Луда ли съм,моля ,дайте ми съвет

• 18 791
  • 240
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Няма да зарежа нищо,но и не искам да съм сама.Боже толкова ми  мъчно
Преди малко ме попита какво ще правим с дето,ако се разведем.Не искам да мисля за това.Имам една двулитрова бира и една кутия цигари -това не решава проблемите,но поне за момента ми олеква.Плач и пиене,това е живота ми.Жалкото е ,че беше такъв и преди него
Хайде, успокой се! Hug
Винаги можеш да се разведеш- особено ако още малко четеш мамите тук.
Техният живот винаги е перфектен, а мъжете им- маймунки на каишка, накъдето ги дръпнат, натам вървят и дума напреки не им казват!
И собствено мнение нямат- само ехо на мнението на благоверната. Mr. Green

# 196
Взаимно се тормозите. Реално дори не сте имали време да се опознаете и да свикнете един с друг, а вече имате общо дете и куп проблеми, които ви влияят допълнително. Ти си с него, защото не искаш да си сама. За това и така бързо си се омъжила и си родила второ дете, а сега си патиш от глупостта (без извинение) ...
Пиенето не решава проблеми. Голяма си, очевидно и не си глупава щом успяваш да развиваш някакъв бизнес. Мисли трезво и вземи решение за живота си - или правиш и ти един по-сериозен компромис като приемеш неговото желание за апартамент, а до тогава си гледаш детето; или го напускаш и си гледаш живота с двете деца. А какво ще правите с общото е ясно - съдът ще се произнесе, бащата ще има режим на виждане и ако сте трезвомислещи няма да създавате допълнителен стрес в детето при тези виждания.
Права си,но проблема не е  да приема да купим апартамент,а това,че той не иска да се занимавам с нищо.А аз не искам да изоставя нещата си.Но да...наистина не се познавахме достатъчно и проблемите са куп и дете имаме.
а по отношение на общото-това е детето,това е единственото общо,но е най-важното,но аз не искам да се карам за това.Искам да се разберем като големи,зрели хора

# 197
Скъпа, този мъж е тиранин и упражнява психически тормоз върху теб. Ако те обичаше щеше да се погрижи да си щастлива, а не да те тормози, ограничава, заплашва с раздяла за щяло и нещяло, разплаква. Сега го обичаш, но ако продължава да ги върти тия номера след 1-2 години няма да го ибичаш повече. Че той не цени най-добрите ти качества.
Попадаш на мухлъовци, защото те търсят оправни жени, които да въртят всичко , защото те не могат да се справят. Ако са хитри си траят и си живеят кротко и спокойно. Ако са комплексари като твоя почват да драпат за надмощие и да тормозят жената. Ако се оствиш, този мъж ще те съсипе.
Относно какво ще правите с детето. Питай го него той как ги вижда нещата, защото каквото и да кажеш ти той все ще е наопаки. Започни и ти малко да му ходиш по нервите, както той ти ходи по твоите.

# 198
А не си ли се замисляла, че зад нежеланието му да се занимаваш с твоите неща стои твоето поведение?
Първо си го накарала да живее при родителите ти в селото ти. После дълго време си отказвала да закупите апартамент. Постоянно си си променяла мнението за тоя магазин - то не беше оставяне, заеми, които един път ще теглиш, един път няма. Факта, че умишлено изолираш неговите родители при отглеждането на общото ви дете. В крайна сметка щом си в майчинство и преди това не сте коментирали твоето връщане на работа по това време е повече от нормално като му го сервираш ей така от нищото да се ядоса. Непостоянна си в собствените си действия, а подобно поведение понякога (меко казано) изнервя околните Peace

# 199
                    Ами той пита само за своето дете,за другото не пита.Това не е ли червена лампичка?!Не си зарязвай това,което те храни.Той само това чака.После под крилото на мама и тати,апартамента,печката и салатката.Това ли искаш?!И да брои колко лева ти е дал,колко си похарчила и после една рокля да не можеш да си купиш или да му се вижда скъпа.Той какво е постигнал за 36 години?!Живял при неговите и си харчил парите по ергенски компании.
                   Не пий!!!
Laughingблагодаря за приятелския съвет,ама вече пия.А по отношение на другото много си права.
И днес му казах-искам да знам,че и аз си имам някакви пари,не искам да съм зависима,което от една страна е тъпо,щото ти ако имаш доверие на човека,няма да мислиш така,нали.И наистина -знам че не е постигнал нищо,но ако се разделим,няма и да постигне,не го съдя за това,всеки човек  е различен,но той не се замисля над мн неща

# 200
Скъпа, този мъж е тиранин и упражнява психически тормоз върху теб. Ако те обичаше щеше да се погрижи да си щастлива, а не да те тормози, ограничава, заплашва с раздяла за щяло и нещяло, разплаква. Сега го обичаш, но ако продължава да ги върти тия номера след 1-2 години няма да го ибичаш повече. Че той не цени най-добрите ти качества.
Попадаш на мухлъовци, защото те търсят оправни жени, които да въртят всичко , защото те не могат да се справят. Ако са хитри си траят и си живеят кротко и спокойно. Ако са комплексари като твоя почват да драпат за надмощие и да тормозят жената. Ако се оствиш, този мъж ще те съсипе.
Относно какво ще правите с детето. Питай го него той как ги вижда нещата, защото каквото и да кажеш ти той все ще е наопаки. Започни и ти малко да му ходиш по нервите, както той ти ходи по твоите.
Ще го питам,защото вече сигурно пет пъти ме попита какво ще правим с детето и да съм мислела над това.
Ама знаеш ли,най-гадното е,че той се чувства прав,че не смята ,че греши.т.е,аз в неговите очи съм кривата и каквото и да кажа или направя не съм права.А аз просто искам да живеем нормално и аз да си върша моите неща

