MAC & Sephora - 36 тема

• 126 429
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
densi, Чудесна новина!Браво! bouquet

# 136
  • Бургас
Супер новина,Денс,ще го следя с удоволствие,даже вече почнах. Heart Eyes bouquet

# 137
Dior Skyline Fall 2016 Collection

# 138
Благодаря ви много! bouquet

Не ме грабва нещо есенната колекция на Диор.

# 139
Честит блог, Densi! Много хубаво местенце!   Heart Eyes
Има ли как да му се добави възможност - бутон за абониране по имейл, Bloglovin' ? Би било удобно.  Hug

# 140
Да, ще се оправят абонаментите и линковете към социалните мрежи благодаря много! Hug

Скоро излиза пудрата на Герлен TERRACOTTA TERRA MAGNIFICA. Нямам търпения да я видя. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 11:00 от densi

# 141
Лаковете от лятната колекция на Шанел са заредени в България. И 5- те лака са страхотни, но зеления е уникат за мен. Heart Eyes
 Исках го и ми стана гадно като разбрах, че няма да дойдат и като ги видях сега страшно се зарадвах. Златната перла също ще купя.

# 142
Денси, честит блог, много се радвам и аз да прочета за него, както и самия блог. Сигурна съм, че има какво да покажеш и разкажеш по темата  bouquet

Born this way concealers дали ги има вече в нашата Сефора?

# 143
Благодаря много! Hug bouquet
Не, няма ги още.

# 144
  • в 1001-та нощ
Лаковете от лятната колекция на Шанел са заредени в България. И 5- те лака са страхотни, но зеления е уникат за мен. Heart Eyes
 Исках го и ми стана гадно като разбрах, че няма да дойдат и като ги видях сега страшно се зарадвах. Златната перла също ще купя.

Ееееее, днес бях в Сефора, а дори не погледнах Sad

# 145
  • Бургас
Зеленият лак на Шанел още не съм го видяла на живо.Дени, тази пудра на Герлен дали ще я внесат и ако да кога долу-горе,благодаря. Heart Eyes bouquet

# 146
Да, ще бъде внесена тази седмица май се очаква или съвсем скоро. Hug
Тези лимитирани бронзъри на Герлен ме разбиват мен. Не ми трябват, не ги ползвам, но са супер красиви, ухаят върховно и са колекционерски, и аз никога не мога да им устоя.
Те останаха едниственото нещо, което ме вълнува силно от гримовете. Иначе съм тотално преситена и вече почти нищо не купувам.

# 147
LE VOLUME ULTRA-NOIR DE CHANEL MASCARA - 90 Noir Khôl
Някой спомня ли си този цвят на спиралата дали е в постоянната колекция или е някакъв колекционерски?

# 148
  • Бургас
Денс,мерси много за инфото. bouquet Heart Eyes

# 149
  • Canada
LE VOLUME ULTRA-NOIR DE CHANEL MASCARA - 90 Noir Khôl
Някой спомня ли си този цвят на спиралата дали е в постоянната колекция или е някакъв колекционерски?

Цветът е от Bleu колекцията и е ужасно несполучлив  Peace Прави панда ефект и се размазва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт