убил Мартин.
Ахъъъм, аз пък това изпращане не съм го видяла/разбрала явно.

# 261
  • София
Погледът на Ерол беше толкова ехиден, все едно казваше, абе мислете си каквото си искате, само аз си знам какво направих. Може и някой по-висш да има и като е видял, че Иво е пътник е дал карт бланш Ерол да го хвърли на вълците. Как, само не разбрах, Иво му проблесна, че Ерол е ченге докато оня говореше по телефона. За това, че го засичаха навсякъде и знаеха къде са или, че Ерол знаеше, че са спрели клетката.
Така и не ми стана ясно Ерол с кой играеше, или играеше някаква своя игра... Накрая помогна на Попов, но му беше ясно, че Иво е бита карта, а не за да изпълни дълга си.

Всичко е било предварително съгласуван сценарий между него и Попов, просто не ни го дадоха (нарочно естествено) това, за да се чуем до края и да сме под напрежение. Но Ерол имаше и друга игра, да спаси Ния и след това вече да помогне да хванат Иво.
Иначе ти си си отговорила. Поредица от събития. Телефона в колата на КПП-то, това че полицията бе винаги с един ход преди тях, когато Ерол се изпусна, като каза, че са изключили клетката, продължителния разговор по телефона (какво чак толкова много ще си говорят и така прикрито). Навърза нещата едно по едно, а и винаги е усещал предателите, има нюх за това.

# 262
  • ES

Ахъъъм, аз пък това изпращане не съм го видяла/разбрала явно.
Полицаите с "тарана" го занесоха

# 263
..
Той е свободен и вече не е обвързан с полицията, а ще бъде щастлив с любовта си!
Не загатнаха за такава развръзка. Перуката и той искаше да съдейства, ама не стана. Може и Ния да не я огрее.
Не загатнаха, а направо си го показаха. Ния е защитен свидетел и много богата. Ерол пък директно го каза на Иво, че е измъкнал Ния.
Попов накрая пък освободи Ерол и влюбените са щастливи.
Доброто победи каза Митовски! Heart Eyes

Всичко беше постановка на Ерол. Той трябваше да намери колата и я намери-с джипиес!!!!!!
Обаче Иво го усети бързо не е глупав.
Само психоложката остана прецакана.
Тишката се спасииии! Heart Eyes

# 264
....
Е, то ако е заради Мартин, Иво няма защо да бяга - той там няма вина и има желязно алиби?

# 265
Много ми хареса

# 266
Иво просто навърза нещата. Съмнението му се породи още на границата от смс-а, които получи Ерол. След това засадата беше ясно, че е организирана и че някоя ги е изпял. Проблесна му, нямаше кой друг да е. На мен ми остана във въздуха. Реакцията на Иво, когато се досети...поздравления за Бахаров! Чудесна игра!
А Попов нали гледаше на един таблет приближаващата се кола. Може би имаше проследяващо устройство в Ерол.  Rolling Eyes

# 267
Естествено в колата, която той трябваше да намери и Попов му намери!
Иво се прецака жестоко с Ерол, а умнотото момче отмъсти сестра си и се освободи.
Куката пък извади е... си късмета. Тишо също.

# 268
  • ES
....
Е, то ако е заради Мартин, Иво няма защо да бяга - той там няма вина и има желязно алиби?
Ако беше така щеше да предаде Ерол още в същият ден, в който Ерол му призна и да няма проблеми. Случая беше сериозен и Перуката беше разтревожен. Но имаха гръб в лицето на Белишев и прокурорката и бяха спокойни, че ще сметат всичко под килима.
Ерол е негов човек, даже Иво да не е физическия убиец, може да бъде обвинен като поръчител.

# 269
Гледах само този епизод. Не разбрах какво всъщност стана с този, който искаше да ходи с полицайката в Уругвай. Той беше един от най--приближените на Иво, но се оттегли. Къде   го откараха сърбите  с този камион?

Общи условия

Активация на акаунт