iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 76 871
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте хора, току-що направих първата си поръчка от сайта, но не разбрах трябваше ли сега да получа код за първа поръчка (като тези които всички споделят) или това става по-късно.
Поръчах Primaforce, Alcar, Acetyl-L-Carnitine, Unflavored, Powder, 250 g, но не зная по колко се взима - спортувам три пъти седмично, но тренировките ми не са много интензивни. Ще бъда благодарна за всяка помощ  Simple Smile
Код получаваш веднага - погледни в My Account - REWARDS - Your iHerb Rewards Code is........
Дневната доза е 1500 мг, приема се на гладно, 30 мин. преди тренировка / аеробна/ или вечер преди сън, когато не тренираш.
Започва се с ниска доза. На вкус е кисел, като лимонов сок, но не е нещо неприятно.
ПП.
В кутията има мерит. лъжичка: 1мл=500мг

# 481
  • Бургас
denis, благодаря ти.
Щом е кисел може ли да го разреждам с вода, като напитка да стане?

Код  при  Първа поръчка:     WJS416

# 482
  • София
denis, благодаря ти.
Щом е кисел може ли да го разреждам с вода, като напитка да стане?
Да, приема се с вода, кол-вото на която, ти си преценяваш - по-малко или повече, както предпочиташ. С дозата трябва да изпиеш общо поне 250-300мл. вода, за да се усвои по-бързо.
Аз го пия с по-малко вода и след това пия допълнително вода.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 483
denis. и момичета
Дали си струва да поръчам от промоционалните ДХА за бременни и за деца, дето са в trials 
По-добри ли са от нашенския Ексимо и мога ли да давам това за бременни и на децата  newsm78 Не виждам защо не, но са му лепнали че не е за under 18 years of age
То знам че е коментирано че са хубави, но дали са изгодни, това се опитвам да сметна сега  newsm78

# 484
Получих известие за пратката от миналата сряда, това е рекорд за нашата поща.

Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb.com - SDB331

# 485
  • София
denis. и момичета
Дали си струва да поръчам от промоционалните ДХА за бременни и за деца, дето са в trials  
По-добри ли са от нашенския Ексимо и мога ли да давам това за бременни и на децата  newsm78 Не виждам защо не, но са му лепнали че не е за under 18 years of age
То знам че е коментирано че са хубави, но дали са изгодни, това се опитвам да сметна сега  newsm78
Продуктите са хубави и сега, като цена- кач-во, са добър избор.
Да, може да даваш това, което е за бременни и на деца Peace
Ескимото също е хубаво и е добро кач-во / лично аз го харесвам, като продукт, който бих си купила от БГ  ... и съм го правила преди много често/
Ескимото се предлага и в сайта:
http://www.iherb.com/search?kw=Eskimo-3&bid=EMT

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 12:59 от denis.

# 486
Получих известие за пратката от миналата сряда, това е рекорд за нашата поща.

Супер Peace
Аз чакам една много важна поръчка от 27.05. -  все още я няма.
Някой друг с неполучена поръчка от този период?

Забелязала съм, че като напълня кошницата с глезотии и промоцийки разни - винаги пристигат много бързо. А важните неща, някои от които вече - спешни, ми скъсват нервите с чакане от месец и повече Crossing Arms

# 487
И аз чакам няколко поръчки, от края на май и началото на юни
За предната от 25 април ми възстановиха парите, с обичайното предупреждение, та ако друга ми се затрие, може и да пия студена вода
За себе си реших, че докато не си получа тези 6 поръчки, които чакам, до една!!! няма да поръчвам повече  Crossing Arms Само това ДХА сега ме изкушава, но умирам от яд като се сетя, че може и да не си взема поръчките
Някой пускал ли е жалба до пощите, мисля си все пак да пусна една за загубената пратка  Crossing Arms

# 488
Аз пробвах да пусна рекламация през сайта за загубена пратка от март. Регистрирах се на този сайт и попълних данните https://bgpost.rqms.eu/bgpost/customer.pl?
Отговорът им беше, че не може да я търсят, защото няма номер за проследяване.

# 489
  • Русе
Денис, въпросът ми е тъп, но все пак, имаш ли някаква представа, кога ще пуснат Синебърн-а, горе долу колко време им отнема да го заредят.

# 490
  • София
Денис, въпросът ми е тъп, но все пак, имаш ли някаква представа, кога ще пуснат Синебърн-а, горе долу колко време им отнема да го заредят.
Последните 1-2 месеца, не съм го следила, често ли променят датата, на която ще е наличен?, защото при мен е посочена дата:  23 юни. 
Всеки път е различно, понякога се появяват бързо, понякога се чака с месеци. Лятото, много бързо се изчерпват продуктите на Primaforce, затова, започнах да си ги поръчвам още в края на зимата.
Дано, посочената дата да се спази  Peace

ПП.
 Кофеинът и Йохимбинът, също не са налични, много неприятно.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 491
  • Русе
При мен Йохимбинът е наличен, нямаше го миналата седмица. Но Синефрина, го отлагат 3-ти път, сега не ми пише дата, предната беше 6 юни, но така и не се появи.

п.п. и при мен изчезна. уфффф.

# 492
Някой може ли да ми каже дали е поръчвал тази коластра -
http://www.iherb.com/Symbiotics-Proline-Rich-Polypeptides-with-C … 20-Capsules/44842

Аз я получих, но опаковката не беше както обикновено с хартиен предпазител, памук и silica gel.
Имаше само един найлонов пръстен около пластмасовата капачка newsm78

Къде да пиша по този въпрос? Като гледам другите продукти са опаковани изцяло с найлон, а не само капачката newsm78

# 493
Някой може ли да ми каже дали е поръчвал тази коластра -
http://www.iherb.com/Symbiotics-Proline-Rich-Polypeptides-with-C … 20-Capsules/44842

Аз я получих, но опаковката не беше както обикновено с хартиен предпазител, памук и silica gel.
Имаше само един найлонов пръстен около пластмасовата капачка newsm78

Къде да пиша по този въпрос? Като гледам другите продукти са опаковани изцяло с найлон, а не само капачката newsm78

Ето им мейла info@iherb.com
https://secure.iherb.com/info/Contact

# 494
Препоръчайте ми какво да си взема за добро оросяване - някакво гинко може би. Всъщност имам болки в кръста и изтръпване на крайниците в момента, но пия доста лекарства, та затова предпочитам хранителни добавки за периода на възстановяване, който май ще е дългичък....

Общи условия

Активация на акаунт