Бъдещи първокласници 2016 - 2017 г.

• 85 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
На стоматолог си ходи твърде често, уви...Има сигурно 8 пломби...До тук, 7 паднали зъба, 6 пораснали. А няма 7 години още...Поне растат здрави и подредени! Също се радвам, че за година, откакто открихме настоящата зъболекарка, изградиха такива отношения, че синът ми ходи с удоволствие!!!
На офталмолог също бяхме. Получи странен тик миналата седмица и се оказа, че развива слънчева алергия...Но пък зрението му е отлично!

# 691
  • в огледалото на живота
И ние започнахме с профилактичните прегледи. Минахме на очен, всичко е ок, нямат отклонения в зрението. Бяхме и на зъболекар с малката, посъветва ме да изчакам с ортодонта, няма кариеси или болни зъбчета. Трябва да ги водя на кардиолог и кръвни изследвания. Други идеи? newsm78
Toва индивидуално или ЛЛ ви дава направление?

# 692
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, къде ще споделяте за чанти newsm78
Тук или в друга тема?
Аз, не съм се ориентирала все още, една съфорумка ми прати линк, разгледах.
Но, ми трябва още информация. Ще търся от тези анатомичните. Или и аз не знам точно, но за мен ще е от полза да споделите Praynig

# 693
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз споделих в другата тема ... Доволна съм и аз и щерката ... Една година ще изкара с нея ... пък защо не и повече Simple Smile

Scout  ги гледах нови за 100Е само раницата, а Herlitz са на 1/2 от тях като цена ... В БГ явно Herlitz са по-популярни, защото, макар и да излизат скъпи, все пак са по-евтини от 200 лв. само раницата без други аксесоари ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722255.msg33414953#msg33414953

# 694
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси!
Аз ще се запиша в тази тема, да следя Peace
Но, и тук ще поглеждам.

А, защо само за една година? Аз си мислех, да дам повечко пари и да изкара повече, знам ли newsm78

# 695
Раницата, която купих не е с анимационни герои, което позволява да се ползва и малко по-нагоре в класовете. Стига да оцелее, де Joy

# 696
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Hushpuppy, ами като знам колко ми е непостоянно детето Simple Smile Все ще измисли, че иска някаква друга картинка Simple Smile Иначе раницата, която взехме е прекрасна, здрава и удобна ..., а я взех и направо за без пари, та, няма има проблем 2,3 клас да вземем друга ...

# 697
Ще питам за кардиолог дали ще ми даде направление. Предното ни ходене я попитах и не беше очарована, много неща съм искала Rolling Eyes
Ако даде даде, ако не здраве да е.

# 698
  • София
Каките са вече четири години с розови раници на Херлиц. От ПГ до 3-ти клас включително, като планирам да изкарат и четвърти клас и чак след това да купувам нова по-тийнейджърска такава.
Малката има от миналата година също на Херлиц, но не се налагаше и не я е ползвала изобщо. В първи клас най-вероятно ще се използва повече, макар че нещата така или иначе седят в училище и се носят само понеделник, а в петък се прибират.

# 699
 Аз днес  подадох декларацията за помощта.

Ели_дечкин
Моето има 4 пулпита  наведнъж, до скоро ги лекувахме.
Следващото посещение при стоматоложката му ще е около септември средата ще видим.
На очен същоо към края на лятото, началото на септември , сега ми се вижда рано още. При него бяха  открили лека форма на астигматизъм, която нямала  нужда от корекция.И да видим, дано не е мръднало нагоре, т.е към по - зле.

valeriq.k на кардиолог пък защоо, просто така ли ? или си имате   нещо

# 700
И аз да питам за кардиолога и др .такива изследвания задължително или ,който има причина само?
Аз не обичам да водя детето да го чоплят и човъркат без повод.Свела съм лекарите до санитарния минимум.

# 701
А не е задължително, къде ти.  Mr. Green

# 702
А не е задължително, къде ти.  Mr. Green
bouquet

# 703
Аз от 11-ти април се опитвам да уредя преглед при един кардиолог в София , най-накрая успях /за след две седмици е прегледа/.
Силно се надявам да няма нищо тревожно ,защото кардиоложката в Пловдив ме шашна леко последния път.

# 704
  • Sofia
Това за детски кардиолог ли? Къде бихте препоръчали, че ми се налага да водя детето.

Общи условия

Активация на акаунт