Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 156
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
И при мен не реагира в момента. Но напреди си беше добре, явно пак имат някакви технически проблеми. newsm78

# 706
Нямам код аз още...три часа откак се регистрирах и нищо...

# 707
За бюлетина им ли се регистрира? Thinking
Понякога се бавят така, виж в папка спам да не е отишло писмото. Ако искаш им се обади на телефона, безплатен е и ще ти помогнат. Ако наистина има някакъв проблем, те ще ти дадат код за отстъпка, много са отзивчиви! Peace

# 708
Аз да напиша, като върнеш нещо (в моя случай беше тяхна вина) пращат код за фиксирана отстъпка 8 лв.  Crazy

# 709
Регистрирай друг имейл, може този вече да е регистриран. Иначе при мен кодовете идват веднага почти - до минута.

# 710
Понякога се бавят така, виж в папка спам да не е отишло писмото. Ако искаш им се обади на телефона, безплатен е и ще ти помогнат. Ако наистина има някакъв проблем, те ще ти дадат код за отстъпка, много са отзивчиви! Peace
Имам писмо без код обаче. Мейла ми е нов...ще звъня май...

# 711
Аз да напиша, като върнеш нещо (в моя случай беше тяхна вина) пращат код за фиксирана отстъпка 8 лв.  Crazy
Значи такъв е моят случай. Grinning А аз се чудех какво причинено неудобство имам, сигурно са искали да кажат, че е тяхна грешката. Нищо де, мен си ме устройва кода. Mr. Green Имаш ли представа дали има срок, защото в имейла не е споменато?

# 712
Имам писмо без код обаче. Мейла ми е нов...ще звъня май...
Тета, това с регистрацията и кода май трябва на полученото писмо в пощата да цъкнеш на бюлетин да се регистрираш , прочети в началото те уведомяват. Бързо става и после получаваш второ писмо като си го направила с кода . Според мен затова чакаш, аз пък не си отварях пощата , защото ми написаха че съм регистрирана и влезнах вече в сайта направо . Чак след това отидох да видя и отворя пощата заради промоциите, че не виждах страниците и така стана. Всичко е наред вече при мен. Просто прочети писмото и където видиш за бюлетина се регистрирай и чакай код.

# 713
Ок благодаря

# 714
  • Варна
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0386208006.html

Тази рокля получих вчера и ми харесва много, но не съм уцелила размера. Вземах 40, а съм за 38 и ми е голяма.
Някой ако проявява интерес да пише иначе понеделник я връщам и чакам БД да взема 38.

Скрит текст:
Вземана и с БД
 Ако някой я иска пращам с НП 20лв

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 21:42 от eli70o0

# 715
  • Варна
Линка показва заглавната страница newsm78
http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0386208006.html

Тази рокля получих вчера и ми харесва много, но не съм уцелила размера. Вземах 40, а съм за 38 и ми е голяма.
Някой ако проявява интерес да пише иначе понеделник я връщам и чакам БД да взема 38.

Скрит текст:
Вземана и с БД
 Ако някой я иска пращам с НП 20лв

# 716
Успях. Първия път код не дойде..затова опитах с нов мейл и почти веднага получих код. Пуснах и поръчката...

# 717
  • Варна
Съжалявам! Влязох да къпя детето и забравих да го коригирам. Готов е.

# 718
  • София
Мили дами и господа,
заповядайте в новата тема №6 за H&M
♥  ♥  ♥
animal037
Пазаруване от H&M ➤ 6
 Hug

# 719
Здравейте,
за първи път трябва да връщам стока , ходя в офис на еконт и давам пакета без да плащам нищо ли ?
На ХиМ трябва ли да им звъня, да им кажа че го връщам , къде да си запиша номера на картата на който да ми върнат парите ?

Общи условия

Активация на акаунт