MAC & Sephora - 36 тема

• 125 925
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Anzy, благодаря за съвета. Търся лека или средна покривност фон дьо тен, продукт, който да е доста дълготраен и да не се размазва и разтича. Кой от тях не се фиксира с пудра, стана ми интересно?  bouquet

# 451
Anzy, благодаря за съвета. Търся лека или средна покривност фон дьо тен, продукт, който да е доста дълготраен и да не се размазва и разтича. Кой от тях не се фиксира с пудра, стана ми интересно?  bouquet

Matchmaster фон дьо тен има средна покривност, характеризира се с матов завършек. Него можеш да не го фиксираш с пудра. Имай предвид, обаче, че гамата му е предимно с жълт подтон. Друг със средна покривност и добра трайност (15 часа се води) е Prolongwear (в стъклено шише, защото има и друг в тубичка), като неговия завършек е по-натурален. Знаеш, че всичко е много индивидуално и затова те съветвам да пробваш, може този втория също да ти допадне и без пудра отгоре. Simple Smile

# 452
Анзи, точно този в тубичката ми хвалеше момчето в Мак, но на мен ми се видя твърде неизгоден, имайки предвид в каква малка тубичка е, само 25 мл. Ще потърся другия в шишенце, както ти ми препоръча.

https://www.maccosmetics.com/product/13847/35126/Products/Makeup … ation#/shade/NC15

Благодаря ти много за помощта  Peace

# 453
  • HH
Имам питане за едно червило на Lancome - Rouge in Love. Към една спирала имах подарък мини версия на въпросното, стои матово, но е доста тъмен цвят. Искам да си взема нещо което отива към nude и се чудя дали и светлите цветове стоят така.

И още нещо, скоро ще се наложи да си сменя базата и ФДТ-на. Базата не ми харесва особено, на Gosh прозрачната, а ФДТна е за мазна кожа на Clinique, от него съм доволна, но просто искам една идея по-покривен. Харесах си база на MAC, в тубичката, няколко поста нагоре някой я беше коментирал, но се чудя кой ФДтен да взема. Сегашната комбинаци ми издържа около 5 часа, след това трябва пудра в Т зоната. Какво бихте ми препоръчали?

# 454
MAC Nourishing Moisture е сърахотен фдт. Макар да е малко като количество, е страшно икономичен. Покривен и не мърда. Любим ми е!

И да попитам: шандът на Шанел още ли го има в Сердика Център? Има ли ги всички парфюми, които се внасят в БГ?

# 455
Да, има го, или поне го имаше до преди три седмици. Кой парфюм те интересува? Мисля, че ги има всички да.

# 456
Blue de Chanel и Allure Homme Sport, искам да ги пробвам, че избирам за подарък и се чудя какво. И ако го има щандът на Шанел, май там има най-голям избор на едно място с БЗ, Дъглас, бутикът на Ел и Кръгчето... Последните пъти подарявам Tеrre d'Hermes и е голям хит, но искам нещо да разнообразя. Чудя се и за TF Grey Vetiver. Ти някаква идея имаш ли?

# 457
Хубави са и трите парфюма, като аз лично не бих те посъветвала да вземаш Том Форд. По-лек е, по-специфичен и повечето хора, по мои наблюдения не го харесват. Блу е невероятен избор за подарък доказан многократно, но най-хубавия от трите е Allure Homme Sport. И трите парфюма са подходящи за всеки сезон, възраст и социално положение. Никога не съм чула около мен, някой мъж да не е харесал двата Шанела.

# 458
  • Бургас
И аз така,не съм чула някой да не харесва двата мъжки Шанела.Прекрасни са,моя мъж обожава Блу.

# 459
Много ми допада щандът на Шанел в Сердика, защото този мол ми е по-удобен за посещение от Сефорите. Освен това предлагат сами мостри: последно при покупка на парфюм ме попитаха какво искам да пробвам и аз си избрах мостри на два крема ( с целите линии: дневен, нощен, околоочен); предложиха ми е фон дьо тени, но бяха тъмни нюанси и не взех. Така че, Епона, ако купуваш от Сердика, си намисли какво искаш да пробваш.

# 460
  • София
И да попитам: шандът на Шанел още ли го има в Сердика Център? Има ли ги всички парфюми, които се внасят в БГ?

Да, има го и консултантките са доста любезни и внимателни. Peace
Аз също подарявах Терре де Ермес, но реших да променя и преди месец избирах между Шанел Егоист Платинум и Диор Sauvage.Избрах втория и не сбърках, мисля че е интересен и добър аромат.

# 461
Хубави са и трите парфюма, като аз лично не бих те посъветвала да вземаш Том Форд. По-лек е, по-специфичен и повечето хора, по мои наблюдения не го харесват. Блу е невероятен избор за подарък доказан многократно, но най-хубавия от трите е Allure Homme Sport. И трите парфюма са подходящи за всеки сезон, възраст и социално положение. Никога не съм чула около мен, някой мъж да не е харесал двата Шанела.

Densi, Allure, за който говориш същия от тази статия ли е https://ineedmoneyforchanel.wordpress.com/2016/06/28/chanel-allu … %82%D0%BE-%D0%B2/

# 462

Densi, Allure, за който говориш същия от тази статия ли е https://ineedmoneyforchanel.wordpress.com/2016/06/28/chanel-allu … %82%D0%BE-%D0%B2/
О, не! Това е дамския Алюр ЕДП, а ние говорим за мъжкия.
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-607.html

Ето тук можеш да ги разгледаш всичките Алюр, те са доста и са различни.
http://www.fragrantica.com/designers/Chanel.html

# 463
Мерси, Денсиклопедия  bouquet

# 464
Мерси, Денсиклопедия  bouquet
Благодаря за милите думи! Blush Heart Eyes Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт