Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 257
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
И аз щях да пиша на Перу, че нейните притеснения са валидни за всички жени. Без значение от вида на договора, изтърва се нишката на работата. Раждането на Момчил на мен ми струва разваляне на съдружие и излизане от собствена фирма, в която работя от 2000 година. И много сериозни бъркотии в работен и професионален план. Не стига това, а и кризата... Изобщо сериозно разместване на пластовете се получи, но всичко преодолявам, защото имам М.  Heart Eyes.

Ева, поне сте заедно с брат ти  Hug.

За яслата, като му дойде времето съм сигурна, че ще минем и през сълзи. Знам, как ми се късаше сърцето с каката, оставям я, тя пищи и се дере "Мамааааа", ах как съм плакала по път за работа. Домакинката на яслата беше майка на приятелката ми - казваше ми,остани 5 минути тайно да надникнеш, да видиш какви смехове се смее и как се е заиграла. Също като Танзуто. Този период е по-гаден за майките сякаш  Simple Smile.

Да , Шери се губи...Ехооо...

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кей гледах страницата на cybex и там си има група 9-36 кг и мисля че си отговаря - http://cybex-online.com/gb/carseats но ние имаме време и още не сме поръчвали.

# 647
Ивка май питаше - ние сме с Maxi Cosi Cabrio Fix и 2 Way pearl. И двете се монтират на база, като столчето може да се монтира и по посока на движението на колата и в обратна. Още сме с бебешкото кошче. То е от 0 до 12месеца или до 13кг. Ето го и другото 2-Way Pearl и базата. Може би е време и ние да сложим столчето вече.

# 648
  • В градината...
Нашето е на Лорели.

Ами няма да я извежда, защото нашите баби като я гледат, не се оправят сами. Някой трябва да занесе количката и да я изкара на улицата, докато друг е с Ида вкъщи. И аз сама не се справям. После трябва да я прибере след час да спи. И така 2 пъти. Навън трудно спи и за кратко.

# 649
perunika най-вероятно детето ти ще проходи ако не го е направило вече Simple Smile
Така, че първо може без количка да излизат, второ някоя лятна и лека тип чадър се носи в една ръка.

Извинявай Перу но за мен това са някакви филми само и единствено в твоята глава.
Повярвай , че и друг може да се справя с И също толкова добре колкото и ти.

# 650
  • На остров
Перу аз оставям малчо в шезлонг, изваждам количката пред вратата има висок праг, взимам го слагам го в количката и бутам по чакъла. Иначе Хоуп е права като проходи за кратки разходки може и без количка.

# 651
Много пъти не виждаме сами решенията на възникналите ситуации. Не е лошо да отваряме очи за страничното виждане. Нищо, че другите не ходят в обувките ни. Може да се окаже, че е време да сменим чепика.

# 652
Много пъти не виждаме сами решенията на възникналите ситуации. Не е лошо да отваряме очи за страничното виждане. Нищо, че другите не ходят в обувките ни. Може да се окаже, че е време да сменим чепика.
+1

Жаре, много си красива, кой сайт ползваш за картинките?

# 653
  • Ловеч
Даре, каква си ми мъдра Hug
С моят хормонясал мозък не смея да давам акъл.Моят седем годишен лабед  ми липсва дори когато е в др стая.Пък не съм вманиечена майка newsm78 Май цял живот ще е така.
Ева, сигурна съм че брат ти ще се справи, малкият също- обърни внимание на майка си, надявам се и тя да се поуспокои.Важното е че всички сте здрави , всичко друго минава.
Фокси, дано ви подмине скарлатината Praynig

# 654
И нашето столче е 9-18, и се накланя за сън, може в права и обратна на движението посока. Мисля, че живот и здраве до 4 годинки ще си го ползваме. Тогава ще му мислим за следващия размер.
След годинката много неща се променят. Най-вече по някое време започват да спят веднъж дневно, и по повече време, и не е нужно чак толкова да им се пази тишина, щото се изморяват повече като се движат на собствен ход.
Лени, пусни му характеристиките.
Уанче, честит рожден ден на сестричката ти, да ти е здрава, и винаги опора  Hug
Много неща ни се виждат невъзможни и непосилни, обаче се оказва, че като ни опре..., нещата не са чак толкова невъзможни. Може да не е лесно, но не е невъзможно. И аз се чудех, как ще станат нещата с баткото и малкия сама, и домашни, и занимания, и разходки, изобщо не казвам, че е лесно, но щом малчо седи в мен, когато пишем с бати домашни или по карти говорим, и му става интересно, при все, че когато имам работа, все гледа да се скатае и беличка да направи, значи нещата се случват с постоянство, и приучване. Първо му пусках клипчета, да седи до нас, обаче като се преинсталира компа ми, не върви нито ютуб, ни дяволи, и се наложи да сменим тактиката. Сега оставям картите, които са най-интересни и за двамата накрая, че да им държа вниманието  Mr. Green

# 655
http://www.gify.net/ Случайно попаднах на него.

# 656
И аз се интересувам от марката и модела столчета 9-36. Отсега се оглеждам за добри оферти. Трябва ми с изофикс. Виждам го със цена около 400 лв едното, дано да намеря нещо качествено за тези пари.
Уанче, честит рожден ден на сестра ти, все така да се обичате и подкрепяте.

# 657
Зази, нашето, от което съм доволна е италианско, марката е Кам, модел Гара.
Другото е високия клас на Бертони, изофикс и милион глупости. Неудобно, некачествено и Д не го хареса, твърдо и голямо. Амини, не взимай от него. За съжаление, в малкия град, дори и в магазина няма наличност, избира се по каталог и не можеш да пипнеш и видиш.
Уанче, да е здрава сестра ти и целувки на Л.
Лени, ако беше казала по-рано, сигурно щях да взема чикото, но трето столче ще ми дойде много - и колата трябва да сменяваме и две дечиня още... Помощ! Simple Smile

# 658
  • Пловдив
400 лв за столче newsm78 хора,вие кви заплати взимате  Money Laughing

# 659
Мани, не питай  Joy

Общи условия

Активация на акаунт