iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 77

• 76 894
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • София
new_girl
От маслото от пшеничен зародиш, пия около 1чл, но тъй като винаги ползвам супена лъжица и наливам на око, много често е и повече.  Приема се след хранене.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 466
  • Плевен
Здравейте! Могат ли да се приемат заедно колаген и фет бърнър ?

# 467
  • София
Здравейте! Могат ли да се приемат заедно колаген и фет бърнър ?
Да, няма проблем, но на отделни приеми.
Колаген на гладно с вода, поне 1 час преди хранене.
ФБ - 30-40 мин преди ядене. Аз ги пия като спазвам 1 час, така че ти си прецени как най-добре ти действат.
Може да се приема и преди тренировка.

# 468
Денис, какъв ФБ приемаш?

# 469
  • София
В момента не пия, но ползвам и харесва тези от сайта:
http://www.iherb.com/Universal-Nutrition-Super-Cuts-3-Two-Stage- … 130-Tablets/27281
http://www.iherb.com/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6-Black-Ultra-Con … -Black-Caps/44780 , като от Липо6 съм пробвала всичките, и стари и нови формули.
Правя си комбинации, които също са вид ФБ от : Йохимбин, Синефрин, Инозитол, Л-Карнитин и т.н.
ФБ-ри ползвам само пролетта и лятото.

# 470
В момента не пия, но ползвам и харесва тези от сайта:
http://www.iherb.com/Universal-Nutrition-Super-Cuts-3-Two-Stage- … 130-Tablets/27281
http://www.iherb.com/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6-Black-Ultra-Con … -Black-Caps/44780 , като от Липо6 съм пробвала всичките, и стари и нови формули.
Правя си комбинации, които също са вид ФБ от : Йохимбин, Синефрин, Инозитол, Л-Карнитин и т.н.
ФБ-ри ползвам само пролетта и лятото.
Hug

# 471
  • Berlin
И аз имам Super Cuts, дали мога да ги пия (с Хашимото съм)? Дали има смисъл да се приемат без да се правят тренировки?

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 472
  • София
abs
За Super Cuts 3 - по-добре се консултирай с Ендокринолог. Тези продукти, съдържат доста стимуланти, а те влияят на функцията на ЩЖ и Им.С-ма. Специално в този продукт, поне няма Тирозин, който много често присъства във ФБ, горелките на мазнини, предтренировъчните продукти и т.н., където е включен с цел да стимулира функцията на ЩЖ и от там да се повлияе на метаболизма / да се засили/.
Иначе, може да се ползва и без да се тренира, ако се съчетае с добър хранителен режим.
Дава енергия и потиска апетита Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 473
new_girl
От маслото от пшеничен зародиш, пия около 1чл, но тъй като винаги ползвам супена лъжица и наливам на око, много често е и повече.  Приема се след хранене.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Блгодаря, Денис! На мен обаче изобщо не ми понася вкуса му. Днес пих за първи път ама ми е много гадно. Sick Може би трябва да си поръчам на капсули за пиене, а това да си го изполвам за други цели.

# 474
Днес получих пратка за близо 50 долара в пощата. Много съм доволна и започвам курса с прот. ензими.
Не знам дали  да ги държа в хладилник, сега в горещините. Чудя се и дали да ги комбинирам с Омега 3, МВИ, хидраплениш, каротеноиди, или прекалявам с добавките.

# 475
  • София
Днес получих пратка за близо 50 долара в пощата. Много съм доволна и започвам курса с прот. ензими.
Не знам дали  да ги държа в хладилник, сега в горещините. Чудя се и дали да ги комбинирам с Омега 3, МВИ, хидраплениш, каротеноиди, или прекалявам с добавките.
ПЕ не трябва да се държат в хладилник, достатъчно е, да са на по-хладно и сухо място / в шкаф/.
Може да приемаш и другите добавки, като спазваш схемите на прием, на всяка една от тях.
ПЕ - 1 час преди или 2 часа след хранене
МВИ, Омега 3, Каротеноиди - след хранене
Хидраплениш  - на гладно, поне час преди хранене

# 476
  • Бургас
Здравейте хора, току-що направих първата си поръчка от сайта, но не разбрах трябваше ли сега да получа код за първа поръчка (като тези които всички споделят) или това става по-късно.
Поръчах Primaforce, Alcar, Acetyl-L-Carnitine, Unflavored, Powder, 250 g, но не зная по колко се взима - спортувам три пъти седмично, но тренировките ми не са много интензивни. Ще бъда благодарна за всяка помощ  Simple Smile

# 477
  • София

Дневна промоция

валидна до  15.06 - 20.00 часа наше време

$9.95
Имуностимулант  Peace

# 478
Благодаря, Денис!

# 479
  • Добрич
Bradley Cooper  Благодаря Hug И аз предполагам, че е рано, но все пак минах през пощата до нас да питам днес и жената ми каза щом съм написала пощенски код 1000, да ходя да си я търся в централната софийска поща. И аз  Rolling Eyes се зачудих да и вярвам ли и за това питам и вас.  Hug

Когато си получиш пощенското известие, просто виж от кой клон е. На печата пише номера на клона. Така ще знаеш къде ти е пратката.

Скрит текст:
За твое успокоение - кодът на Добрич е 9300, а на пощата в квартала 9303.  Всички писма и известия с код 9300 си идват в кварталната поща по адрес.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 20:34 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт