MAC & Sephora - 36 тема

• 126 433
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някой взе ли си кафявия лак на Шанел от лятната колекция да сподели впечатления?Благодаря!  bouquet
 Гледах снимки и ревю и много ми хареса, но не съм стигнала до нито един магазин да го видя на живо.

# 151
Знам, че има линкове за проверка на годността на козметиката, на първа страница няма, бихте ли ми дали?
Съмнявам се в един гланц на Ланком. Tired

# 152
Някой взе ли си кафявия лак на Шанел от лятната колекция да сподели впечатления?Благодаря!  bouquet
 Гледах снимки и ревю и много ми хареса, но не съм стигнала до нито един магазин да го видя на живо.
На мен не ми харесва, освен на картинката за педикюр, с която се представя колекцията.

А спиралата е наистина пълен провал в този си вариант.

# 153
  • Бургас
Моля да ми обясните има ли разлика между  MAC Prep & Prime Fix +    и  MAC  Fix + .Ако има ,каква е тя?

# 154
  • гр. София
Това е един и същ продукт.

# 155
LE VOLUME ULTRA-NOIR DE CHANEL MASCARA - 90 Noir Khôl
Някой спомня ли си този цвят на спиралата дали е в постоянната колекция или е някакъв колекционерски?

Цветът е от Bleu колекцията и е ужасно несполучлив  Peace Прави панда ефект и се размазва  Peace

Бяха ми дали тестер и нямаше такова нещо. Даже напротив. Една идея по тъмно е от другата им черна и страшно много ми хареса.

# 156
  • на последния етаж
Какви са впечатленията ви от ексфолианта на Сефора? За каква кожа е подходящ?

# 157
  • Бургас
Дано успея днес да видя новите неща от Шанел особено палитрите , ах тези палитри от кога ги чакам. Принципно рядко купувам техни , но тези ме развълнуваха  Mr. Green и прословутия зелен лак да видя на живо, изглежда много красив на снимки.
Денси честит блог Wink и аз чакам този бронзър на Герлен след като го видях в списанието на Дъглас и БЗ както и бустърите на Кларанс .

# 158
Бустърите са зарадени онзи ден ги разглеждах и пробвах.
Благодаря ти много! Hug bouquet

Много е хубава палитрата на Шанел със синия цвят, но аз имам наистина много и не се гримирам в момента, та пропуснах.

# 159
  • София
Знам, че има линкове за проверка на годността на козметиката, на първа страница няма, бихте ли ми дали?
Съмнявам се в един гланц на Ланком. Tired

checkcosmetics.net

# 160
  • Бургас
Тази палитра харесах Tisse Dimensions

# 161
  • София
И аз нея бях харесала, но на живо няма нищо общо с тази снимка. Принципно на живо, за мен, цветовете са по-хубави, но пигментиран е само първият от ляво на дясно. Останалите са  Whistling

# 162
Този бронзър на Герлен ако е така оранжев, като онзи с плетеницата или тъмно кафяв с едри блестящи частици като този с червената силиконова опаковка, пас съм.  Tired

Някой сдоби ли се с някоя от тези малки тубички на Герлен? Нямах време да се задълбоча като ги видях, но  много симпатични ми се видяха.  Laughing

# 163
  • Бургас
мерси, ще ги погледна , ще се по на плескам цялата  Mr. Green
Пигментирана е сигурно защото е блестяща, а на Шанел за мен най- добре им се получават блестящите сенки. А как са стило сенките? Има лоши отзиви за тях.
 п.с. от няколко дена правя грим на мен и не само с Bon Bons TF и определено мога да кажа че  са вдигнали качеството на сенките си и се получават супер грим!

# 164
  • Варна
Някой знае ли кога, и дали, ще внесат защитните кремове на Chanel?

Общи условия

Активация на акаунт