Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как реагираха участниците след пожарното произшествие?
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във връзка с децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как реагираха участниците след пожарното произшествие?
-
Какви са някои често срещани теми, обсъждани във връзка с децата?
-
Какви са темите, свързани с ремонта на дома?
-
Какво е предложението за светъл лак и скрито осветление?
Това за възрастта,да знаеш хич не е от значение,майката си е майка, и както казва Ивка,едни и същи бебешки теми ги вълнуват и тези по кафетата.(е не всички де). А пък ти хич не изглеждаш на годините си 

И аз така - от време на време общувам, колкото да се убедя, че ми идва в повече. Не, че имам против празноглавките. Но друга тема освен бебета няма и някакси прекалено вторачени са ми.

. И много добре ми я гледат, по- добре от всякакви баби. Разболява ми се много обаче, заради контактите с другите деца. Дали и е мъчно за мен? Не особено . Харесва си какичките . Дали на мен ми е мъчно? Къса ми се сърцето . Дали имам избор ? Не .
След тия случки направи страшна пневмония...мисля има връзка и то голяма.Обаче избор нямах,тр. да се бачка.