# 201
  • София
Права си,но проблема не е  да приема да купим апартамент,а това,че той не иска да се занимавам с нищо.А аз не искам да изоставя нещата си.Но да...наистина не се познавахме достатъчно и проблемите са куп и дете имаме.
а по отношение на общото-това е детето,това е единственото общо,но е най-важното,но аз не искам да се карам за това.Искам да се разберем като големи,зрели хора
Ами, обясни му, де!
Те, мъжете са първосигнални и без капка усет за намеци.
Когато сте се женили е знаел с какво се занимаваш и не сте се уговорили да легнеш на негова издръжка.
Така че, мило му обясни, че не искаш с цената на това, да го няма месеци вкъщи и детето му да му вика " чичо", едва да свързвате двата края.
И ти да седиш като кукувица пак сама.........
А, нали иска да купите апартамент- за внуците ли, заради ината му, или за вас?
Просто го приземи- да види колко струва без теб, но " съпричастно", показвайки че и ти без него не можеш да постигнеш общите ви мечти. Hug

# 202
А не си ли се замисляла, че зад нежеланието му да се занимаваш с твоите неща стои твоето поведение?
Първо си го накарала да живее при родителите ти в селото ти. После дълго време си отказвала да закупите апартамент. Постоянно си си променяла мнението за тоя магазин - то не беше оставяне, заеми, които един път ще теглиш, един път няма. Факта, че умишлено изолираш неговите родители при отглеждането на общото ви дете. В крайна сметка щом си в майчинство и преди това не сте коментирали твоето връщане на работа по това време е повече от нормално като му го сервираш ей така от нищото да се ядоса. Непостоянна си в собствените си действия, а подобно поведение понякога (меко казано) изнервя околните Peace
да,той това казва,че си сменям мнението,но те и нещата не са стационарни и се менят.Сега разбирам-това е другата гледна точка,отстрани изглежда така очевидно,но никога не съм искала да се получи така

# 203
Ами, обясни му, де!
Те, мъжете са първосигнални и без капка усет за намеци.
Когато сте се женили е знаел с какво се занимаваш и не сте се уговорили да легнеш на негова издръжка.
Така че, мило му обясни, че не искаш с цената на това, да го няма месеци вкъщи и детето му да му вика " чичо", едва да свързвате двата края.
И ти да седиш като кукувица пак сама.........
А, нали иска да купите апартамент- за внуците ли, заради ината му, или за вас?
Просто го приземи- да види колко струва без теб, но " съпричастно", показвайки че и ти без него не можеш да постигнеш общите ви мечти. Hug

[/quote
Simple Smileпонякога и аз съм смотана,в смисъл,че правя някои неща на инат,винаги съм се възхищавала на жените,които знаят как да постигнат своето.Иначе съм му обяснила,точно тези неща,но той  казва-АЗ СИ ВЗИМАМ САМА РЕШЕНИЯТА И НИЕ НЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО.А дали е така,аз не смятам,но може би отстрани е така

# 204
Не съм тъпа,смотана и тн,мъча се да вляза в положението на човека отсреща,мъча се да видя своите грешки,защото не казвам,че той е грешния за всичко.Но докато аз се мъча да направя компромиси за някои неща,той като че ли не иска,като че ли вижда само лошото в мен.
Днес ми каза,че не мисля за него,че не си личи,мн,мн се обидих,щом не е разбрал,че живея за него,че знам колко му е гадно...тогава какво повече да говорим с него

# 205
  • София

Днес ми каза,че не мисля за него,че не си личи,мн,мн се обидих,щом не е разбрал,че живея за него,че знам колко му е гадно...тогава какво повече да говорим с него
А, не така!
Да кажеш на мъж, че живееш за него, значи да си вземеш беля на главата с избуялата му мания за величие!
Пък и ти знаеш, че при наличието на теб самата+ две деца, съвсем не живееш заради него!
Карай си вечерта сега, пък утре на трезво прочети всичко пак! Simple Smile

# 206

А, не така!
Да кажеш на мъж, че живееш за него, значи да си вземеш беля на главата с избуялата му мания за величие!
Пък и ти знаеш, че при наличието на теб самата+ две деца, съвсем не живееш заради него!
Карай си вечерта сега, пък утре на трезво прочети всичко пак! Simple Smile
Simple Smileблагодаря,затова пиша тук,защото друго е да споделиш с някого-първо ,че олеква,второ,че ти посочват и твоите грешки.
За всички момичета (незнам как се слага линк):https://www.youtube.com/watch?v=bHMHsCWGlj4&list=PL5PFgNiWpJeCdNmw5wy-SfxSiy8qYQ1JJ&index=8
Поздрав за всички,които все още вярват в любовта  Simple Smile

# 207
.
Днес ми каза,че не мисля за него,че не си личи..

Хе... хе... поредната манипулация т.е. ако ме обичаш, ще направиш каквото аз искам.

# 208
Край,тази вечер картите бяха сложени на масата-каза ми да избирам или той или магазина,ако се върна там се развеждаме.Това е,как ,момичета трябваше да постъпя.Аз му казах,че го правя за нас,а той каза,че при условие,че изкарвал 3500 лв,жена му нямало да блъска за 20 лева на ден.Ама това че съм го разработвала шест години магазина -няма значение.
Манипулация ли е,да го послушам ли,за да продължим или...

# 209
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ако отстъпиш пред това изнудване, оттам нататък изнудването му  няма да има край.
Не си струва да плащаш толкова висока цена за брак, който, според мен, е обречен и бездруго. Ти с този мъж нямаш бъдеще- очеизвадно е.
Той се опитва да те обезличи. От теб зависи дали опитите му ще се увенчаят с успех.

Общи условия

Активация на акаунт