Outlander - Тема 2

• 80 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Горещата сцена беше пак майсторски заснета и не разбирам в Джейми що така всички се влюбват Laughing

А Лалиброх ми е много страшен замък. То не, че други замъци са ми по-приветливи...

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 01:32 от Newly_

# 661
  • Варна

Мерси, и аз видях, че са ги пуснали след като питах.

# 662
  • Варна
Страхотна серия, много добра игра. В пъти по-добре от предните сезони. Лорд Джон Грей е страхотно попадение, даже имам химия с Джейми Simple Smile
Иска ми се пак да си я пусна, толкова ми хареса.
Джинийва беше по-голяма гад в книгата и там сексът е по-скоро клонящ към изнасилване. Защото тя се разкрещя на Джейми да спре, но той продължи. Беше фиаско, а тук го захаросаха.

# 663
  • Вестерос
Аз свалих от пиратите и си тръгна там с английските направо.

А прочетох на страницата на Диана, че в книгата Джейми нещо прави на ЛДГ, а не само ръкостискане. Какво е? Целува ли го?

# 664
  • Варна
Абе Джейми нещо почна да го предлага тоя секс наляво и надясно  Grinning

# 665
  • Варна
Абе Джейми нещо почна да го предлага тоя секс наляво и надясно  Grinning
Ако става дума за ЛДГ, като се има в предвид, че е изнасилен Джейми от БД, то това е висша форма на саможертва за детето му. Той друго няма какво да предложи. Среща Уили след много години в Америка, ЛДГ ми пише как е през цялото време. Интересно ми е дали ще се срещнат на бойното поле в Щатите, още не съм стигнала дотам.
А с мадамата никога не е искал. За 20години май 2 или 3 пъти го споменават да е имал отношения. Не ще Клеър не се тръшка като й каза.

# 666
  • Варна
Не съм чела книги, но в сериала изобщо нямаше нужда от това предложение, човекът и така щеше да му гледа детето.

# 667
  • Вестерос
Краси, ще видиш ли какво питах, допълних си коментара Simple Smile Като най-веща Simple Smile

# 668
  • Варна
Тифани, губи ми се нещо, но май имаше целувка. Чела съм ги преди 2 години.
Дафодил, този момент е важен за историята. Затова не е изпуснат.

# 669
  • Вестерос
Mерси, така и предположих от коментарите под поста на Диана, но никъде точно не беше написано какво прави Джейми на ЛДГ

# 670
  • Варна
Mерси, така и предположих от коментарите под поста на Диана, но никъде точно не беше написано какво прави Джейми на ЛДГ
Намерих го, Джейми го целува.

# 671
  • Вестерос
Мерси Simple Smile

# 672
Сега гледах 4 серия; правилно ли чух, че Изабел му каза, че ще се грижи за сина му като тръгваше

# 673
  • София
Нещо загубих връзката?!
Скрит текст:
Клеър и Бриана нали минаха през камъните, сега пък се връщат в Щатите?
Кога се случва това всъщност?
А Джейми къде тръгна, защо не остана със сина си?

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 09:14 от Amidala

# 674
Нещо загубих връзката?!
Клеър и Бриана нали минаха през камъните, сега пък се връщат в Щатите?
Кога се случва това всъщност?
А Джейми къде тръгна, защо не остана със сина си?
Мисля, че тръгна, защото вече някои започнаха да забелязват прииликата между тях. А тя ще расте с годините най-вероятно

Общи условия

Активация на акаунт