Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 761
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Аз БХС реших, че няма да правя Simple Smile

# 676
Здравейте мами , приемате ли нови попълнения ? Вчера видях двете чертички и бързам да се запиша при вас Simple Smile По мои изчисления терминът ми е 29.01.2017  Hug
.     Мери,аз видях двете чертички на 23.05,по мои изчисления терминът ми е на 28.01.2017. На мен ми е второ детенце,живот и здраве . Почти на 31 съм.
Здравей, за жалост при мен се оказа мисед , иначе щяхме да вървим заедно , но ...късмет . Пожелавам ти лека бременност  Hug

# 677
  • София
Явно при втора бременност коремите наистина по-бързо растат, мен и матката не ме боли , само в началото някъде до към 6та седмица.Формата на корема има изцяло значение от структурата на майката и плацентата дали е задна или предна, поне така си мисля.Предния път имах голям и разлат корем с момиче, не знам как съм го носила, дано тоя път да мина с по-малък за момче Simple Smile

Щaстливка на мен пола ми го казаха на БСХ(12сед.) и не ми сбърка.90% беше за момиче в 4тия месец ми каза 100% момиче и такова си е Simple Smile. Помня че гледаше някаква кост(може би срамната) при различните полове изглеждали по-различен начин.

# 678
Как ги различавате тия кореми?!? Аз две бременности не мога да определя какъв ми е коремът - остър ли, разлят ли, висок ли, квадратен.. 😄
Всички бременни кореми, които съм виждала, ми изглеждат еднакви - кръгли и големи.

# 679

Просто на него попаднах ,не съм чела всички страници. Съжалявам  сега видях ,какво се е случило! Ще помоля модератора да ми изтрие старият пост,ако аз не успея!

# 680
  • София
polist, сега предполагам искате момченце Laughing Heart Eyes

И аз не мога да определя корема. Особено ако си по пълен..., коремът ти няма как да е остър, знам ли...  Rolling Eyes

Нищо де, ще видим накрая hahaha

А как я разпознавате тая болка в матката? newsm78

# 681
Чувството е като да си в цикъл. Силна болка. Корема е твърд като кокал и средната част стои като изпъкнала а отстрани е равна. Искаш да се свиеш на топка. Има и едно усещане за стягане

# 682
Здравейте мамчета!
От доста време не съм писала, но Ви следя постоянно. Обръщам се днес с молба за съвет...
По принцип си ми прилошава постоянно и си повръщам по 2 или 3 пъти на ден. Но днес съм нещо страшно.. На всяко хапване повръщам, имам чувството че съм се обезводнила, днес съм ходила 2 пъти само по малка нужда. 😷 Както изпия малко вода и веднага или след 5 минутки я повръщам. Не мога да се обадя на лекарят ми да ме посъветва, защото съм му изгубила визитката... Направо съм полудяла, не съм ставала от леглото, защото постоянно ми се вие свят..

# 683
  • София
Zaharcheto, точно същата болка имам вечер. Значи е това. Laughing Ще търпя с най-голямо удоволствие, за да направим място на бебо newsm68

cinderella_today, задължително трябва да се обадиш на лекаря си, защото това е опасно и може да се наложи да поостанеш в болница ако си се обезводнила.  Naughty Все някак ще намериш номера на лекаря. Важно е за теб. Пиши какво е станало. Hug Praynig

# 684
Утре сутринта съпругът ми ще отиде до пред кабинетът му, на вратата е записан. Но силно се надявам да ми поразкара до тогава..

# 685
  • София
Всичко ще е наред. Ето какво намерих.
Съвети:
Спират се всякакви опити за поемане на храна през устата в продължение на 6 часа след последното повръщане! На 6-ия час може да се започне захранване със обикновени солети и бисквити!На другият ден, ако проблемът е овладян се разрешава приемането през устата и на препечен хляб,варени картофи,варен ориз и макарони.
Започват се опити за оводняване на организма с течности-компот (без плодовете и да не е от сливи) разреден с вода в съотношение 1:1 – на 5-10 минути по 2-3 глътки (комбиниран прием на вода и енергия - захарта в компота), вода, сокове(разредени), степ разтвори (2х разредени), чай, банка с 5-10% глюкоза.

# 686
А според мен още сега отиди до болница, в спешен кабинет, не отлагай такива неща. Така или иначе, ако си обезводнена, докторът ще те прати в болница, защо да чакаш и да се мъчиш цяла нощ?

# 687
  • София
И това е така. Може да се наложи да ти вливат системи с глюкоза, което е най-ефективния метод за справяне с обезводняване. Не отлагай... Hug

# 688
Чувството е като да си в цикъл. Силна болка. Корема е твърд като кокал и средната част стои като изпъкнала а отстрани е равна. Искаш да се свиеш на топка. Има и едно усещане за стягане

Това ли са спазмите? Че нещо изпуснах тоя разговор?

# 689
  • София
Захарчето ми обясняваше как боли при разтягане на матката  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт