Звездни компромати- 286 част

• 109 262
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • На топло
Дори и да е след скандала, нищо не показва.
Белезите са скрити от косата, била е поканена, отишла е.
Не виждам какво тази снимка може да докаже.

# 481
Внася съмнение, което е целта на ПР-ката на Жонито  Peace
Откъде накъде ще ходи на купон и ще се усмихва след като са я били преди няколко часа.

# 482
Заинтригувахте ме с достойнството на Жонката. Наистина не помня да съм го виждала гол във филм или на папарашки снимки  newsm78
Сигурно е млатил всичките си жени, ама са си мълчали щото е много добър в леглото. Пък с Амбър може и заедно да са се друсали, но тя още е прекалено млада, за да й личи. Изобщо не ме интересува кой прав, кой крив - да напомня, че съм фенка на Жонито и му следя кариерата още от Елм Стрийт - любов от пръв поглед, нищо че го показаха за 5 минути и го утрепаха. Колко нощи не съм спала заради Фреди Крюгер...
Та сега с интерес следя развоя на събитията - не съдя и не оправдавам никой от двамата. За съжаление истината не винаги е тази, която си мислим, че виждаме  Peace

Тъй като и Стивън Кинг сте "засегнали" - и него много го уважавам  Mr. Green  Особено като тийнейджърка. Последните му книги не ми харесват изобщо - сигурно вече е чист...

# 483
  • София
Много хора прочетох да казват как Деп бил провокиран нарочно, ама мъж, който не е склонен да бие жена ще си тръгне като се ядоса вместо да бие нея. Другото е най-популярното оправдание на насилниците, че били провокирани и предизвикани, т.е. жената си го просила. Няма оправдание да биеш жена или дете, изобщо някой, който не ти е равностоен физически.

Защо пък тя го е търпяла толкова време ако и друг път я е бил вече е отделен въпрос.

# 484
Тъй като и Стивън Кинг сте "засегнали" - и него много го уважавам  Mr. Green  Особено като тийнейджърка. Последните му книги не ми харесват изобщо - сигурно вече е чист...
Joy

След като в живота му се случи сюжет от собствената му книга и едва оцеля, може да се е повредил творчески.

# 485
Внася съмнение, което е целта на ПР-ката на Жонито  Peace
Откъде накъде ще ходи на купон и ще се усмихва след като са я били преди няколко часа.

То в нейния случай сигурно й е станало рутина. Поканили я, отишла. Някои жени се затварят и плачат, други излизат и купонясват, напук на бияча.

# 486
Аз Джони си го харесвам, пичага е. Макар че не си падам по пияници, наркомани и т.н.  Sick
Мъжете са си мъже и жалко е, че толкова много известни личности и актьори са побойници и т.н. /не съм сигурна за Деп/. Но пък и жените си ги бива. Щом стане дума за пари, ела гледай какви сценарии се измислят... да не казвам как мои френдки /дано не четат тук/ измисляха какви ли не здравословни причини за фемили и измъкваха пари на български и чуждестранни мъже. А пък актрисите не се и съмнявам, че могат повече.  ooooh!

# 487
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Сигурно е млатил всичките си жени, ама са си мълчали щото е много добър в леглото.

Joy За пари и устроен живот по разбирам да търпиш,но за един гол бййп.

Какво се е случило на Стивън Кинг,като по негова книга?

# 488
приходите от премиерата на Алиса са слаби,
филмът не струва, а и скандалът е дал резултат ...

сватба  на англ. аристократи    младожененът е от Колумбия  Камила

# 489
да не казвам как мои френдки /дано не четат тук/ измисляха какви ли не здравословни причини за фемили и измъкваха пари на български и чуждестранни мъже.
Това пък е по-гнусно и от проституция, и от т.нар. 'златотърсачество'. 

На мен не ми е жал нито за Джони, нито за Амбър. Алкохолици и наркомани кротки няма, все са боклуци. А  тя със сигурност е знаела с какво се захваща още в началото.

Една свежа Рийз с коали:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13320938_1 … 80767551596_o.jpg

# 490
Какво се е случило на Стивън Кинг,като по негова книга?

Цитат
На 19 юни 1999 г., Стивън излиза на ежедневната си четиричасова разходка, движейки се по посока обратна на движението на автомобилите. По пътя шофирал Браян Смит, който се връщал от пазаруване. В момента на разминаването Браян не гледал към пътя, защото се карал на ротвайлера си Куршум, който се опитвал да подуши пакет с месо. Автомобилът излиза от пътя и подкарва по банкета, по който се движи писателя. Шофьорът си мисли, че е ударил малък елен, докато не вижда окървавените очила до себе си. Съдът осъжда Смит на шест месеца условно и го лишава от правоуправление за една година, а Кинг се сдобива със счупен на девет места десен крак, четири счупени ребра, тридесет шева по главата и множество по-леки травми. Интересно е това, че случката е описана от Стивън в „Песента на Сузана” (шеста част от „Тъмната кула”). След година Браян Смит е намерен мъртъв в леглото си, полицията не открива никакви наранявания по тялото и решава , че едно от многобройните заболявания, от които се лекува, е станало причина за смъртта му. Така съдбата сама въздава правосъдие.

# 491
приходите от премиерата на Алиса са слаби,
филмът не струва, а и скандалът е дал резултат ...
Охо Х-мен с почти три пъти по-високи приходи!  Peace

Защо пък тя го е търпяла толкова време ако и друг път я е бил вече е отделен въпрос.
Тя си знае какво и е било.
Една холивудска тв звезда от 80-те, Мередит Бакстър, чак неотдавна разказа в автобиографията си как е търпяла втория и мъж да я пребива 15 години. Как е криела от всички вкл. от най-близките си приятели или от колегите си с които е снимала всеки ден (Майкъл Дж. Фокс е играел неин син 7 от тези години в сериал), как се е пропила заради това и най-вече какви безумни оправдания си е намирала за да не го зареже.
Търпяла е чак, докато порасналите и деца буквално са я принудили да се разведе.
От първия си мъж е имала две деца, от побойника още 3.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 20:57 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 492

Тези коали ми изглеждат фотошопнати.

# 493
  • Бургас
Бояна,да си тръгне ядосан може само трезвен и нормален мъж.
Джоката е пияница,а може и да се дрогира,а да предизвикаш такъв е много лесно.Тя си го е знаела,знаела е с какво се захваща.Не мога да я съжалявам,а него направо презирам,баси петното.
Жал ми е само за предишното ме семейство.

# 494
  • София
Бояна,да си тръгне ядосан може само трезвен и нормален мъж.
Джоката е пияница,а може и да се дрогира,а да предизвикаш такъв е много лесно.Тя си го е знаела,знаела е с какво се захваща.Не мога да я съжалявам,а него направо презирам,баси петното.
Жал ми е само за предишното ме семейство.

И сред боклуците не всички са агресивни физически. Каквото и да е станало си е виновен, само това казвам.

А ако е такъв той какво да ти е жал за предишното семейство, отървали са се от него.

Общи условия

Активация на акаунт