Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 300
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

аз не разбрах...ама можеш ли да откажеш пратката директно на куриера newsm78

Да можеш.
Peace
Ама плащаш ли доставка или като не отвориш пакета не дължиш нищо Thinking

# 451
  • Варна
Нищо не дължиш, защото не приемаш поръчката изобщо от куриера. Като ти звънне казваш, че няма да вземаш пратката и готово. Два пъти съм отказвала и единия път даже звъннах на националния телефон като стана видима в сайта, за да не я разкарват изобщо по градовете, а другия път сутринта като получих смс се обадих на куриера да не идва, че няма да приемам пратката. Еконт знаят, че това е практиката на НМ и даже не се учудват или да питат защо се отказва както попринцип се пише обяснение защо пратката не е приета.

# 452
Сега забелязах, че пижамката, от горния ми пост е с различни размери. Долнището е XS, а горнището е S. Дали ако я върна с останалите неща може да не ми вземат пари за връщане, тъй като е за тяхна грешка? newsm78

Писах им имейл и след половин час ми звъннаха, впечатлена съм! Laughing Обясних за какво става въпрос и жената ми каза, че не би трябвало да ме таксуват за връщането. Ще ги видя сега кога ще ми върнат парите, от вас знам, че се бавят... newsm78

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 16:57 от nevituuu

# 453
Днес минах през мола на Стамболийски..голяма излагация е там. 50% от нещата са без етикети, камо ли цени  #Cussing out

# 454
Само на мен ли ми се струва, юе днес има повече намалени артикули или не съм догледала като поръчвах вчера?

# 455
Да, има доста добавени неща в Дамското. При Детското не забелязах да има. Подготвят големите намаления.  Party

И аз почнах да пълня кошницата.  Flutter

# 456
  • Пловдив
Да, има доста добавени неща в Дамското. При Детското не забелязах да има. Подготвят големите намаления.  Party

И аз почнах да пълня кошницата.  Flutter
Да си пазя начи ваучера за безпл доставка Thinking
Изпратиха ми мейл,за изпратена поръчка...мисля да и я отворя и да видя за номерата...а после ако тр. да връщам ще прежаля доставката.

# 457
Аз толкова тъпо си изхабих БД. Изчистих си кошницата, поне нещо да бях оставила.  ooooh!

# 458
Здравейте! Да попитам, някой има ли тази ризка в размер 92, да ми свали размери, много я харесвам и незная дали ще стане на моето момченце Simple Smile Предварително благодаря!
http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0381990001.html

# 459
Успяла съм да поръчам на младежа дамски панталон. Ама как е станало?
В своя защита ще кажа, че панталонът е тъмно син. Лилавото е само от вътрешната страна.

# 460
Simple Smile ние имаме едни Скини дънки момичешки, с звездички отвътре на джобовете. Само те му станаха на кльощавото дупе преди 2г. Хич да не ти пука. Имам момче на 5г.
Аз си поръчах пролетта мъжки суитчер и си го нося с кеф.

# 461
Използвайте код 0461 за 10%. Валиден за hm.com до 03.07.2016.

Днес си чакам поръчката от неделя и се надявам се от утре да намалят още неща в магазините

# 462
  • Пловдив
Използвайте код 0461 за 10%. Валиден за hm.com до 03.07.2016.

Днес си чакам поръчката от неделя и се надявам се от утре да намалят още неща в магазините
Е...колко дни пътува?
Аз си мислих,че понеделнишката ще кацне днес newsm78

# 463
Ми при мен, в София съм, идват за 4 дни средно.

# 464
Аз имам мейл от вчера, че поръчките ми са изпратени.

Общи условия

Активация на акаунт