Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 774
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
При разтягане боли отстрани, усещаш като да те дърпа нещо настрани, болката е тъпа, не е силна

# 691
  • София
Нещо се обърках аз  newsm78 Най-добре да си питам лекарката Simple Smile От време на време вечер ме боли коремче, като преди цикъл. После минава. Болката не е силна, нетърпима. Simple Smile

# 692
Момичета и аз бях до тук. От няколко дни напрежението в гърдите ми изчезна а от вчера имам ПМС въпреки че пия но шпа. Днес бях на преглед и се оказа че бебчо се е предал някъде между миналият преглед и днес. А след 3 дни влизах в 13 седмица и се бях успокоила че опасността е отминала. Сега спирам дуфастона и утрогестана и ще чакам. Чувството е ужасно. На никого не пожелавам да преживее подобно нещо. Искрено се надявам да съм последният носител на лоши новини тук и ви желая успешни и пълни термини с пухкави бебчета на финала.

# 693
Момичета и аз бях до тук. От няколко дни напрежението в гърдите ми изчезна а от вчера имам ПМС въпреки че пия но шпа. Днес бях на преглед и се оказа че бебчо се е предал някъде между миналият преглед и днес. А след 3 дни влизах в 13 седмица и се бях успокоила че опасността е отминала. Сега спирам дуфастона и утрогестана и ще чакам. Чувството е ужасно. На никого не пожелавам да преживее подобно нещо. Искрено се надявам да съм последният носител на лоши новини тук и ви желая успешни и пълни термини с пухкави бебчета на финала.

Много съжалявам да прочета това Sad Знам колко е гадно, макар че на мен ми се е случвало съвсем в началото...На миналия преглед проблем ли имаше, че си на но-шпа? Много гадно! Пожелавам скоро да се похвалиш

# 694
. Много съжалявам,и аз съм в постоянене страх...

# 695
Съжалявам, че така се е случило с Дема, но като я прочетох и без да искам се сравних с нея,и се уплаших да не ми се случи и на мен.

# 696
  • София
И аз сега се стреснах....  Sad Съжалявам наистина за теб. Явно това,че преминаваме по-напред...не намалява опасността Praynig

# 697
Много се извинявам за грубото отношение, но няма ли теми за загубили бременността си.
Аз самата съм губила достатъчно бременности, била съм и от двете страни.
Извинявам се още веднъж, но ми е огромен стрес да чета в тема за бременни, как някакви жени си губят бременностите. И това да се говори с много постове.

# 698
  • София
runtokio Не смятам, че имаш грубо отношение, след като ти самата си минала през това.Със сигурност тук не е мястото да обсъждаме темата, но по някакъв начин показваме съчувствие едни към други.

Въпроса е в психическата нагласа на всеки.Застраховани няма, докато не чуете как бебето изплаква.Аз съм на мнение, че ако трябва да се случи нещо, то ще се случи и е за по-добро.Лошите мисли, не водят до нищо хубаво.Бъдете позитивни и че всичко ще бъде наред! Simple Smile

# 699

Мила много кураж!
Имаше ли някакви признаци?

# 700
@ Дима: много съжалявам! Надявам се бързо да се възстановиш и скоро пак да се похвалиш с добри новини!

Момичета, аз съм вече 8с 2д, а нямам НИКАКЪВ корем (даже ми казаха приятелки, че се е лепнал за гърба). На всичко отгоре съм свалила 2кг: гади ми се и не ям много, но не съм повръщала. Следващият ми преглед е след 2 седмици чак, чудя се дали да не отида преди това?

# 701
Дима, съжалявам Sad

Жирафче, аз съм в средата на 9с и все още нямам нищо - само леееко като че ли съм преяла на моменти Wink

# 702
Здравейте , момичета

Присъединявам се към вас , с термин месец януари 2017г. Grinning
В момента съм в 9 седмица и ми  е много лошо , не повръщам ,но почти не ям и от време на време получавам силно сърцебиене и като че ли някакво нервно неразположение - не мога да си намеря място ! При вас имало ли е такова нещо и в коя седмица започна да ви поолеква ?

# 703
на мен близо 8 седмици нищо ми нямаше и сега изведнъж от 3-4 дена съм като парцал: гади ми се, не мога да стана от леглото, днес повърнах за пръв път.....уфффф, тамън реших, че се е разминало Sad

# 704
Дима, съжалявам!

Runtokio, според мен не се обсъжда дълго, просто споделят. Мисля, че така е редно, вместо да стоят в списъка на първа страница или някой да пита - какво стана с този или онзи.
Всеки си има своите притеснения, но и всяка бременност е различна - не само на различните жени, но и всяка отделна бременност на една жена. Затова не е добре да се сравнява. Виждаш, че сега някои са притеснени, че им се гади, други - че не им се гади и не се чувстват бременни. Като се родят бебетата пък все някой ще се притеснява, че неговото още не се обръща, докато друго го прави от половин месец вече. Simple Smile Добре е да има база за сравнение, колкото да ти светне лампичката, че може в някой случай да има проблем и да обърнеш внимание, но не може и не трябва човек да се шашка от всичко.

Ehsia, добре дошла, изтрай още 3-4 седмици Simple Smile Ако ходиш на работа, можеш да си вземеш болнични. На мен поне ми се отрази супер на нервността да си стоя вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт