Звездни компромати- 286 част

• 109 672
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Once there was a Hushpuppy...
И защо извъртате нещата към момента на казване? newsm78
Това е без значение в момента/въпреки, че никой не оспорва колко е тежък за едният/, защото аз пък съм сигурна, че ще се докаже, че имало пердах и преди това...
Тепърва всичко започва, както се каза и по-нагоре, ще има добре скалъпено дело, но боя си е бой!
Все от нещо трябва да се започне, когато целта са многото пари, и не вярвам Амбър да започне с измислен побой над нея. Поне първото ще е вярно, от там на сетне циркът предстои.
Не одобрявам печеленото на пари по този начин, но това надали ще откаже в бъдеще и други да го правят Laughing

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Камъче, всичко ми беше в мъгла, просто не знаех на кой свят живея. В такава ситуация човек е безкрайно нестабилен и ако е принципно с трудности да се владее и под въздействие на субстанции, може и до айфон да се стигне, дори и да не е било така преди това- това е моята мисъл. Просто ми е странно защо сте така убедени, че през целия им брак я е спуквал от бой, при положение, че никога нищо такова не се е чувало за него, пък и Амбър съвсем доскоро имаше вид на доволна жена.

# 377
Човек е безкрайно нестабилен във всяка стресова ситуация, ако по принцип си е безкрайно нестабилен.

# 378
  • Пловдив
Видях само веднъж снимката, нямам желание да я гледам повече, но това, което беше на нея не може да е причинено от едно хвърляне на айфон.
Категорично не одобрявам насилието, каквато и да е причината за него.

# 379
Джой, малко ми се струва, че си противоречиш Peace
Първо казваш, че не вярваш мъж не бияч да се превърне в бияч, сега в предния пост, че си го мислиш.
И ми звучат твърде силни думи, като "спуквал от бой". Извинявай Hug, но никой не го написа това.

Да се развеселите от тези мисли....а, защо не и да познаете чии са Wink

Скрит текст:
Обичам Никол, себе си, заслужилите вниманието ми, макар да не са много на брой. А дали съм обичана, мисля, че това е риторичен въпрос. Щастието е изписано на лицето ми, каква друга би била причината за него... Лесна съм за омраза, трудна съм за обич...

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 10:39 от Hushpuppy

# 380
Тук има по-подробно описание на случката, което Амбър е дала пред съда:

https://www.theguardian.com/film/2016/may/27/johnny-depp-restrai … domestic-violence

Според твърденията й, Жони е проявявал агресия и друг път.

# 381
Човек е безкрайно нестабилен във всяка стресова ситуация, ако по принцип си е безкрайно нестабилен.
Така е, щом и стабилните си имат праг, след който стават нестабилни.
Джони през целия си период на известност е правил впечатление на изключително безхарактерен и поведението му винаги е било според това каква е жената до него. Ванеса беше стабилна и цирковете около него бяха заглъхнали, докато с Кейт беше вихър непрестанен. С Амбър нещата се върнаха на изходна позиция и е напълно възможно да са ескалирали драматично.

Хъш, не си противореча, понеже за да си бияч, трябва да удариш повече от веднъж. Иначе си човек, изтървал си нервите. Бияч ставаш, като осъзнаеш, че това ти харесва, и продължиш.

# 382
А дали съм обичана, мисля, че това е риторичен въпрос. Щастието е изписано на лицето ми, каква друга би била причината за него... Лесна съм за омраза, трудна съм за обич...
newsm78 Само на едно кафе съм още, може ли някой да ми го обясни това?!
 Crazy Joy

Абе, Джой, никой нормален, със здрави нерви и афектиран до дупка не удря друг човек! Чупи чиния, тряска вратата, крещи, пуши, напива се, качва се на колата и кара без посока, реве истерично, повръща от нерви дори, но не удря човек!

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 10:46 от Бижy

# 383
Да, де, Джой, тънка е границата и от едното се преминава много бързо в другото. Точно това ти казвах и аз по-напред. Няма гаранции в тази работа.
Един път е изтърване на нерви, другият път е бой от по-тежко изтърване на нерви, после е удар, защото е пиян, после, защото е дрогиран, после, защото му е казала , че се развежда - винаги има оправдания за насилника. За съжаление. И най-лошото в цялата работа е, че често мъжете, правещи го не осъзнават деянието...

Ох, Бижу hahaha hahaha
аз съм на половината кафе и още разсъждавам върху риторичния въпрос, но съм на път да се откажа....че, така и така е риторичен Joy Joy Joy Joy Joy

# 384
В на Николета случая щастието на лицето едва ли е от това, че е обичана. Някой парцал са ѝ купили сигурно.

# 385
А дали съм обичана, мисля, че това е риторичен въпрос. Щастието е изписано на лицето ми, каква друга би била причината за него... Лесна съм за омраза, трудна съм за обич...
 Crazy Joy
Никакъв бой и никакви милиони за нашата мома! Mr. Green Whistling

# 386
Тук има по-подробно описание на случката, което Амбър е дала пред съда:

https://www.theguardian.com/film/2016/may/27/johnny-depp-restrai … domestic-violence

Според твърденията й, Жони е проявявал агресия и друг път.

Ето, ставам за ясновдка Flutter

# 387
 Crazy Joy
Никакъв бой и никакви милиони за нашата мома! Mr. Green Whistling
Скубе си косите, че не се е сетила да се млатне с някой айфон...?
Пак не я разбрах, ама карай. Те, гениите, са неразбрани приживе.  Crazy

# 388
Абе, Джой, никой нормален, със здрави нерви и афектиран до дупка не удря друг човек! Чупи чиния, тряска вратата, крещи, пуши, напива се, качва се на колата и кара без посока, реве истерично, повръща от нерви дори, но не удря човек!
Така е, ама този откачалник така като го гледаш, изглежда ли ти със здрави нерви?
Не знам, аз продължавам да си мисля, че при толкова много намесени пари истината зад цялата история е крайно незначителна за намесените лица. Всичко е въпрос на по-добра съдебна стратегия (даже не и медийна, понеже Деп е вече свършен и го чака съдбата на Мел Гибсън). А ние ще научим това, което е удобно на по-силната страна.

Вие се смеете, но Николетка може и вярно да съжалява, че не се е сетила първа hahaha

# 389
Момичета, моля припомнете ми как свърши сага Гибсън Оксана  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт