Ти, като се напънеш да създадеш семейство и дете, тогава можеш да разбереш какво е отговорност.
И защо съветите ти са най- лесното, но и най- тъпото нещо.

,януари месец ще ми преведат субсидия и тя ще отиде за апартамента,не бих стояла да гледам как мъжът ми се мъчи да събере пари,а аз да стоя.Не искам да бъда в тежест,не винаги това е хубаво,но така съм възпитана.А понякога жената трябва да си е просто жена.Така ми се иска понякога да зарежа всичко,да си гледам детето,а той да се грижи за нас,но знам,че тогава пак няма да е добре-нито за него,нито за мен
все едно аз съм го написала,точно така мисля да направя,просто проблема е,ама това го казвам съвсем сериозно,че аз не съм научена да лъжа и никога не лъжа,мога да премълча,но директно да излъжа-ужасно е,а се наложи да го направя с него-попита ме дали съм вкарала пари в магазина и аз му казах не.После не се сдържах и му признах,че съм вкарала ,но не му казах реалната сума.а той вчера ми вика че не ме пита за магазина,защото не иска да се ядосва,по-добре да го лъжели,т.е.не е толкова глупав,знае че не му казвам.Но на мен ми тежи,това не са нормални семейни отношения,да се прикриваме
спокойно,нямаме нищо общо.Всичко съм придобила преди брака.Общото ще бъде,ако купим апартамент.
(това е пак от родителите,толкова мн морални норми са ми набили в главата,че понякога им се ядосвам.можех да си гледам живота и някой да ме издържа,ама...просто не мога да си го представя)
,толкова мн приятелки имам в ситито.А иска да сме в града ,заради сина ми,да може да учи там,а не при циганчетата с които учи в момента.факт е,че училището на детето е на мн ниско ниво.
,може да звучи смешно,но за съжаление все още мн хора,от по-възрастните нямат.Всяко нещо си има добрата и лошата страна-и града и предградието.Ако могат двете да се съчетаят ще е перфектно.Сигурно някои хора сега си мисллят,да и имам дилемата.
,толкова мн приятелки имам в ситито.А иска да сме в града ,заради сина ми,да може да учи там,а не при циганчетата с които учи в момента.факт е,че училището на детето е на мн ниско ниво.
Пусни се по течението,от друга страна ще си имате ,,само ваше гнезденце,,, а вече от теб зависи до каква степен ще допускаш свекървата в него, както я научиш отначало - така ще е.. Та не и търси помощта много често... МОже и постепенно да обработваш мъжа ти,че всеки ,,твой,, успех е и негов ,т.е. няма аз ,а ние, и ако разработите магазина - той е ваш - и всичко което изкарате не е твое а общо... И,че най-важното е да сте сплотени и да си гледате децата,независимо кой каква работа върши!
Препоръчани теми