Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Бургас
Дайте идея с какво мога да си мажа лицето в студено време изпръхва. Нещо, от което не излизат пъпки...
Някакъв лек овлажняващ крем, който да не е комедонообразуващ предполагам че ще е достатъчно. Аз съм по същия начин през зимата. В момента ползвам на Clean and clear Dual action moisturizer и един от iHerb със зелен чай. Даже втория го ползвам и като основа за грим.

# 602
Кой дневен крем бихте препоръчали за проблемна кожа?

# 603
Той обаче е за мазна кожа, а моята е суха...

# 604
  • Варна
Зайче, разгледай серията на Авен, имат и за суха кожа. Аз показах този, защото хем е против пъпки, хем е леко мазничък, нищо че е за мазна кожа. Определено бях най-доволна от продуктите на Авен, преди да спра да си купувам от аптеката продукти.

Виж това http://apteka.framar.bg/30061919/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%85 … -40-%D0%BC%D0%BB-

# 605
Имам излишен PanOxyl 10, купен от chemistdirect.Нов, неотварян, срок на годност до юли 2017.

Ако на някого му трябва, да ми пише  Peace.

# 606
Здравейте,
препоръчайте ми избелващ крем за лице, за петънца и малки белези от акне по лицето. Мерси.

# 607
Кой дневен крем бихте препоръчали за проблемна кожа?

Бих препоръчала крем-гел, защото не са мазни и тежки. Изпозлвала съм ето този и бях доволна, но не е за много суха кожа, каквато е моята.
Скрит текст:

Този използвам в момента и също съм много доволна. Maрката е Derma E, натурални са и ги има в iHerb.
Скрит текст:

Използвам и този измиващ лосион:
Скрит текст:

Moже да разгледаш продуктите на Derma E. Досега каквото тяхно съм използвала съм била доволна. Аз съм с проблемна суха кожа  Peace

Цитат
Здравейте,
препоръчайте ми избелващ крем за лице, за петънца и малки белези от акне по лицето. Мерси.

Някакъв крем с Retin-A, Retinol. Обикновено този тип кремове са против бръчки, но избистрят тена. Има и различни серуми и маски с пилинг ефект, които спомагат за по-бързото обновяване на кожата и съдържат  някакъв процент киселина - глюколова, алфа-хидрокси киселина и т.н. С употребата на тези продукти трябва да мажеш крем със слънцезащитен фактор задължително. Има и една хубава избелваща маска, ето я
Скрит текст:
Изобщо маски с тиквен ензим имат избелващо свойство. За петната се иска време, аз имам такива на по 3-4 месеца, които не са мръднали почти  Crossing Arms

# 608
Момичета,какви фон дъо тени използвате-клас,марка.Питам ви,защото при мен най-често именно фон дьо тена е причина за пъпки и все още не съм намерила точния. Peace

# 609
Благодаря, Йоана. bouquet Ще ги видя тези кремове. Нямам навик за нанасяне на ежедневен, а може би е хубаво да започна да използвам нещо.
А ползвали ли сте продуктите на Здраве - имат 2-3 за проблемна кожа. Rolling Eyes Все им се чудя. Доста са бюджетни.

Момичета,какви фон дъо тени използвате-клас,марка.Питам ви,защото при мен най-често именно фон дьо тена е причина за пъпки и все още не съм намерила точния. Peace
Може би си ползвала до сега комедогенни. Потърси си некомедогенен ФДТ. Аз ползвам Ла Рош и съм доволна - лека текстура, лесен за нанасяне. Около 40 лв. е, но е икономичен.  Peace

# 610
Аз знам класическия крем Здраве, който се поставя на всяка раничка и бързо заздравява. Но не мисля, че с него трябва да се третира акне и да се решават кожни проблеми.

# 611
  • В един копнеж!
Много зависи от кожата и от сезона. Аз съм с нормална кожа, понякога със засушаване в Т-зоната/зависи то мазилата, които съм ползвала и съм прекалила/.
Преди година използвах за доста дълъг период На Буржоа СС крема. Няма зима, няма лято. Лятото особено много добре се държеше, обаче на втората година много ми изсуши кожата въпреки кремовете за основа. Оттогава не го използвам. Преминах на Мейбълин Афинимат- пак за зимата и за лятото. Доволна съм, до момента не ми е правил проблем с кожата. То и тази зима не е лют студ. От седмица съм с Афинитона поради липсата на Афинимат в търговската мрежа. Тц! Проблем с него. Набива ми се в порите, няма дълга трайност и след часове изчезва от кожата. И много лошо мирише първоначално като го изстискаш от тубичката. Няма да повторя. Просто кретам, докато пак се появи Афинимата на пазара.
Др. фон дю тен, който съм използвала е на Виши флуида. Не си заслужава цената. Не постига никакъв невиждан ефект, суши ми кожата на носа и около устните, само цената му е надута.

# 612
Здравейте. Simple Smile Записвам се във вашата тема. Имам страшно проблемна кожа, обривам се и се опъпчвам почти от всичко. Известно време не ползвах никаква козметика, само розова вода сутрин и вечер. Появяват ми се ужасни големи подкожни пъпки, които болят и стоят червени. Имам и остатъчни червени белези от акне. От седмица използвам тестери на измивния Ефаклар  и Биодерма глобал, ползвам и мицеларна вода. За сега всичко е ок, нямам пъпки нови, но и старите си стоят. Искам да ви попитам как третирайте белези?

# 613
  • Варна

pavlina_hrist0va, за белези съм много доволна от Контрактубекс.

# 614
Белезите с пилинг или лазер. Не вярвам в кремчета  Crossing Arms

Единствени за шипково масло се сещам, то е против бръчки и изглажда кожата, много хора го ползвам за белези, включително и аз. Имам белег на крака от порязано със стъкло и в последствие изгорено с йод  Laughing та мажа го с шипково масло и си стои все така червено. Контратубексът не е ли много силен за лице  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт