Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 242
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • На остров
Амини голям стрес важното е, че сте добре Hug
Шери  bouquet !

Всички болни дечица да се оправят  Hug !
Честита месечинка на Раличка и на Перу на майката чрд  bouquet!

# 46
Шери както виждаш изобщо не съм насочвала поста към теб.
Просто цъфналите задници на телефона ми снощи -изглеждаха грозно , не че днес изглеждат по-добре.
Мислех че ги слагат от сайта тези снимки.

За съжаление от работа не ми остава свободно време - иначе не е лошо да се науча как се правят тези теми.
Като ми остане малко свободно време ще се постарая, че сега незнам как се слагат даже снимки. И ще те отменя в темата....ама кога ще кажа друг път Joy

# 47
Амини, представям си как сте се изплашили, добре че се е разминало с щети, ще се оправи всичко  Hug

Кали  Hug

Звездичке, ама колко ягоди имат вашите? Близо до нас има разни ферми, спираш с колата и сам можеш да си набереш, но е рано още.
На мен тотално ми писна от тая градина, то не бе разчистване, рязане на плетове, събиране на листа...днес прозорците измих, но чистенето ще оставя за четвъртък, че иначе е абсолютно безсмислено. Да минава петъка давидим дали е имало смисъл от всичкото блъскане

# 48
  • В полите на Пирин планина
Привет момичета,Шери мерси за новата тема а дупетата са прекрасни  Wink
Амини,голям кошмар сте преживели но важното е че сте добре,другото ще се оправи.
Кали,съжалявам за вашия приятел,дано да го намерят и всичко да е наред  Praynig
Ава,прекрасна е селската ти баня и стълбището  Peace
Сигме,домът ти е станал чудесен, искам снимки на гардероба и от Тоби също най- вече на ламперията,и аз искам да боядисвам една ламперия в коридора на първия етаж.Мисля да е в бяло или слонова кост но още събирам идеи.

# 49
Видях аз за тази ламперия. Ама пусто на мен така дървена ми харесва. Обаче като те знам, че като си наумиш нещо да направиш и ще го направиш, реших изобщо да не се обаждам. Да не си пак безработна, че се чудиш какво да правиш?

# 50
Танче, аз също мисля, че бяла ламперия за коридор  няма да е добре.
Ето го гардероба- съхне

# 51
  • Ловеч
Сигме един път Winkкат икейски си го докарала!
Моята ламперия беше светла и уж я харесвах, но като боядисахме тук , там и тя стоеше една вехта.Отделно на места беше захабена и напеъскана с вода.Както и да ереших сива Сократес бял кант - тя си имаше дървен  и една идея по- светъл сив лАтекс за стените.Получи се . само че сега се набива на очи мозайката на пода , която ще покрия с нещо.
Как искам да ме навести ремонтната фея....от болести и подобни нямам вдъхновение.

# 52
Тоби лежи си.
Аз пък три месеца все си правя нещо по къщата. То ще каже човек че живея в хасиенда, а не в гарсониера  Joy

# 53
Сигме, много добре се е получило, дръжки на вратата ще има ли?
Благодаря ви за съпричастността  Hug
ММ не е особено доволен, че отивам при нашите, но не мога да оставя децата в този прахоляк.

# 54
Амини, гледа децата да са на чисто. Като се оправите, ще се приберете.
Ще има и дръжки и пантите ще се сменят.

# 55
Е то да бяха само децата. Как да живее човек без баня и в ремонт? Аз не бих си го причинила, ако имам възможност да живея някъде другаде да съм през това време.

# 56
  • Ловеч
Амини, тъкмо тм ще има стимул да приключи по- бързо ooooh!
Успях да кача снимки в албум моят дом.Старият хладилник вече не е там  Wink
Като намеря снимки и на др стаи ще кача .
Сигме, лежа си и уж има още време , ама ей сега ще дойде и септември а трябва баня и тоалетна да се правят,хубаво би било и кухнята че после с бебе и ученик.Но да сме здрави!

# 57
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини да не ти пука, с децата трябва да сте на чисто, достатъчно са вдишали от дима снощи, а и къде ще ги къпете докато се отремонтира.

Кали дано приятелят ви е късметлия и в крайна сметка го намерят жив, мноого ми се ще да вярвам в добрата развръзка  Praynig

Сигме супер е станал - като нов:)

Абе какво се захванахте с бебешките дупета на снимката, които при това са много готино изрисувани  Simple Smile все пак не са космати мъжки задници  Laughing

Мимче и ние досега бяхме в градината, ама така е който иска голяма градина си иска и много работа Simple Smile

Тоби ти почивай повечко и се пази  Hug другото ще се нареди едно по едно.

# 58
  • В полите на Пирин планина
Сигме,супер е  Peace
Даре,тя си е хубава ама нещо много ми е тъмно в коридора та затова,иначе съм на работа ама намирам малко време и за ремонти Laughing

# 59
Шери, чудни дупета си избрала! Поздравления за новата тема! bouquet

Амини, в такива едни моменти човек си казва колко е важен човешкия живот и как всичко материално в случая губи смисъл! Радвам се, че сте добре, живи и здрави! bouquet Пък другото ще се оправи поетапно.

Сигме, много ми харесва новия ти гардероб!  Наистина прилича на чисто нов! Браво!

Шери, какво да ти кажа- баткото е добре, но още има да си пие от АБ. Малката вече няма температура, но и тя си  продължава да си го пие. Между другото сега ни изписаха АБ, който е само за 5 дена и се дава веднъж на ден, защото обикновено са по 3 пъти на ден. А каката е с много оплаквания в гърлото, но това не и попречи да се приготви и да отиде на тренировка преди малко. Вземам мерки, правя каквото мога, но ако и утре е така ще я заведа и нея на лекар. Иначе не се спираме, въпреки всичко хайманосваме напред-назад, времето е ужасно топло около 35 градуса, днес поне няма  много слънце, но се очаква същата жега.
Снимките от софийската среща са чудесни!  Много сте хубави всичките! bouquet
Ели, и вие със София сте много сладки! Като клонирани сте двете! А между другото този керемидения цвят много ти отива! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт