Искам да кажа ... (79)

• 98 182
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Естел, кой се подиграва и на кой съвет?

# 76
Естел, кой се подиграва и на кой съвет?

Тъкмо и аз това щях да попитам.

Естел, Лиляна ти отговори най-нормално. Явно си има нейните си тревоги покрай детето, а и като е в системата и е още по-трудно.

Лиляна, смятам, че математическа гимназия ще и даде по-добра основа от хуманитарна (аз съм завършила хуманитарна). Дано да няма проблеми с колегите ти детето.

# 77

Скрит текст:

- до дъното на душата ми стига - нещо уникално е .  Heart Eyes

Блата за тортата е готов - моя си измишльотина .
 Остана крема - пак мой патент . Само дано млякото не се пресече , че няма има торта днес  Joy
 Може и орехчета да натроша - само дето треперенето се появи пак . Явно просто съм се заблудила , че ще отзвучи бързо.

# 78
  • на североизток от Рая
 Здравейте! bouquet

Идвах по едно време тук, но беше отдавна.

Искам да кажа на Лиляна, че напълно я разбирам. В много отношения си приличаме, искам да кажа откъм работа, деца, такива неща. Синът ми учи в моето училище, завършва пети клас. В Хуманитарна съм, не му давам напътствия накъде да поеме след 7-ми клас, но май ще избере нещо извън хуманитарните дисциплини. От пети клас в МГ ми се вижда рано, така си мисля. Имам лични наблюдения, затова го пиша това, не че вземам отношение лично към въпроса на Лили. Малки са в тази възраст да знаят какво искат, обикновено се водят по това, което ще направят приятели, или пък по съвет на родителите. Не ти е лесно Лили, влизам в положението ти.

И други неща прочетох, част от тях ме изненадват, но...разни хора, разбиранията такива.

Обичам да слушам музика, но не постоянно. Понякога слушам мислите си, това ме отпуска. Най-много обичам да чета, но не като последните две книги, които ще забравя след дни още.

# 79
 Тортичката - тортището е готово  Laughing Кой ще го яде не знам.

# 80
Да се отчета, че и аз не слушам музика. Когато има около мен хора и слушат музика не ми пречат, но сама ли съм няма да се сетя да си пусна. В колата радиото работи обаче Peace

А и аз купих продукти за торта, само че си пуснах компютъра и може да й се размине. Планирах да я направя с крем от маскарпоне и цедено кисело мляко, с ягоди отгоре, а между блатовете банан chef

# 81
 Много ми е досадно това отчитане .

# 82
  • София
Увеличават се неслушащите музика  JoyНе ,че се учудвам де. Mr. Green

# 83
   Може да имат цели оркестри в главите си - що ли съм им други .Ке настъпи какафония .

# 84
Наистина ли ви харесва да разваляте темата?
Тя е такава, каквато е. Всеки се "отчита" с нещо.

# 85
 Темата е спамо - чат . Всеки е свободен да споделя каквото прецени .
  Аз споделих това . Досадно е и толкоз .

# 86
Ходихме на панаира на книгата и съм двойно доволна - първо защото купих една предварително набелязана книга на добра цена и второ, защото детето ми ще получи за първи юни най-хубавият подарък, който може да се подари на едно дете, което обича да чете и вечер заспива с книга вместо с телевизор, а именно - книга, надписана лично от автора. Детската писателка Юлка даваше автографи на децата, утре също ще дава, така че ако има фенове сред малките читатели - възползвайте се.

# 87
Темата е спамо - чат . Всеки е свободен да споделя каквото прецени .
  Аз споделих това . Досадно е и толкоз .

Хубавото е, че и сама осъзнаваш, че е досадно. Лошото е, че не се възпираш.

# 88
Това с панаира е страхотно . Жалко , че ми е далеч.
  Сподели какви книги си взе .

# 89
От 2 седмици правя сладко от ягоди. Баща ми е посадил около 100 м2 на село, и има огромна реколта от големи, твърди, продълговати и много сладки ягоди. Направих около 30 бурканчета, при положение, че годишно ядем 10-15, а синът ми не яде домашно сладко .А ягоди продължават да зреят. и аз ще варя още. За Коледа вместо сладки, ще подарявам сладко.

Общи условия

Активация на акаунт