iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 77 013
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
http://wtvr.com/2016/06/07/nature-made-supplements-recalled-over … and-mold-fears-1/

На този новинарски сайт е публикуван списък на продукти на Nature Made(Има ги и в Iherb),за които има данни за контаминация със Салмонела,стафиликоки и плесени.Касае продукти за коса и нокти,вит. Д3 и вит Б комплекс.Дадени са и LOT-овете на партидите.Информацията е от днес.

iHerb -Код за първа поръчка- FFP529

# 331
Чудя се дали да поръчвам с тази нова цена на доставката...
Коя Вечерна иглика си взимате?
МОже ли да споделите за опасенията за вит Б 1? Не ми е известно да е противопоказен за нещо, за пръв път чувам

Аз вече година пия (с почивки) тази вечерна иглика и съм много доволна:
http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/20478
Излиза много изгодно като цена.

код за отстъпка при първа поръчка:   LDN116

# 332
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-100-Fis … in-Softgels/62118 Според вас това дали е с ГМО? Май не пише да е без ГМО?

# 333
  • София
Денис, ако се пие опаковка МХ и след нея се почива месец и пак наново /пак се пие 1 опаковка и после месец почивка/ дали е проблем, или повече от 2-3 опаковки за една година е най-добре?
Питам, защото редовно поръчвам за мен, майка ми и сестра ми /така ги редуваме, колкото пием, толкова почиваме и пак наново или не е достатъчно?  Rolling Eyes/
Ако между отделните курсове на прием, има 1-2 месеца почива, не е проблем, но не виждам смисъл да се приема постоянно един и същ препарат. По-добре е да редуваш МХ с други продукти за коса и кожа, има голям избор, а и така ще избегнеш предозиране.

http://wtvr.com/2016/06/07/nature-made-supplements-recalled-over … and-mold-fears-1/
На този новинарски сайт е публикуван списък на продукти на Nature Made(Има ги и в Iherb),за които има данни за контаминация със Салмонела,стафиликоки и плесени.Касае продукти за коса и нокти,вит. Д3 и вит Б комплекс.Дадени са и LOT-овете на партидите.Информацията е от днес.
Благодаря, че сподели ...  и колко хубаво, че не препоръчваме продукти на тази марка в темата  Peace Wink

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 17:16 от denis.

# 334
  • Бургас
Благодаря много, Bradley Cooper  bouquet Не ги бях приела тези условия, ама и не помня да са ме питали... там е бил проблема.

Код за 5 $ отстъпка от iherb - WCZ857

# 335
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
... Някой получил ли е пратки от 18 май? Чакам две и понеже ми е за първи път, да почвам ли да се притеснявам?

Моята поръчка също е от 18 май, на стойност $60. Аз също за първи път поръчах. Днес си я прибрах, но ходих на място в пощата да си я потърся, тъй като известие така и не бях получила до момента.

# 336
Денис, по навик поръчвам МХ. Знам, че е хубаво да се редуват, но така ми е по-лесно  Blush Не ми остава време да се ровя и чета за други продукти. Но май трябва.  Peace

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка

# 337
Denis, огромно благодаря Simple Smile

# 338
  • Варна
Здравейте дами,
Пиша ви за да попитам какво правим ако поръчка от iherb не дойде Sad
Направила съм я на 16.05, получих e-mail за потвърждение че е изпратена, но още нямам известие от пощите, а вече започвам 4та седмица от поръчката Sad
Видях че други потребители са получили поръчки от 16.05 още на 27ми Sad
Обаждах се я митница, обаче нищо...
В пощенската станция, където трябва да дойде я нямало и така... Sad
Гадна работа! Ако някой може да ми даде съвет какво да правя, ще съм много блгодарна Simple Smile
Поздрави Simple Smile

# 339
  • София
Здравейте дами,
Направила съм я на 16.05, получих e-mail за потвърждение че е изпратена, но още нямам известие от пощите, а вече започвам 4та седмица от поръчката Sad
Гадна работа! Ако някой може да ми даде съвет какво да правя, ще съм много блгодарна Simple Smile
Поздрави Simple Smile
Изчакай още малко, поне да стане 1 месец. Понякога пратките се бавят

# 340
  • Варна
Здравейте дами,
Поздрави Simple Smile
Изчакай още малко, поне да стане 1 месец. Понякога пратките се бавят

Късмет значи Sad
Странно предната ми поръчка дойда бързо, за 10 дни и може би зараси това изпаднах в лека паника Simple Smile
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 341
  • София
WEEKLY DEALS:  Седмични промоции
валидни до 15.06 - 20.00 часа наше време

DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до   09.06 - 20.00 часа наше време
$1.95
Natural Factors, PGX Daily, Ultra Matrix Softgels, 750 mg, 30 Softgels
Поддържа нормални нивата на глюкозата и холестерола

# 342
Мами до колко долара със сигурност ще получа доставката в пощата? Колко е максимума да не я взимам от митница?

# 343
  • София
Мами до колко долара със сигурност ще получа доставката в пощата? Колко е максимума да не я взимам от митница?
Сумата е 30 лв / около 17$/, без доставката.

# 344
Сумата е 30 лв / около 17$/, без доставката.
По нагоре , чета че за 60 долара и я получили в пощата. Аз харесах много неща за около 68 долара и доставка 4, 72 долара, мога да я разделя на 2 поръчки, но около 35 долара , много ми е объркано не искам да ходи на митница и ДДС да плащам и сумати разправии. Първа поръчка ще ми е и не съм запозната въобще Simple Smile Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт