iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 76 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Добрич
Поръчката ми от 16.05. вчера е била в пощата и днес си я взех. Чакам друга от 18.05, но мисля да се възползвам от 10% отстъпка.

Денис =>  bouquet - за труда!
Аз май нещо съм изтървала. Де го този 10 % код? Или автоматично се приспада при финализиране на поръчката?

Пращат го на ел. поща, но е еднакъв за всички.

Не забравяйте.... да ползвате кода WEMAY30 дава 10% намаление на всичко.
валиден до 30.05 - понеделник
- може да се ползва с код за първа поръчка, който дава 5$ намаление

....

# 16
  • София
Вела,  bouquet bouquet

# 17
  • София
Момичета, моля кажете, какво беше максимално допустимото тегло? Благодаря!

# 18
  • София
Здравей  Денис -моля те за схема на прием:
1-  Nature's Way, Hydraplenish, Hyaluronic Acid Plus MSM
2-  Jarrow Formulas, Glucosamine + Chondroitin + MSM Combination
допълнително вит.С  към-1 или към-2 ,да се добави?
и ако се включи и Хлорела 1/2час след-2 или може и заедно?
и последно , ако си запозната - диатомична пръст -преди хидраплениша или може и след нея?
Извинявам се ,че си повтарям въпроса,но е последен от предната тема и реших,че може да не си го видяла
Извинявай...  Hug
Първо 1. на гладно с вода, след около 30 мин 2.
Вит. С е по-добре да се приема след хранене, но ако не държиш на това, може с 2.
След най-малко 30-40 мин може да изпиеш Хлорелата
За диатомична пръст - по-добре да е на отделен прием - на гладно, с вода. Ако ти е много важна, може първо нея да приемаш сутрин, а другите - между храненията, на гладно.

erna   1,814кг
Ако го надвишиш - сайта предлага друг метод на доставка / това е добър ориентир/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 19
  • Варна

Благодаря denis bouquet, затова не съм го открила в  седмичните оферти

код при първа поръчка в  iherb :  PEP491

# 20
Първо 1. на гладно с вода, след около 30 мин 2.
Вит. С е по-добре да се приема след хранене, но ако не държиш на това, може с 2.
След най-малко 30-40 мин може да изпиеш Хлорелата
За диатомична пръст - по-добре да е на отделен прием - на гладно, с вода. Ако ти е много важна, може първо нея да приемаш сутрин, а другите - между храненията, на гладно.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
[/quote]

Много,много благодаря за отговора , но ако се приема първо диатомичата пръст , след колко време може -хидраплениша,за да се смята пак на гладно?

# 21
Момичета, моля кажете, какво беше максимално допустимото тегловни? Благодаря!
За международна пощенска пратка е 1.814 кг. Но ако ги надвиши, сайтът елиминира веднага тази опция. За DHL и UPS e 68 кг.
Денис, благодаря за темата!  bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка οτ iherb.com - LQQ746

# 22
момичета ,някой да е ползвал тези продукти?какви са ви впечатления?

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Thickening-Shampoo-Biotin-B … fl-oz-414-ml/3477

http://www.iherb.com/Mason-Vitamins-Collagen-Beauty-Cream-Pear-S … d-2-oz-57-g/49839

iHerb   Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта:  JFP199

Аз имам този шампоан на Avalon, но съм го ползвала само 2-3 пъти, че много ми втърдява и заплита косата (моята е къдрава с мазни корени и сухи краища). Тук имаше доста положителни отзиви за него от хора, които са го ползвали по-дълго, но може би са с друг тип коси.

Код за отстъпка при първа поръчка: LDN116

# 23
  • София
Много,много благодаря за отговора , но ако се приема първо диатомичата пръст , след колко време може -хидраплениша,за да се смята пак на гладно?
След около час, поне - за да има достатъчно време да действа / иначе може да "изхвърли"  ХК  Wink/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 24
 bouquet Благодаря Денис !!!
Да си жива и здрава !!! 

# 25
За първи път получавам мейл, с който ме питат, дали съм получила последната поръчка и как се е държала опаковката! Сигурно е инцидентно, но де да беше винаги така.....

И да попитам отбора на знаещите - Л-карнитина с натрупване ли действа и губи ли си действието, ако чат-пат се пропусне прием, че май трябваше и гинко билоба с него да пия?

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com
WCF746

# 26
 bouquet на Денис
и веднага имам една молба към теб Praynig

пия пакета ензими 3х1т, вит.д 2х1т , селен1т. хидраплениш с МСМ 1х2т., омега и убикинола по 1т. ...
 може ли да включа  и къде куркума и пробиотик

Healthy Origins, Probiotic, 30 Billion CFU's, 150 Vcaps   
Life Extension, Super Bio-Curcumin, 400 mg, 60 Veggie Caps

Да добавя  крема против акне е наличен вече
http://www.iherb.com/Nelson-Bach-USA-Pure-Clear-Acne-Treatment-G … -4-1-oz-30-g/6744

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 18:42 от pinko

# 27
пия пакета ензими 3х1т, вит.д 2х1т , селен1т. хидраплениш с МСМ 1х2т., омега и убикинола по 1т. ...

И аз имам подобен проблем.
Разликата е, че аз пия Л-тироксин, селен, омега3, убихинол, Вит. Д3 и К2 - това сутрин,  Вит.С (500 мг) след обяда, вечер - магнезий и Б6.
Сега, след дълго четене на много стари теми, бих искала да включа пакета протеолитични ензими (не съм ги пила досега, но имам доста проблеми за решаване), куркума и босвелия (за облекчаване на ставни болки), а евентуално и глюкозамин\хондротоин, които пия от много години, но сега чакам доставка и правя пауза.

Наистина нямам идея как да разпределя всичко това през деня и дали да не спра нещо или да ги редувам?

Денис, моля те за помощ  Praynig

# 28
  • София
bouquet на Денис
Скрит текст:
и веднага имам една молба към теб Praynig

Healthy Origins, Probiotic, 30 Billion CFU's, 150 Vcaps   
Life Extension, Super Bio-Curcumin, 400 mg, 60 Veggie Caps

Да добавя  крема против акне е наличен вече
http://www.iherb.com/Nelson-Bach-USA-Pure-Clear-Acne-Treatment-G … -4-1-oz-30-g/6744
Хидраплениш с МСМ - на гладно с вода и след около час ПЕ
ПЕнзими - 1 час преди или 2 часа след хране
Омега 3+ СoQ10+Вит. Д3 + Куркума+ Селен - след хранене / за предпочитане най-мазното за деня - това повишава абсорбцията на куркумина/
Проб - вечер, преди сън, 3-4 часа след лека вечеря - цялата доза на един прием

lalence11
Когато приемаш ПЕ, може да не приемаш Глюкозамин формулата, Куркума и Босвелия
След ПЕ - ще продължиш с тях
ПП.
Вит. Д се приема поне 8 часа след Л-тироксина

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 29
  • Добрич

И аз днес го гледах. Четох коментарите и останах с впечатление, че не се нанася на цялото лице, а само на проблемните места. Иска ми се да поръчам за щерката, че е в предпубертет с акне /особено след шоколад и повече сладко/, но не ми стана ясно само върху пъпките ли се нанася. Че то при нея "проблемните зони" са по цялото лице.

Общи условия

Активация на акаунт