Game of Thrones Teмa 22 - "Bran, wake up!"

• 86 525
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
Че и в книгата Варис убива Кеван, но не беше ли с кама  Laughing Или и там с арбалет?

Хич не вярвам за Церсейката.
Много се смях как без да иска Юрон намира рога на зимата.

# 46
  • Buffyworld
 Hug
Запис ! Не съм чела нищо от коментарите, защото още не съм имала време да гледам новата серия.

# 47
момичета има ли някъде в нета преразказани сезоните че ги гледах миналата година накуп и сега с новия сезон едвам се оправям кой кой беше и за кво се бори. Опитвам се да ви чета в темата ама тук е много адванс нивото вие сте чели и книгите и направо сте готови за дисертация по темата та не само че с нищо не ми помага темата ами ме омотва още повече.
Та моля ако някой е срещал резюме на историята от сериала да свирне.

# 48
Как ще заключи Дани Дрогон бе, просото няма как.
Фикшън си е от всякъде Simple Smile

# 49
  • Вестерос
Има game of thrones wiki, виж там Simple Smile За книгите също има отделно уики, на който му е интересно или иска повече подробности

За добро утро ви нося този фен арт

# 50
  • Вестерос
Как ще заключи Дани Дрогон бе, просото няма как.
Фикшън си е от всякъде Simple Smile
Може и да успее, въпреки че има несъответствие, пише , че другите два са още там, а Тирион ги пусна вече

# 51
  • Варна
Тирион им махна оковите, но са затворени още

# 52
Махането на оковите е напълно излишно, ако не е искал да ги освободи. "Драконите не растат, когато са затворени", нещо подобно беше.
Санса никога няма да нареди на Бриен, просто да убие Рамзи. Имаше проверени спойлери, от които знаем че Санса оставя за себе си това удоволствие.
Юрон вероятно вади от гащите си рога на зимата, нали каза че имал нещо голямо там. Laughing

# 53
Юрон ако успее да види Денерис, доста ще се изненада като се случи Simple Smile

Аз гледах епизода снощи за 3ти път със субтитри вече.
Цялата случка беше подбрана за да можем зрителите да разберем защо Ходор е такъв.

Когато КГ му каза, че е време Бран да стане него. Защо се пренесоха точно там, какъв беше смисъла за бъдещото развитие на Бран като зеленозрящ.

Уилас по скоро е бил като Джойен и е получил видение за собствената си смърт, което го е ужасило до полуда.

# 54
Има game of thrones wiki, виж там Simple Smile За книгите също има отделно уики, на който му е интересно или иска повече подробности

За добро утро ви нося този фен арт

hahaha ахахха още като й се ухили в серията ,предположих ,че ще й ''разтопи'' сърцето  hahaha

# 55
  • Вестерос
Но дадоха как Бран от миналото се варгна в Ходор в настоящето  Naughty Не четете за Юрон. Пишеше, че тръгвайки след Теон и Аша намира книга и рог в Староград. Книгата е на Сам

# 56
По скоро си беше Бран от настоящето се варган в Ходор, докато беше в миналото. Тоест може да прави поне 2 неща едновременно.

# 57
  • Вестерос
Да, но съзнанието му беше в миналото и като чу Мийра , тогава осъзна, че може да го направи едновременно, т.е. да мине през миналото към настоящето.

# 58
Не четете за Юрон. Пишеше, че тръгвайки след Теон и Аша намира книга и рог в Староград. Книгата е на Сам
Теон и Аша не тръгнаха ли към Мирийн? Обърках се, отказвам се. Simple Smile

# 59
  • Вестерос
Не помня, май да. За Староград пишеше в спойлера

Общи условия

Активация на акаунт