Звездни компромати- 286 част

• 109 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Once there was a Hushpuppy...
Като едното нищо си я е побиивал Confused

# 286
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ударената от Джони Деп Амбър , тя е казала, че Джони й е предлагал пари, за да си мълчи, но тя е предпочела да подаде молба за развод...
Уау! Джони я оплеска.
А дали е вярно? Принципно за скандалите на Джони и Кейт Мос се носят легенди, но не съм чула да я е бил, само е трошал мебели по петзвездни хотели.
Струва ми се, че Амбър си презастрахова 50-те милиона.

# 287
  • София
как пък нито Уинона, нито Кейт, нито Ванеса споделят подобно нещо...
има една професия Public Relations. често я работят хора, които добре си разбират от работата.
също не бих избързвала с изводите.

# 288
Джой, не знам дали е вярно, но нещата не вървят добре за Джони. Със сигурност ще олекне с много пари.

# 289
нещата не вървят добре заради метамфетамините, за които се е закачил, не заради парите,
той е много, много богат и ще печели още, но тоя изпразнен от съдържание поглед, следствие на изпържването на мозъка от дрогата ...
майка му е починала мин. седмица, впрочем ....

# 290
Ударената от Джони Деп Амбър , тя е казала, че Джони й е предлагал пари, за да си мълчи, но тя е предпочела да подаде молба за развод...
Уау! Джони я оплеска.
А дали е вярно? Принципно за скандалите на Джони и Кейт Мос се носят легенди, но не съм чула да я е бил, само е трошал мебели по петзвездни хотели.
Струва ми се, че Амбър си презастрахова 50-те милиона.

Ти толкова ненавиждаш Амбър, че очевидното ти се струва измамно.. Абсолютно типично поведение на алкохолик и наркоман си има Джони... по времето на връзката си с Кейт, не беше толкова зависим колкото е сега.. то и видът му вече е на типичен алкохолик.. Peace

# 291
  • Бургас
Покрай Джони и Амбър се сетих за друга двойка-Мел Гибсън и някоя си Оксана.Същият сценарий! Confused

# 292
# 293
Когато беше с Кейт, Жонито налиташе на бой "само" на папараци... Сега е ъпгрейднал

# 294
50 милиона???

# 295
Мдааа за 50 милиона долара лесно се преживява година и половина брак и няколко тупаника.  Laughing

# 296
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти толкова ненавиждаш Амбър, че очевидното ти се струва измамно.. Абсолютно типично поведение на алкохолик и наркоман си има Джони... по времето на връзката си с Кейт, не беше толкова зависим колкото е сега.. то и видът му вече е на типичен алкохолик.. Peace
Виж какво, Стелче, вземи се скрий някъде и не ми обяснявай аз какво и защо мисля Laughing. Тъй като гледам, хич не съм единствената, сигурно всички я ненавиждаме тази напълно непозната нам девойка.
И недей обяснява колко по-зависим е сега Джони, по времето на връзката си с Мос и двамата според слухове, повечето доста подплатени, са били на хероин освен на разните по-приятни субстанции.

# 297
  • София
Спрягат сегашното състояние на Деп на около 400 милиона, тоест, ако няма изрично предварително споразумение, тя има право да претендира за повече от 50.

Тези видими следи от удари са много сериозно обвинение и ще влоши за него много ситуацията. Ако той беше невинен обаче, досега трябваше сто пъти да са отрекли или пуснали опровержение от неговия лагер.

# 298
Ще падна. Това ми препоръча ФБ  Tired
Предупреждавам далеч от Джони Деп  Peace
Азис, Галена, Цветелина
https://youtu.be/_bAPg1YYLsE

# 299
Виж какво, Стелче, вземи се скрий някъде и не ми обяснявай аз какво и защо мисля Laughing. Тъй като гледам, хич не съм единствената, сигурно всички я ненавиждаме тази напълно непозната нам девойка.
И недей обяснява колко по-зависим е сега Джони, по времето на връзката си с Мос и двамата според слухове, повечето доста подплатени, са били на хероин освен на разните по-приятни субстанции.

Ти особено изпитваш ненавист към красивите жени .. и явно има защо.. Така че не ми казвай да се скрия, а се скрий ти!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт