Проблеми със втория път

• 10 895
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
При мен си ме разрязаха - тесен таз и тям подобни .
Меките тъкани нямат общо с таза, или говориш за секцио?

# 31
Естествено раждане - никакво секцио . И двата пъти .

# 32
  • Пловдив
Бързат гинеколозите, замисли се. Това са меките тъкани на изхода, вече главата е минала през най-тясното място в таза. Гледай този клип, добре показват таза и преминаването на главата, влагалището е след това https://www.youtube.com/watch?v=duPxBXN4qMg

И този е хубав - https://www.youtube.com/watch?v=ZDP_ewMDxCo

# 33
  • София
Не са  се погрижили, при първото раждане, внимателно да разширят последната част, за да не се сцепиш.

# 34
  • Наблизо
Защо мъжът трябва да прави ''хубавото'' и да е отговорен изцяло за възбудата на жената?
Такива мъжете ги наричат дървета,които нищо не инициират и стоят и чакат...нещо.

# 35
 Laughing 3-та страница и авторката  я няма! може би е избягала- дали от критиките, дали от непознатите термини, дали от ражданията и разкъсванията... май скоро няма да се пробва пак в леглото!  Laughing

# 36
Laughing 3-та страница и авторката  я няма! може би е избягала- дали от критиките, дали от непознатите термини, дали от ражданията и разкъсванията... май скоро няма да се пробва пак в леглото!  Laughing
Или пък не се появява, защото се пробват пак hahaha
Сега са почнали едни пръсти, орални, клиторИ, мазила и всичкото чудо, водещо до squirt оргазъм/добре, че е форума, та и на това чудо да ме научи/. Laughing

# 37
Laughing 3-та страница и авторката  я няма! може би е избягала- дали от критиките, дали от непознатите термини, дали от ражданията и разкъсванията... май скоро няма да се пробва пак в леглото!  Laughing
Или пък не се появява, защото се пробват пак hahaha
Сега са почнали едни пръсти, орални, клиторИ, мазила и всичкото чудо, водещо до squirt оргазъм/добре, че е форума, та и на това чудо да ме научи/. Laughing
Zapazvam mulchanie poradi vsichkite vi pogreshni izvodi i koi vi govori za rajdane?! Suchinihte si gi edni napravo nqmam dumi Close i tova che ne sum vleznala v podrobnosti neznachi che ne sme probvali i ne go pravim !

# 38
Мацка, първо пиши на кирилица! Второ- влизаш, казваш две думи и после не се явяваш дълго време за малко повече информация! Е какво очакваш? Логично е, че ще си смучем от пръстите инфо и ще си оставим въображението на свобода! Без сръдни! Пък има и много питащи, които се дразнят, че не им се отговаря директно на въпроса и има коментари, които не ги засягат на 100%

Общи условия

Активация на акаунт