iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 76 870
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Препоръчайте ми какво да си взема за добро оросяване - някакво гинко може би. Всъщност имам болки в кръста и изтръпване на крайниците в момента, но пия доста лекарства, та затова предпочитам хранителни добавки за периода на възстановяване, който май ще е дългичък....
Eто предложение за Гинко билоба:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Ginkgo-Standardized-60-Capsules/50931 започва се с ниска доза
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Extra-Strength-Ginkgo-120-mg- … 20-Veggie-Caps/26
Когато има сериозен здравословен проблем, не е редно да препоръчваме добавки.
Бързо възстановяване  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 496
Получих известие за пратката от миналата сряда, това е рекорд за нашата поща.

Супер Peace
Аз чакам една много важна поръчка от 27.05. -  все още я няма.
Някой друг с неполучена поръчка от този период?

Забелязала съм, че като напълня кошницата с глезотии и промоцийки разни - винаги пристигат много бързо. А важните неща, някои от които вече - спешни, ми скъсват нервите с чакане от месец и повече Crossing Arms

здравей, аз имах от 28.05 и вчера проверих на своя глава, без известие, си я потърсих  в пощата, изпратили са я същия ден, последна в списъка бях, и много се зарадвах! Чак днес след 3 дни ми шипнаха поръчката от 11.06., бях се притеснила вече за нея...като цяло досега получавам на 17 ден поръчките и преди 17 дори, доволна съм..

# 497
з чакам една много важна поръчка от 27.05. -  все още я няма.
Някой друг с неполучена поръчка от този период?
И аз чакам една точно от 27-ми.  Simple Smile Следващата ми от 30ти пристигна за седмица.

Код за отстъпка при първа поръчка: RKN849

# 498
  • София
WEEKLY DEALS:  Седмични промоции
валидни до 22.06 - 20.00 ч. наше време

Дневна промоция
валидна до   16.06 - 20.00 ч. наше време
$11.95
Пробиотик - 8 щама, 4 млрд.  
В момента е на цена $9.17 Peace
побързайте - позволява да се поръчат и повече от 1 брой, напр. 4 , дава и 5% намаление Wink

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 21:43 от denis.

# 499
  • Бургас
Денис, изписаха ми да пия 2-3 месеца поне Биозин мама (в помощ на трепането на едни гадини бактериозни). Погледнах, че това са всъщност таблетки с по 100мг лактоферин. Загледах тези като заместител, но лактоферинът в тях е по 250мг. Дали мога да взема тях и да пия по една таблетка през ден newsm78 И дали пък лекувайки едно, не могат да ми навредят за друго (с Хашимото съм) Rolling Eyes

# 500
  • София
Денис, изписаха ми да пия 2-3 месеца поне Биозин мама (в помощ на трепането на едни гадини бактериозни). Погледнах, че това са всъщност таблетки с по 100мг лактоферин. Загледах тези като заместител, но лактоферинът в тях е по 250мг. Дали мога да взема тях и да пия по една таблетка през ден newsm78 И дали пък лекувайки едно, не могат да ми навредят за друго (с Хашимото съм) Rolling Eyes
Може да разделяш капс. на две. Лактоферинът е част от коластрата, вид протеин, който подпомага усвояването на желязото, засилва Им.С-ма и т.н. и на вид е като прахообразната коластра. Според мен, няма проблем да приемаш 125мг/дн., той не е толкова силен Им. стимулант.
Вземи си и ПроБ, който е на промоция, заслужава си  Peace / ще ти е от полза в борбата с гадините  Wink/

# 501
  • Плевен
Чудя му се на този пробиотик дали да поръчам, защото на всяка поръчка взимам онзи от 1 долар.

# 502
  • Бургас
Скрит текст:
Може да разделяш капс. на две. Лактоферинът е част от коластрата, вид протеин, който подпомага усвояването на желязото, засилва Им.С-ма и т.н. и на вид е като прахообразната коластра. Според мен, няма проблем да приемаш 125мг/дн., той не е толкова силен Им. стимулант.
Вземи си и ПроБ, който е на промоция, заслужава си  Peace / ще ти е от полза в борбата с гадините  Wink/

Благодаря ти, Денис Hug  Сега си загледах по-добре рецептата и всъщност 2 пъти по 1 таблетка ми е предписаната доза Tired Значи ще си взимам по 1 таблетка от по 250мг от този, като ми дойде и ще добавя и пробиотика, щом го препоръчва спец като теб bouquet Последно - дали трябва да правя почивки Rolling Eyes Ще трябва и желязото да си следя, че както от години имах 5-6, последно беше 22 - Здравко Желязков направо hahaha

# 503
Хм, дойде ми поръчка с това http://www.iherb.com/MegaFood-Acute-Defense-To-Go-with-Black-Eld … -2-6-g-Each/65393
изключително грозно разкъсано и с липсващо 1 бр. саше. Кашончето отвън непокътнато. Ще си помисля дали да поръчвам повече от сайта  Crossing Arms

# 504
  • София
bradata
За Лактоферина - приемай го 2-3 месеца, както ти е назначен, следи си и желязото, макар че не би трябвало да има проблем, защото той само подпомага неговото усвояването.
Успех в борбата  Wink Peace

elin_a
Направи снимки и пиши на сайта, ще ти възстановят сумата:
info@iherb.com
https://secure.iherb.com/info/Contact

# 505
Здравейте, кое е по - добре да си поръчам за стопяване на мазнините: Л-карнитин или Ацетил л-карнитин?
Нямам никакво време да спортувам, но имам много подкожни мазнини.
И да питам- под каква форма е по-добре- на прах или на капсули.

# 506
elin_a
Направи снимки и пиши на сайта, ще ти възстановят сумата:
info@iherb.com
https://secure.iherb.com/info/Contact
Е, не. За едното саше - не. Но просто беше грозно.  Naughty

# 507
Аз днес получих от 26 май и от 6 юни, а поръчката ми от 11 май никаква я няма. Чакате ли от тази дата?

# 508
  • София
Това DHA дали е ок за сина ми - на 1г.6 м.?
http://www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Children-s-DHA-St … l-oz-237-ml/68170

# 509
Здравейте
дали могат да се приемат протеолитични ензими заедно с омега 3 мастни киселини?
И ако да, по кое време е най-добре да се взема омега 3-то при положение че ензимите се вземат 3 пъти на ден 1 час преди храна?
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт