iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 77 063
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
  DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до   07.06 - 20.00 часа наше време

$4.95
Now Foods, Saw Palmetto Extract, 160 mg, 120 Softgels
Подпомага репродуктивната
и полова функция при мъжете  Peace

Благодаря за идеята, но не консумирам млечни продукти. Опитах да го пия с кокосово мляко с какао /за момента само така го понасям, но ми е гадно..../- има ли вариант на хапчета?
Ето:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beef-Gelatin-550-mg-200-Capsules/393 приемат се с много вода

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:17 от denis.

# 256
  • Добрич
...

Някой получил ли е пратки от 18 май? Чакам две и понеже ми е за първи път, да почвам ли да се притеснявам?

И аз чакам от тогава. От 16-ти пристигна за 10 дни. Тази ще видим.

# 257
...

Някой получил ли е пратки от 18 май? Чакам две и понеже ми е за първи път, да почвам ли да се притеснявам?

И аз чакам от тогава. От 16-ти пристигна за 10 дни. Тази ще видим.

Днес получих в пощата от 18,05 и 23,05 заедно.

# 258
Момичета, имате ли отзив за този сапун- Nubian Heritage, African Black Soap Bar, моята поръчка от 18.05 дойде в събота, чакам от 28.05.  друга

# 259
  • ...до морето..
Момичета, имам нужда от помощта ви - направих поръчка на 08/05 и досега не е пристигнала.Тъй като ми е първа поръчка, ми е притеснено.Какво бих могла да направя в този случай? Преди около седмица им писах и отговора беше, че поръчката е достигнала до страната, но аз все още нямам никакво известие.
А, да не забравя- не съм в България и поръчката е на стойност около 42 евро без транспорт.

# 260
    Моля за съвет - баща ми /74 г./ е с нисък хемоглобин -около 110 и ниско желязо - около 8, какви добавки бих могла да му взема, за да се почувства по-добре, в момента се чувства изтощен, замаян, не му достига въздух. Благодаря предварително.

# 261
  • Чукарландия
Да попитам, колаген на прах при прием, може ли да се смесва с малко прясно мляко, леко затоплено или не е удачно? Hug

# 262
  • София
Момичета, имам нужда от помощта ви - направих поръчка на 08/05 и досега не е пристигнала.Тъй като ми е първа поръчка, ми е притеснено.Какво бих могла да направя в този случай? Преди около седмица им писах и отговора беше, че поръчката е достигнала до страната, но аз все още нямам никакво известие.
А, да не забравя- не съм в България и поръчката е на стойност около 42 евро без транспорт.

Провери в пощата, ако я няма там, провери на митница - има гише справки, на което срещу малка такса ще ти дадат информация, дали пратката е пристигнала при тях.
Ако я няма - продължаваш да ''тормозиш'' сайта.
Все още не бързай да се притесняваш, понякога се случва пратките да се забавят и повече от нормалното.
Дано да пристигне скоро  Peace

Да попитам, колаген на прах при прием, може ли да се смесва с малко прясно мляко, леко затоплено или не е удачно? Hug
Не е препоръчително / защото съдържа мазнини и въглехидрати/, но ... може - студено или най-много до 38-39 градуса, за да не се увредят АК.

# 263
Не бях поръчвала от месец и много неприятно ме изненадаха тези промени (в цената на доставката). Сега всичко е тото  Crazy

iHerb отстъпка при първа поръчка : RVL071

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 11:23 от Кристалин

# 264
   Моля за съвет - баща ми /74 г./ е с нисък хемоглобин -около 110 и ниско желязо - около 8, какви добавки бих могла да му взема, за да се почувства по-добре, в момента се чувства изтощен, замаян, не му достига въздух. Благодаря предварително.

Правена ли е консултация с хематолог?

# 265
   Предстои, но искам да съм подготвена.

Правена ли е консултация с хематолог?
[/quote]

# 266
  • Добрич
Не бях поръчвала от месец и много неприятно ме изненадаха тези промени (в цената на доставката). Сега всичко е тото  Crazy

iHerb отстъпка при първа поръчка : RVL071

Тази промяна е съвсем от скоро. През май имам 3 поръчки, последната беше на 27-ми със старата цена за доставка.

Замислих се, че ако искаме да отиде в пощата, а не в митницата и гледаме сумата да не минава 30 лв, то транспортът ще ни идва към 50 % /малко по-малко с отстъпката  от 10%/. Ако още веднъж вдигнат цената, може да се окаже, че поръчките с DHL са за предпочитане - поне можеш да проследиш пратката, а и пристига по-бързо.

# 267
  • София
Здравейте, днес получих пратка в пощата от 27.05, която е шипната на 31.05 на стойност 68$
Чакам две пратки от 25.05 и 26.05, но са на стойност малко над 80$.
Щом не съм ги получила заедно с днешната означава ли, че са в митницата, за да ходя да си ги търся там или да чакам известие?    Thinking

Код за първоначална отстъпка от 5 $ - PCV418

# 268
  • Чукарландия
Не е препоръчително / защото съдържа мазнини и въглехидрати/, но ... може - студено или най-много до 38-39 градуса, за да не се увредят АК.

Благодаря, Денис! bouquet

Щом студено може, значи всичко е ок. Hug

# 269
Здравейте, днес получих пратка в пощата от 27.05, която е шипната на 31.05 на стойност 68$
Чакам две пратки от 25.05 и 26.05, но са на стойност малко над 80$.
Щом не съм ги получила заедно с днешната означава ли, че са в митницата, за да ходя да си ги търся там или да чакам известие?    Thinking

Изчакай поне 1-2 седмици и ги търси в митница, може и в пощата да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт