Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 293
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Моите подложки от неделя също ги чакам днес.

# 466
И аз щях да се оплаквам вчера,че ужасно се бави поръчката от неделя...Ей сега я чакам да дойде.Само онлайн пазарувам,за 1-ви път поръчах от сайта,ама такова бавене няма. Crossing Arms

# 467
Моята поръчка от неделя е пристигнала, даже мъжа ми я е взел вече.

# 468
От неделя, днес сутринта получих смс от еконт, че ще ми я носят...Отложих я за утре обаче, да ми я донесат заедно с понеделнишката поръчка, която очаквам нощес да е в града ми вече... Grinning

# 469
  • Бургас
Аз си получих подложките за хранене и много ми харесват.  Heart Eyes
Доволна!

# 470
Мaрия зарадва ме, аз чакам моите - откраднах инфото и си поръчах същите Simple Smile. Другата поръчка е с детско и мъжко дано да няма проблем с размерите, че там си платих доставката без да се усетя.

# 471
  • Бургас
Дано и на теб ти харесат. Grinning
Не знам с какво е по-различен този органичен памук, но ми харесва. Много са меки и приятни, десена също е хубав. Аз взех за трапезарната маса 3 комплекта, общо 6 подложки за 12 лв – идеално просто.

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 13:25 от Мaрия

# 472
Аз имам хавлии от органичен памук(ASDA) и няколко мъжки тениски Х§М, всичко е страхотно.

# 473
И аз поръчах в неделя и днес пристигна. Така си идват нормално при мен доставките - за 3-4 дни.
Даже имаше един период, когато пускаха БД + процентно намаление и поръчките идваха за над седмица. Явно са били доста натоварени с обработката тогава.

# 474
Харесах си от онлайн магазина им две рокли, обаче много ще ми е трудно да обикалям из цяла София, за да ги намеря.. в отдела за работа с клиенти изобщо не ми помогнаха, в магазините не си вдигат телефоните, единствено в Ринг мол и там не бяха особено любезни..много ми е странно как нямали система, с номер не ставало и трябва да им ги описвам. Та очевидно няма да ме огрее Sad
Ако някой ги е виждал в някой от магазините им, ще съм много благодарна да пише, ето ги

http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0355436002.html

http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0396590001.html

# 475
  • София
Харесах си от онлайн магазина им две рокли, обаче много ще ми е трудно да обикалям из цяла София, за да ги намеря.. в отдела за работа с клиенти изобщо не ми помогнаха, в магазините не си вдигат телефоните, единствено в Ринг мол и там не бяха особено любезни..много ми е странно как нямали система, с номер не ставало и трябва да им ги описвам. Та очевидно няма да ме огрее Sad
Ако някой ги е виждал в някой от магазините им, ще съм много благодарна да пише, ето ги

http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0355436002.html

http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0396590001.html
Може ли да добавите линковете от компютър, а не от мобилен телефон, защото не се отварят!
Препращат към заглавната страница и не не може да видим роклите, които търсиш...  Peace

# 476
  • Варна
ОТ DIVIDED всичко ли е уголемено, че докато разгледам 38 изчезна. Чудя се на 36.

# 477
Здравейте! Получих си поръчката- спално бельо.Обаче  е пълно разочарование и ще я връщам.
Поръчах не от най- евтиното ,редовната цена беше 44 лева. Сигурно ,защото очаквах бельо с качеството на Икея , останах неприятно изненадана ,когато отворих пакета. Тънък , почти прозиращ плат.
Утре чакам друга поръчка с мъжки дрехи.Там опасенията са ми за размерите . Абе ще видим утре като дойде.

# 478
Харесах си от онлайн магазина им две рокли, обаче много ще ми е трудно да обикалям из цяла София, за да ги намеря.

Линковете не се отварят.
Също така, не всичко което го има онлайн, може да се намери в реалните магазини. В тях зареждането е доста по-бедно.

# 479
Благодаря,Елеонита, през телефон пиша, да. При първа възможност ще отворя компа, защото малкият всеки път като го види иска да му чупи дисплея .. Simple Smile
Жалко, че не се отварят.

Общи условия

Активация на акаунт