Звездни компромати- 286 част

• 109 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Ударената от Джони Деп Амбър , тя е казала, че Джони й е предлагал пари, за да си мълчи, но тя е предпочела да подаде молба за развод...

# 273
Мариан Кюрпанов

Мнооого е готин  Crazy

https://www.instagram.com/p/BF4oASJuCk6/?taken-by=mariankurpanov

# 274
Сладка Жабка, ама защо е фотошопнала корема...

# 275
Ударената от Джони Деп Амбър , тя е казала, че Джони й е предлагал пари, за да си мълчи, но тя е предпочела да подаде молба за развод...
Уау! Джони я оплеска.

# 276

Сега се загледах за фотошопа, а и някакъв кожен колан ли какво си е сложила, станно е?!

# 277
Леле сериозен удар е било Confused Ужас!

# 278
  • Бургас
Дъщеричката на Благо е копие на майка си!

# 279
Леле сериозен удар е било Confused Ужас!

Да.. в статията пише, че близък до двойката ДЕП е споделил, че това не е изолиран инцидент, а е "Само последният инцидент"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3613134/Amber-Heard-file … ace-evidence.html

# 280
По принцип всички са невинни до доказване на противното, но от друга страна, дано се осъзнае малко Жони и да отиде да се лекува докатое време. Всичко хубаво желая на Амбър, дано го одруса здраво, че да я помни и като изтрезнее!

# 281
 Гнусен гаден дърт наркоман. Леле, колко го харесвах преди...

# 282
Бих изчакала с присъдите. Амбър се е нацелила сериозно в парите му, това вече е от ясно по-ясно.
Не бих оправдала домашно насилие, но даже и на мен, която никога не съм харесвала Деп, ми се струва, че има нещо гнило в цялата история. Ако е истина обаче...

# 283
 Та не трошеше ли хотелски стаи и с Кейт...

# 284
истина си е, Джони здраво е затънал в тежката дрога, все по- зле изглежда, докъде ли ще стигне,
пише, че това е само последният инцидент- т.е. и друг път я е бил ...

Общи условия

Активация на акаунт