Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 147
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • на земята
Тъкмо да финализирам поръчката си и айде пак профилактика  #2gunfire
Отиде се не видя пак  #Crazy

# 676
Същата работа и при мен #2gunfire Tired
Чудя се толкова ли не го напрофилактираха тоя сайт  ooooh!

# 677
  • Бургас

Оффф и аз така точно бях решила кое ми трябва и кое не и айде отиде та се не видя и нещата в кошницата ми изчезнаха  Crossing Arms. Може пък да е знак да спестя някой лев  Mr. Green

# 678
При мен работи,но ми показва само една страница от дрехите.
Искам да ви питам,ако нещо е в количката ми,има ли някакво определено време,за което мога да го задържа там и да не го купят?Не говоря за часове и дни,а за 15-20 минути примерно,докато избирам.
Сутринта докато преглеждах някои неща,взеха че за минути свършиха и отново само за малката и ММ взех,за мен не остана време за да не изпусна техните дрехи...Всеки път е едно такова бързане... Sad

# 679
При мен работи,но ми показва само една страница от дрехите.
Искам да ви питам,ако нещо е в количката ми,има ли някакво определено време,за което мога да го задържа там и да не го купят?Не говоря за часове и дни,а за 15-20 минути примерно,докато избирам.
Сутринта докато преглеждах някои неща,взеха че за минути свършиха и отново само за малката и ММ взех,за мен не остана време за да не изпусна техните дрехи...Всеки път е едно такова бързане... Sad

Това, че е в количката ти не значи, че е запазено. Докато не завършиш поръчката нищо не е сигурно. Много пъти ми се е случвало от кошницата ми да изчезват нещата. Peace

# 680
Точно така стана. Crossing Arms
В друг сайт бях чела,че можеш да запазиш нещо само за 1 минута.Явно ще продължавам да си бързам и ще взимам каквото първо ми попадне...  Joy

# 681
Работи Peace Който ще пуска, бързо че не се знае до кога Crazy

# 682
  • Монтана
При талия 71см кой размер дънки да поръчам.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0301364010.html

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 21:58 от tanq_mt

# 683
обадих се вчера да им кажа че отказвам поръчката защото имам 2 броч а не 1 поръчани, бях ужасно изненадана че не можели те д ами я откажат а от куриера да я отказвам, ама че сметано направен сайт за онлайн поръчки Sad

# 684
Да , отказваш на куриера. Просто не я вземаш и не му плащаш нищо...

# 685
Пратили са ми имейл, че са ми превели парите от върнатата поръчка и имам някакъв ваучер за компенсация. Само че не пише какво е намалението, като сложа нещо в кошницата ми слага 8 лева отстъпка, ако добавя неща ми увеличава отстъпката. Не мога да схвана на какъв принцип се случва, не е процент, защото за потник от 10 лева ми отстъпва 8. На някой пращали ли са му такъв код? newsm78 Общо взето май си излиза както БД. Thinking

Как разбирате дали наистина са превели парите? По принцип на мен ми пращат съобщение от банката, но сега нямам. newsm78

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 11:14 от nevituuu

# 686
Пратили са ми имейл, че са ми превели парите от върнатата поръчка и имам някакъв ваучер за компенсация. Само че не пише какво е намалението, като сложа нещо в кошницата ми слага 8 лева отстъпка, ако добавя неща ми увеличава отстъпката. Не мога да схвана на какъв принцип се случва, не е процент, защото за потник от 10 лева ми отстъпва 8. На някой пращали ли са му такъв код? newsm78 Общо взето май си излиза както БД. Thinking

Как разбирате дали наистина са превели парите? По принцип на мен ми пращат съобщение от банката, но сега нямам. newsm78
какъв е кода

# 687

какъв е кода
Кодът според мен си е еднократен, следователно не може да се ползва от няколко профила.

# 688

Провери си в он лайн банкирането Peace

# 689
Някой знае ли дали във физическите магазини има нови намалени неща?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт