"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 648
  • 448
  •   1
Отговори
# 180
 hahaha Направо си го представих. Докато Попов държи реч, Марто надига капака на ковчега и се изправя в целия си блясък и с дежурния празен и втренчен поглед.

# 181
# 182
 Mr. Green Много сте гадни значи!  Mr. Green

Горкият Ивайло Захариев, сигурно не смее да си покаже лицето никъде след всички коментари тука и навсякъде  Rolling Eyes

На мен ми е секси и ми харесва като мъж, но не и като актьор.

# 183
За мен погребение на Мартин е безпредметно. Достатъчно показаха колко всички страдат за него, ще се повтори, изтърка и изгуби екранно време. Единствено ако нещо измислят да се случи в този момент, различно от самото погребение.

# 184
  • Бургас
. Единствено ако нещо измислят да се случи в този момент, различно от самото погребение.
Да се изпозастрелят полицаи и мафиоти.
Иво и компания да се присъедини на погребението и там да се сложи край!

# 185
Остават 24 часа. Обратното броене започва Grinning  аз лично нямам търпение за ръзвръзката. Най-вече с Ния и Иво ми е интересно какво ще стане. Неслучайно психото даде визитка на Ния, очаквам развитие в тази посока.

# 186
  • София
. Единствено ако нещо измислят да се случи в този момент, различно от самото погребение.
Да се изпозастрелят полицаи и мафиоти.
Иво и компания да се присъедини на погребението и там да се сложи край!
Да и  ако има няколко изкопани гроба наблизо - направо падат и ги пълнят..........
Ще видим кой от финалите ще пуснат. Заснети са повече от 1.

# 187

На мен не ми допада нито като мъж, нито като актьор, но мисля, че изказванията колко не го бива малко взеха вече наизуст да се правят. Излезе му славата на "дървото" и край.
В предишни постове тук мернах, че нито веднъж не изразил никаква естествена емоция на радост, примерно, беше посочена ухилена снимка, а си пуснахме наново сериите и специално обърнах внимание на актьорската му игра - оказва се, че това не е вярно, засякох три такива момента до четвърти епизод, в които си я докарва съвсем спонтанна усмивката.
През останалото време, ролята му е такава, че се пъне да изглежда сериозен, боен и стегнат, май това не е точно неговият образ заради миловидното излъчване и от там тръгна проблемът ..., но като цяло мисля, че в този сезон не е чак толкова изтукан, а по-скоро съден крайно от всеки "разбирач" пред тв-то.

# 188
  • Бургас
Ако сценаристите четат тук,ще имат много мат*рял за епизоди и финали  Mr. Green

# 189

На мен не ми допада нито като мъж, нито като актьор, но мисля, че изказванията колко не го бива малко взеха вече наизуст да се правят. Излезе му славата на "дървото" и край.
В предишни постове тук мернах, че нито веднъж не изразил никаква естествена емоция на радост, примерно, беше посочена ухилена снимка, а си пуснахме наново сериите и специално обърнах внимание на актьорската му игра - оказва се, че това не е вярно, засякох три такива момента до четвърти епизод, в които си я докарва съвсем спонтанна усмивката.
През останалото време, ролята му е такава, че се пъне да изглежда сериозен, боен и стегнат, май това не е точно неговият образ заради миловидното излъчване и от там тръгна проблемът ..., но като цяло мисля, че в този сезон не е чак толкова изтукан, а по-скоро съден крайно от всеки "разбирач" пред тв-то.
Подкрепям мнението ти. Аз пък го харесвам - и като мъж, и като актьор. Е, не е Захари Бахаров, но не е и нужно да е.

# 190
И аз харесвам Ивайло Захариев. Не съм доволна, как развиха образа му последния сезон, но ... то не може на всеки да е по вкуса.  Peace

# 191
И аз да се присъединя към харесващите Ивайло Захариев.
Дори намирам поведението му и реакциите за много реалистични, във връзка с факта, че работя в системата и всичките ми колеги са такива чукове и дървета...филмират се и търсят под воля теле, което за всеобща изненада и изкача от време на време.

# 192
  • София
Сериозно ли мислите, че няма да има погребение или че нямало смисъл от такова?  Shocked
Това е топ главния герой в сагата. По всички закони на телевизионните шоута/филмите/книгите, погребение би трябвало и ще има, всичко останало би било безумие. И няма да е никаква загуба на екранно време. Последната серия и без това ще е малко по-дълга, ще има време за всичко.

# 193
Освен да залагаме. Ще има ли, няма ли да има bishop

# 194
На мен ми е все тая дали ще има погребение на Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт