Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
точно, същата работа - като орди, едни такива устремени  в затворената си групичка, облечени, докарани.

hahahaКак ги разбра като не общуваш с тях? Ще се изненадате колко жени не обичат да говорят за кърмене и пюрета. Дори и с малко бебе, това ми беше адски гадно. Да си сверя часовника да, ама това да го ломотя часове наред, айде нема нужда.
Айде земи тръгвай на работа, че съвсем ще изгубиш тренинг.

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро булки и честит ви Спадовден  Mr. Green

Уанче да ти е жива и здрава сестричката и все така да се обичате и уважавате  bouquet

Фокси добре си поспала Simple Smile

После ще се включа по адекватно Simple Smile

# 632
Добро утро!

Честит ви Спасовден  Grinning Който има нужда да почете традицията, както му е реда

Честит Рожден Ден на сестричката на Уанчето! Да бъде най-добрата леля на малкия Леу!  smile3525

Много хубава Изабела видях и пораснал мосю Котин   Heart Eyes

Тита, възхищавам ви се на организацията на преместването с три деца. Страшни сте  smile3501

Интересна тема сте дискутирали за контактите с другите млади майки и яслите. При мен с двете деца беше съвсем различно.

Танзу, хубав подарък си измислила за твоята сестра  Joy Joy Joy Ще й хареса  Wink

Аз отивам да купувам билет за влака. Ще пътуваме утре с малкия до ж.п. спирка Карлуково. Постоянно ни питат дали ще издържим входящия тест за лудницата  Joy Joy Joy

# 633
Добро утро и от мен и честит Спасов ден!
Уанче да ти е здрава и щастлива сестричката, все така да сте си близки!
Лени викаш входящия тест за лудницата  Joy, аз мисля, че не бих имала проблеми  Mr. Green. Приятна разходка утре.
Взимам си от кафето на Танзу, даже и от това до кафето  Sunglasses

# 634
Добър ден! Какво ще правим, като е Спасовден  newsm78?

Лени, лек път с влака, на чудно място отивате. Ние бяхме там преди няколко години, точно когато реновираха базата. Гледката е веднъж.

Перу, и аз съм ЗА да пробваш контакт. Не чакай някой тебе да намери, ти трябва да поемеш инициативата и да се присъединиш към някоя "орда"  Simple Smile. Нищо не губиш, а може да спечелиш много нови впечатления.

Видях рожденичката Изабелла, докарана в разкошна рокля и вече кипреща се и позираща  Heart Eyes. Видях и мосю, очаквах да видя по-пълно дете, а той направо слабичък .... Има много хитра физиономия, Фокси, след година-две ще те продава, да знаеш  Laughing.

Танзу, аз имам на телефона си приложения, които ми помагат да се организирам.
Скрит текст:
За андроид може да изтеглите за систъра S Planner ; S Memo, поне тези ползвам.

Уанче, много здраве на сестричката ти и все така да цари разбирателство между вас! Ощипи Леу по дупето от мен  Simple Smile.

Илейн, ама верно косата на София е впечатляваща! Голяма прилика има между вас.

# 635
Ми, ние като по-отворени, купихме 9-36 кг столче за кола. После си купихме 9-18. Другото ще го ползваме като Д стане на четири, огромно й е и неудобно.
Това, което ми направи впечатление и искам да питам мамите в чужбина - има ли там такъв размер? Във всички каталози тук и на бг листовката размерът е 9-36, само че на оригиналната листовка ясно си пише 18-36. Побългарили ли сме и това? Малка маркетингова хитрост, предвид бедния и малък пазар?

# 636
  • В градината...
Ние взехме 9-36. Добре й е.
Уанче, да ти е здрава сестричката. А тя кога ще гушне Леу?

Разбрах, че тук в селото имало пенсионирана учителка, която гледала деца. Но не знам, чужда жена с моето дете по цял ден вкъщи. А и няма да я извежда. Сама жена не може да извади И. И количката с багажите.

# 637
  • гр.София
Уанче,да е жива и здрава сестричката ти!
И нашето столче е 9-18кг. А всичките ли по-големи нямат позиция за сън? Гледам като седалки са.
Ивка,ама как столчето за кола искаш да го слагаш на количката,аз знам само кошчетата да могат.
След малко ще ида да видя Момо и Изабела Simple Smile

# 638
  • В градината...
Ние взехме столче, което да може да се наклони назад и с възможност за монтаж обратно на посоката на движение.

# 639
Спасовден - самодиви, русалки, бели ризи, спане на поляни, билки...
Някой снощи да е спал на открито? С доверен придружител...
Чудеса винаги е имало, има и ще има  Simple Smile.

# 640
  • София
И ние сме със столче 9-18. Четох, че е най-добре да обхваща една група, а не две (9-36). И без това едва ли скоро ще стане 18кг, в момента е 12.
Започнах да оставям малчо с детегледачка след годинката. Първо за час два три, а на 1г.4м. за по 6-7часа. Не е плакал и протестирал никога. Но, имах късмет да ни стане бавачка наша близка позната с детенце малко по голямо. Играят си с каката и много се търсят.
До дете си е, моето явно е контактно.

# 641
  • София
Момичета, привет  Hug Не съм прочела всичко, признавам си, че работа имам много..... И предвид, че следващата седмица цялата съм на една конференция, по-следващата пък съм отпуска, сега гледам да си оправя нещата.

Две в едно, да е жива и здрава сестричката ти, все така да се обичате и разбирате!  bouquet

Перу, Кей, каква марка столчета за кола купихте? Ние в момента ползваме на Макси Кози 9-18 кг, но май скоро ще трябва да купим по-голямо. А не ми се дават пак толкова много пари.....

Фокси, и на мен ми се ходи из Пловдивските централни потайности  Grinning

# 642
Peru...защо детегледачката да не извежда детето newsm78

# 643
  • Варна
Добро утро!!!
Вчера имах толкова много работа, че не успях да стигна до тук. После след работа дойде на кучо мадамата... Срещаме ги за втори път и снощи се получиха нещата... Днес пак... Дано имаме бебета Simple Smile
Вчера и брат ми се пренесе в къщата при нас. Той ще е в отделно апартаментче, но ще сме си заедно и ще вечеря с нас. Детенцето плакало като му казали, че се разделят. Гушкал се в брат ми. Сега е добре... но той още не е осъзнал, че това положение е завинаги. Майка ми обаче плаче непрекъснато и не знам как да я накарам да се стегне.
Мира, много яко това, дето разказваш за яслата на М. Представям си го, душичката как му се е оставало там с децата...
Дидка, всичко ще е наред. Ти кога можеш да идеш на преглед за УЗ? И там ли чак след 3-тия месец?
За мацките, които ще тренират ето малко упражнения. В профила на този човек има и други клипове.
Перу, и на трудов договор да си пак си има притеснения. Изоставаш с работата, може да се окаже, че може и без теб... Конкуренцията навсякъде е огромна. Не само сред работещите свободни професии. Нищо на никой не е гарантирано. А що се отнася до младите майчета - хубаво е човек да общува с млади хора (и ние сме млади хора, ама има и по-младички). Празноглави има във всички възрасти...
От сутринта написаното стои и не съм го изпратила...
Хайде Усмивки от мен, мацки!

# 644
  • На остров
Кей ще проверя за тези катергории на столчетата, нямам идея в момента.
Евче  Hug, дано майка ти се съвземе. Напълно съм съгласна, че нищо сигурно няма в живота.
Перу сестра ми се готви за едно голямо местене и вероятно след това ще дойде. За кръщенето сме се разбрали понеже няма да може за питката.

Шери защо не пише ?

Общи условия

Активация на акаунт