iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 77 044
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, днес получих пратка в пощата от 27.05, която е шипната на 31.05 на стойност 68$
Чакам две пратки от 25.05 и 26.05, но са на стойност малко над 80$.
Щом не съм ги получила заедно с днешната означава ли, че са в митницата, за да ходя да си ги търся там или да чакам известие?    Thinking

Няма никаква закономерност и логика при получаване на пратките.
Чакай си известието Peace , а и докато не мине поне месец, не се притеснявай за пратките.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 271
От митница не идва ли известие? Моята поръчка от 25 април е на малка стойност и не би трябвало да е в митницата, но вече се чудя
Хич нямам възможност да ходя там да я търся

# 272
Пращат известие и от митница, да  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iHerb.com - SDB331

# 273
  • София
Order Total:   $23.86  - в пощата Simple Smile))

С какво могат да се комбинират следните добавки - за синергичен ефект? Едното май се комбинираше с  Ashwagandha, но не си спомням. newsm78

Rhodiola  /adaptogen/
Bacopa

# 274
  • Добрич
Днес ми дойде известието за две поръчки едновременно - от 18.05 и от 27. 05 /втората пратена на 29/.

Искам да попитам кремчето за акне по веднъж дневно ли се ползва. Като го поръчвах коментирахме, че се маже само върху пъпките, но от сайта не разбрах колко често.

И съвсем навреме си получих балсамите за устни, че съм ги предвидила за рожден ден. У дома сме много доволни от тях. Два пъти ми се случи "сцепване" на устата в крайчето. При обикновени условия минава бавно и се проточва, а с балсам - на втория ден почти беше зараснало.

# 275
  • София
Искам да попитам кремчето за акне по веднъж дневно ли се ползва. Като го поръчвах коментирахме, че се маже само върху пъпките, но от сайта не разбрах колко често.
Може да се ползва 2-3 пъти на ден. Нанася се върху добре почистена кожа.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 276
Здравейте, отдавна не съм влизала. В момента ми излиза доставката 8 долара. Отскоро ли е така или има бъг някакъв?

# 277
  • София
Здравейте, отдавна не съм влизала. В момента ми излиза доставката 8 долара. Отскоро ли е така или има бъг някакъв?
Вярно не си, къде изчезна?  Wink Hug
Не е бъг - за поръчки над 20$ е 4$ доставка  Peace

# 278
Вярно не си, къде изчезна?  Wink Hug
Не е бъг - за поръчки над 20$ е 4$ доставка  Peace

))) привет Денисче, ми с децата и не ми остава време)
Добре, но това отскоро ли е? А над 20 долара на митница отива нали?Cry((  Какво би ме посъветвала?

# 279
Аз получих няколко поръчки за 22-25 долара (без Loyalty Credit) в пощата напоследък.  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iHerb.com - SDB331

# 280
За София ли?? Брей, митницата да не е отпуска?))))

# 281
За София, да. По-нагоре и Starrydream писа за получена пратка в пощата за $23.86    Peace

# 282
Дойде ми поръчка от 28.05 - много бързо този път.  Peace

# 283
Да рискувам тогава с една пратка да видим. Много тъпо с тия 8 долара((

# 284
  • София
Да рискувам тогава с една пратка да видим. Много тъпо с тия 8 долара((
Рискувай смело  Peace

И да напомня за кода: SPORT68 - 15% спортни добавки, валиден до 08.06 -20.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт