Звездни компромати- 286 част

• 109 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Нищо не пречи хем да е истинска историята, хем да е планирана, както прочетох измежду коментарите в Дейли Мейл. Ако скоро след сватбата и двамата са видели, че нещата не отиват на добре, Амбър би имала достатъчно време да подготви план и да го провокира в супер уязвим момент, какъвто е този след смъртта на майка му, когато той сто процента е бил на черешата от субстанции...

# 331
Зависи какво "лекарство" взема. Стивън Кинг навремето как пишеше по цели месеци без да спи....
На какво е бил той, че ми стана любопитно? Simple Smile

Кинг ли? За него по-добре на какво не е бил да се пита.  Confused
 Алкохол, кока, и мн.др. Самият той казваше,че не знае точно колко нощи е изкарал на машината без вобще да си ляга, това през 80-те. За съжаление забравих кои, или коя, точно книги е писал в това си състояние, но той лоши почти няма, така,че, която и да е.
Аз да взема и аз да спра през два поста да пиша,че да не си помисли някой нещо.
Сега погледанах и Уикито, авторът почти нищо не помни от написването на "Куджо" .

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 00:33 от меркантилница

# 332
 Joy hahaha
меркантилница

късно е либе, за първа китка Mr. Green

# 333
 Чиста съм като момина сълза, на моите години злоупотребявам само със заплатата на мъжа ми вече....

# 334
  • Бургас
Чиста съм като момина сълза, на моите години злоупотребявам само със заплатата на мъжа ми вече....
Като знам какви заплати опъва Шиши, твоето не е злоупотреба ами надминава всички холивудски наркомани взети заедно  Mr. Green

# 335
За алкохол, кокаин и марихуана бях чела, но явно не са били само те.

# 336
Като знам какви заплати опъва Шиши, твоето не е злоупотреба ами надминава всички холивудски наркомани взети заедно  Mr. Green

Завиждаш и добре,че не ти знам фейсбуците и инстаграмите,че щях да те блокирам на момента,мръснице!  Close

# 337
  • Бургас
Завиждаш и добре,че не ти знам фейсбуците и инстаграмите,че щях да те блокирам на момента,мръснице!  Close
Ами завиждам, нормално. Аз я карам само на кренвирши  Laughing

# 338
  • София
виж си аватара и после се обяснявай колко си чиста Simple Smile

# 339
Не знам какво да мисля.
Тя когато се появи,той вече беше нагазил в алкохола и наркотиците(предполагам за последното)..не е като да не е била подготвена.Едва ли живота й е бил песни и рози,дори е било унизително да го крепи по партита,но все пак много милиони има сложени на масата и съм сигурна,че най-накрая Амбър ще вкара в употреба актьорските си уроци и ще вкара изкуствена драма в развода. Ей,така..за публично съжаление и още $$$ в сметката й.

Толкова изтормозена,нещастна и без грам грим излиза от съда.В черни,тъжни дрехи..като нагласено и предварително преценено.

# 340
виж си аватара и после се обяснявай колко си чиста Simple Smile
Лягайте си вече, пречите ми да си напиша книгата... Whistling

# 341
Не знам какво да мисля.
Тя когато се появи,той вече беше нагазил в алкохола и наркотиците(предполагам за последното)..не е като да не е била подготвена.Едва ли живота й е бил песни и рози,дори е било унизително да го крепи по партита,но все пак много милиони има сложени на масата и съм сигурна,че най-накрая Амбър ще вкара в употреба актьорските си уроци и ще вкара изкуствена драма в развода. Ей,така..за публично съжаление и още $$$ в сметката й.

Толкова изтормозена,нещастна и без грам грим излиза от съда.В черни,тъжни дрехи..като нагласено и предварително преценено.

И аз си помислих същото! Видът й изглежда добре режисиран...

# 342
Още колко ще гледаме,театъра сега започва.Въпроса е с колко $ ще олекне джоба на Деп,Амбър е вече победила.

# 343
 Хем искаме жертвите на насилие да говорят, за да има някаква промяна...Като говорят- лъжели, инсценировка било.

Да му взима всичко, изрод.

# 344
Нали според вас е бездарна актриса Амбър? Как го изиграва всичкото това като е такава некадърница?!

Общи условия

Активация на акаунт