MAC & Sephora - 36 тема

• 125 985
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
В брошурата им за Black Friday са написали -20% на козметика. Но мен ме интересува дали и парфюмите влизат в това  Thinking Защото реално те не са козметика...
Иначе за бюти блендърите наистина доста тъпо...и аз реших, че ще са намалени с 50%  Sad

# 106
Жаки, в брошурата (тази, която гледах на сайта на мола) пише на " -20% парфюмерия и козметика".  Peace

# 107
http://www.sephora.fr/Maquillage/Teint/Poudres-de-Soleil/Sun-Dis … -limitee/P2518009

Някой може ли да ми даде отзиви дали си заслужава?

# 108
Жаки, в брошурата (тази, която гледах на сайта на мола) пише на " -20% парфюмерия и козметика".  Peace
Чудесно  Heart Eyes дано е така. На мен ми се свали някаква брошура като pdf на телефона, не помня вече през какви линкове я намерих.
Ще ги посетя да разгледам  Flutter

wantmenow, по принцип са им хубави брозниращите пудри. Имала съм една и седеше много естествено на лицето.

# 109
Дами, как поръчвате от френската Сефора - с превозвач или директно? Извинявам се, ако вече е обсъждано  bouquet

# 110
  • в 1001-та нощ
Аз не зная да може директно, а с  превозвача имаше проблеми, не зная дали са решени  Peace

# 111
Аз не зная да може директно, а с  превозвача имаше проблеми, не зная дали са решени  Peace

Жалко, благодаря все пак  Peace

# 112
Тези дискове на Сефора ги има и тук  Peace  Около 33 или 38 лева ми се върти в главата. Имат и големи чинии, иначе тази май е някакъв среден размер.

# 113
  • София
Не е среден размер. Те имат два размера - класически и голям. Посочената пудра, като всяка лимитирана лятна на марката, е от големия размер.

И Парадайз Център обявиха Черен петък на 10-ти. В Сефора ще има 20% намаление на всяка сметка над 98 лв. според http://paradise-center.com/bg/sale_campaign/black-friday-10-ti-yuni_i2032

# 114
Чудя се дали да не пробвам cleansing balm-a на Clinique, щом ще има намаление пак. Преди време много го бяха хвалили. Чудя се между него и олиото на The body shop. Някой има ли впечатления?  Thinking

# 115
  • гр. София
MAC Vibe Tribe колекцията е заредена.

# 116
Не е среден размер. Те имат два размера - класически и голям. Посочената пудра, като всяка лимитирана лятна на марката, е от големия размер.

И Парадайз Център обявиха Черен петък на 10-ти. В Сефора ще има 20% намаление на всяка сметка над 98 лв. според http://paradise-center.com/bg/sale_campaign/black-friday-10-ti-yuni_i2032

Да, може - бяха ги наредили всички пудри в мола на Цариградско, и не помня добре размерите. И на мен ми хареса много тази как изглежда, но не съм чела ревюта още.

# 117
  • Бургас
MAC Vibe Tribe колекцията е заредена.
Вчера си видях мейла, как е колекцията на живо  Шоколадче? Нещо интересно?

# 118
  • гр. София
Аз харесах само червилото Hot Chocolate.

# 119
  • Бургас
Чекнах го в гугъл , хареса ми много мой цвят. Честито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт