Ами сега?

• 14 943
  • 112
  •   1
Отговори
# 90
По-скоро е вид обсебване. Започни да му пишеш просто, нали беше в чужбина или бъркам?

# 91
Да, в чужбина съм. Не успях да се прибера в БГ по очевидни причини.
Започвам да си мисля, че съм влюбена в него, но не го осъзнавам, защото реално знам, че няма как да сме заедно и дори с ясното си съзнание не го искам. Приключих дълга връзка и искам да съм сама... Просто не знам какво да направя. Той е мъж, който е свикнал всяка втора да му се слага, а аз не искам да се унижавам. Телец е ако има значение. А аз съм свикнала да получавам внимание и да отвръщам само ако имам интерес..
Преди години съм имала чисто сексуални отношения с мъже, но такова нещо не е било.
Може би наистина е обсебване... Cry

# 92
Може да ми се смеете, но бях и при специалист.
Наговори ми някакви неща как подсъзнателно съм имала много високо мнение за себе си и не съм можела да допусна да си поискам именно заради това. Че вероятно го идеализирам в съзнанието си, защото имам нужда да се стремя към някаква цел непрекъснато, както и в работата.. И айде подръж тия антидепресанти... Как ли пък не  Grinning
Просто всеки ми казва какво ми е, как да постъпя и тн. Но никой не ми казва как да се преодолея и да му дам да разбере, че го желая повече от всеки друг.

# 93
Просто те е страх от отказ. Така си обсебена - не мога да измисля по-точно дума, че се чудиш как ще го преживееш евентуален отказ.
Разиграй го в главата си. Какво би могло да се случи толкова?
И друго - обсебването от даден субект те откъсва от реалността. Запълваш си времето да мислиш за него. Вкопчваш се в тази мисъл, защото явно в момента ежедневието ти не те задоволява. И май те е страх да се напънеш да имаш контакт с него, за да не ти се развали красивата илюзия.
Ти изобщо не го познваш добре, че да си влюбена. Привлечена си.

# 94
  • София
Но никой не ми казва как да се преодолея и да му дам да разбере, че го желая повече от всеки друг.
Така, както би постъпил всеки Телец- казаш си директно, пък каквото стане! Peace

# 95
Здравейте!  bouquet

Последвах съветите ви, ударих два шота и поех нещата в ръце. Писах му! Намерих си повод, отговорът не се забави. В началото разговорът беше обикновен, след това той сам поиска да се видим, каза ми, че трябва да излезем само двамата и да се забавляваме. Това му бяха точните думи. Няма да навлизам в подробности, но си ми правеше съмсем ясни намеци за секс. Дотук добре, но от няколко седмици ни вест, ни кост. Надявах се на поне малко инициатива. Ако го потърся, няма да остана без отговор, но той сам пръста си няма да мръдне. Така беше и преди две години, когато сме излизали. Винаги аз го търсех. И честно казано, се чувствам тъпо. Все едно съм го закъсала жестоко и му се навирам. Не мога да го разбера. Сваля ме, прави комплименти, мислил бил за мен, а после нищо.
Всички телци ли са такива? Унизително ми е вече, направих първата крачка, писахме си и после говорихме почти цяла нощ и няма никой.
Не е някой стеснителен даже хич, съвсем в началото той дойде при мен, заговори ме, изпрати ме, търсеше близост.
Сега какво? Да чакам да се сети?

# 96
Ами може да си има гадже,да е обвързан.И с теб да си пише само ,когато е удобно-например,когато е на работа или е сам.

# 97
най-вероятно няма интерес

# 98
Или по-скоро ,ако му дойде на крака няма да я върне,но няма да направи усилие да я има.Представям си го като мъж,знаещ какво иска да чуе жената,за да му се натиска тя.Виждала съм доста случаи,в които подобни мъже остават с най-напористата...Но това действа зле на егото на авторката,а явно и за двамата е важно те самите да  са обект на интерес.

# 99
Chimid, реши какво искаш най-накрая. Искаш да те търсят и да те свалят и този не отговаря на очакванията ти, затова зарязваш историята? Или пък преглъщаш егото, уговаряш се да излезете, излизате и спиш с него. Едно от двете, друг начин няма. Не е до телец (аз съм телец!), до интереса е. Интересна си, но нещо друго също е интересно. Няма да те върне, ако му се хвърлиш на врата. Ще му се хвърлиш ли вече?
После вече не му се обаждай Whistling

# 100
  • Варна
Унизително ми е вече, направих първата крачка, писахме си и после говорихме почти цяла нощ и няма никой.

Ако има продължение от твоя страна ще е наистина унизително вече.
Смятам, че си направила каквото трябва. Демонстрирала си интерес, сега топката е у него. Ако я върне ок, ако ли не- майната му. Grinning Има и други мъже! Ще го преболедуваш и ще го изтикаш някъде в "ъгъла". Помисли си само, колко би бил "качествен" секса с такъв самовлюбен и разглезен от женско внимание субект. Подобни типажи не са от най-старателните и раздаващи се любовници. В тази връзка, дори и нищо да не стане, не мисля, че ще имаш повод за съжаление.

# 101
О стига бе. Да не е ученичка, игрички и чакане до телефона и размисли как ще изглеждаш ако звъннеш пръв.
Като искаш нещо си го вземи - уговори си среща с човека и давай. Предполагам, че след това ще ти мине мерака, обикновено така става.

# 102
Аз не съм виждала мъж,който да има интерес съм жена и да пасува толкова дълго (тук доколкото разбирам става въпрос за месеци).Ако става въпрос само за сексуално привличане,според мен биха могли да правят секс,но това едва ли ще промени отношението му,а тъй като контактите им са само,ако единия потърси другия,без неутрални места ,където да се срещат и да има шанс да се опознаят ми се струва доста трудно авторката да успее да промени ситуацията.

# 103
Работата е там, че аз живея в чужбина, а той в БГ. И да искам сега няма как да се видим.

Поведението му и мен ме обърква. Когато го заговорих, изобщо не съм му пускала намеци. Той започна с "ще те върна обратно в БГ, за да си близо до мен.. .знаеш, че винаги си ме привличала..обичам чувството ти за хумор..желая те...като се върнеш ще те поканя на вечеря, ще си прекараме супер..с мен ще разпуснеш.." и аз естествено отвърнах. Предполагам, че има и други жени, с които флиртува или спи, аз не съм си и помисляла друго, не ми и пречи да му звънна с думите " в БГ съм, хайде да се видим довечера." Няма да ми откаже. Просто той първи нито ще звънне, нито ще пише. Аз не искам да ми сваля звезди и да ме ухажва, но ептен никакъв интерес. Мисля си, че не знае, че вече съм свободна, не е ставало на въпрос, и затова пази дистанция.. Не знам, накрая просто ще преспя с него и ще му бия шута, не е проблем. Ноопределено искам страст, а така като няма сигнали от него, без аз да се бутам, и губя желание.

# 104
А може да не намира смисъл да ти звъни,когато така или иначе няма как да ти каже спонтанно "хайде да пием по нещо",а след като не сте точно приятели няма и какво толкова да ти каже.
Просто по прагматичен подход,докато на теб ти се иска продължителна свалка.
Може би,ако беше в Бг би звъннал ,за да види как ще си прекарате ,но вероятно за него разстоянието обезсмисля нещата.

Общи условия

Активация на акаунт