Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Вели, в Кауфланд тая седмица има някакви на 10 лв пижамки Wink
Ами аз изтичах да сравня цените, викам ако са същите, да пусна една поръчка, ама те пет пъти по-евтини...и не пуснах Crossing Arms

# 421
  • Пловдив
Момичета,до колко време след поръчката мога да направя корекция на размер newsm78

# 422
  • София
Дайте отзиви за спалното бельо, и без това трябва да купувам.
Хубаво им е спалното бельо. Аз дебна за двойно легло да взема, но ми е скъпо още. Като се има предвид, че няма долен чаршаф и трябва да се купи отделно.
Добро е спалното бельо, аз вече взех едни зелени на листа, а сега едни дюс зелени. Отдолу имат метални тик-так.
За 17 лв. комплекта кво му плащаш, пък дори и без чаршаф. Хасето е 5 лв. за спалня ще е около 11-12 лв. Омръзна ми в комплектите долния чаршаф след време да окъсява и отеснява, защото са икономисали 10 см.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 13:10 от Cuckoo

# 423
Момичета,до колко време след поръчката мога да направя корекция на размер newsm78
В рамките на 1 час могат да правят корекции, т.е. да ти анулират поръчката. Трябва по телефона да им се обадиш.

# 424
Пуснах само 1 чаршаф, дано съм доволна. Гледах, гледах и друго не си харесах, колкото и да ме изкушаваше БД. Peace

# 425
  • Пловдив
В рамките на 1 час могат да правят корекции, т.е. да ти анулират поръчката. Трябва по телефона да им се обадиш.
Peace
Чудя се...за детето пуснах е една тениска 146/152 той е 145 някъде,та дали ще е ок Rolling Eyes или 134/140?

# 426
ОК ще е, според мен. Моето е 139, ззвимам 146/152, но 140 също стоят добре.

# 427
Дайте отзиви за спалното бельо, и без това трябва да купувам.
Хубаво им е спалното бельо. Аз дебна за двойно легло да взема, но ми е скъпо още. Като се има предвид, че няма долен чаршаф и трябва да се купи отделно.
Добро е спалното бельо, аз вече взех едни зелени на листа, а сега едни дюс зелени. Отдолу имат метални тик-так.
За 17 лв. комплекта кво му плащаш, пък дори и без чаршаф. Хасето е 5 лв. за спалня ще е около 11-12 лв. Омръзна ми в комплектите долния чаршаф след време да окъсява и отеснява, защото са икономисали 10 см.
И аз пуснах от тези дюс зелените, но гледам че на някои пише за копчетата тик-так, а на тези не Rolling Eyes

# 428
Моят син носи 116 размер тениски от Лидл, тук му пуснах 122 - леко дългички са, но в раменете са му ок...аз така ги харесвам, а и за догодина ще стават пак Wink

# 429
  • Варна
Peace
Чудя се...за детето пуснах е една тениска 146/152 той е 145 някъде,та дали ще е ок Rolling Eyes или 134/140?
Моят син е 122 см ,аз му взимам 122/128 ,идеални са,лееко дълги ,но така даже е по- добре ,тъкмо  и за другото  лято ще стават.

# 430
  • Пловдив
 Peace
Да я оставя така...моя е слабичък,а исках за сега да я носи.

На тия спални комплекти мн.странни възглавниците Thinking т.е. размерите.Стандартните почти винаги свършват.

# 431
  • София
Peace
Да я оставя така...моя е слабичък,а исках за сега да я носи.
На тия спални комплекти мн.странни възглавниците Thinking т.е. размерите.Стандартните почти винаги свършват.
Странни са за нас, аз по хотели съм виждала едни огромни. Имам намерение да ушия още една калъфка, като срежа двете калъфки по моите размери - по 25 см.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 13:52 от Cuckoo

# 432
  • на земята
Здравейте,да попитам за спалното бельо с ластик,как са размерите някакви букви пише  newsm78

# 433
  • Пловдив
Момичета,до кога е намалението?

# 434
Момичета,до кога е намалението?
Кое намаление?

Общи условия

Активация на акаунт