Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 574
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Мис Бингли, само по това което пишеш мога да се обзаложа, че чакаш момиченце.  Laughing
Позна.😃 поне така ми казаха трима доктори.😃Предстои ни 4 Д скоро.Аз съм много щастлива от това,мн исках да е момиче.😊

# 526
  • Бургас
Забелязала съм го това с моите приятелки, които са били бременни с момиче.

Леко раждане ти пожелавам...

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 14:38 от Irene Adler

# 527
Благодаря ти💐

# 528
Мис, да ви е честито, че знаете и пола вече! И аз бих искала едно момиченце, ама като му дойде времето.
За стомаха сте много прави - например като пия витамини от В група, които не са в специална мастноразтворима форма, ги изкарвам после на ужасен обрив.  Не се усвояват добре, затова докторите като изписват витамини, питат дали нямаш гастрит или друг стомашен проблем. Замислих се дали и някоя съставка от храната не усвоявам добре и да избива по този начин.

# 529
Това за витамин B е интересно. Как се познава дали са мастно разтворими, че в момента пия витамин B комплекс и ми се появиха едни гадни пъпчици. По принцип имам проблеми със стомаха и знам, че дразнят, но не мислех, че може да е от тях.

# 530
  • Бургас
Витамин Б си е мастно разтворим витамин. Може би имаш предвид да е във въд на масло обвито с желирана капсула?

# 531
  • Sredets/Burgas
Момичета, аз изпаднах в някаква дупка и в момент на умопомрачение изядох два шоколада...
Последствията вече са върху лицето ми... Tired

# 532
Е, чак пък толкова бърозо да излязат пъпки. Ох, и аз много обичам шоколад. Това единственото сладко нещо, които обожавам. И си го ям с кеф и няма да се откажа от шоколада за нищо на света.Даже сега, ще си го изям,ей тука имам един Simple Smile

# 533
  • Варна
Витамин Б си е мастно разтворим витамин. Може би имаш предвид да е във въд на масло обвито с желирана капсула?

Мастно разтворимите витамини си се приемат винаги с храната, за да могат да се усвоят от организма. Повечето трябва да го знаят.

Преди години бях забелязала, че ако не приема вит. А и Е с храната, а когато се сетя после ме е боляла главата, точно защото не се усвояват. И това съм го чела като възможна реакция.

# 534
Аз доста дълго време приемах витамин В, даже май беше В12 някакъв комплекс, не помня. Не съм забелязала обриви, пъпки и т.н. Дори когато го приемах бях в най-красивия си период  Grinning

Шоколад избягвам, чист шоколад не съм яла сигурно от година, но се случва да го консумирам на торта, глазура или нещо от този род.

Като знам, че от една пъпка следите седят с месеци, много мисля преди да хапна нещо. Имам белези от юли насам. Те не са белези, а червени петна, вече кафенеят леко. Ами време е някой да ме заведе на пилинг  Laughing

# 535
  • Бургас
А аз всеки месец преди цикъл изпадам в такова умопомрачение. Човек убивам за шоколад. Трае около 2-3 дни. Освен това мъжа ми твърди, че съм непоносима. Явно ме тресе ПМС. Тогава ми се появяват повечето пъпки. След като ми мине цикъла ми се подобрява не само кожата, но и настроениено.

# 536
Аз пък се престраших да спра диането и сега чакам да видя как ще се отрази това на лицето. Praynig
Изобщо не мисля, че ми повлия на акнето. Ама си ме е страх, какви неща съм чела, че стават при спирането му..дано ми се разминат. Praynig
Шоколад и аз ям много, лятото абсолютно всеки ден по 1, че и по два някой път. Embarassed

# 537
  • Sredets/Burgas
Аз пък се престраших да спра диането и сега чакам да видя как ще се отрази това на лицето. Praynig
Изобщо не мисля, че ми повлия на акнето. Ама си ме е страх, какви неща съм чела, че стават при спирането му..дано ми се разминат. Praynig
Шоколад и аз ям много, лятото абсолютно всеки ден по 1, че и по два някой път. Embarassed

Ами те всички неприятни последици идват не толкова бързо...
На мен започва да ми капе и косата вече...
Отделно, че я мия през ден, а с Диане, можех да я мия веднъж на 5 дни и пак нямаше мазно...
Сега дори си усещам мазни фибите и щипките чак...
Изобщо сериозен дисбаланс имам в момента на хормоните...
Пъпките бавно започват да се увеличават...
Е, пак не е като предното спиране,
 да се изпъпча цялата за седмица, но не ми е чиста кожата определено...
За задържане на положението определено ми помагат шатавари, нийм, куркума,
но явно не ми е достатъчно...

Има едно положително нещо, и то е че ми изчезнаха бръчките около очите...
Кожата на лицето ми поне е сочна и стегната, а не суха и вяла, както беше преди...

За справка спрях Диане на 6-ти септември.

А за шоколада толкова горчиво съжалявах снощи, че съгреших...
Като писах, че се изпъпчих, исках да кажа, че съм и леко алергична
и ми се появяват червени точици по корема и ръцете, като уртикария...
А, отделно имам спастичен колит и снощи, разбира се, бях с криза,
защото като си го направи човек сам и дяволът не може по-добре...
Та, сега няколко дена ще съм на диета само от оризов грис...
Дано ми повлияе и тена.

# 538
Ох,и аз имам колит.Много е неприятно.Противозачаттчните не очазняват ли косата?Една приятелка така й се случи.Иначе съм чувала,че се отрязяват добре на косата.Тези хормони са страшна работа.

# 539
  • Карлово
От пиене на коприва файда няма...всеки ден пиех по една тенджера и то доста време...С нищо не ми помогна...

и при мен нямаше,пролетно време пиа по две-три седмици сигурно е малко времето Simple Smile
Да споделя за копривата. Имах проблеми с едни стафилококи и имаше една лаборатория Анаста. От там след изследване ми бяха дали първо разредена тяхна ваксина, а след 3 месеца нормална. Общо лечението беше 9 месеца. През цялото това време пиех по 1/2 или 1л чай от коприва. Тогава се изчистин но след 10 години пак си имам проблеми. Не е акне.

Общи условия

Активация на акаунт