MAC & Sephora - 36 тема

• 125 933
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имате ли информация някаква за le rouge collection на Шанел?
Кога да я очакваме?

# 436
До края на месеца ще е тук казаха. Дошли са тестерите разбрах.

# 437
  • Бургас
На грим сесия ми предложиха да видя палитрата, но имах толкова други неща на главата че забравих да попитам дали след сесията важеше предложението , това беше края на месец юни. Та затова този месец я очаквам колекцията . Искам да погледната палитрата и моливите  за очи.

# 438
  • София
Супер, изглежда страхотно. bouquet
Аз искам палитрата и лака за нокти.

# 439
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате добър коректор за под очите и фон дьо тен на Мак, подходящи за мазна кожа? Искам да са дълготрайни, поне 12-14 часа да издържат без проблем. Наскоро ходих в магазина им и разглеждах, но момчето там не успя да ме консултира добре и реших да се допитам до вас.  bouquet

# 440
  • Бургас
Червеният Шанелски лак много ме грабна от пръв поглед,така както се казва Grinning.Червилата обаче не са моите цветове незная защо ,но никога не се осмелих да си сложа червено червило! Blush

# 441
  • в 1001-та нощ
На мен само сенките в бурканче ми привлякоха погледа Simple Smile

# 442
  • София
Аз съм доволна - нищо не харесвам от колекцията. Дали рекламното лице има нещо общо? - Може, може  Wink

Палитрата, ружът, червеният лак (не глосът) минават в перманентната колекция.

И ако Ви е интересно:

# 443
  • София
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате добър коректор за под очите и фон дьо тен на Мак, подходящи за мазна кожа? Искам да са дълготрайни, поне 12-14 часа да издържат без проблем. Наскоро ходих в магазина им и разглеждах, но момчето там не успя да ме консултира добре и реших да се допитам до вас.  bouquet

Аз ползвам коректора mac pro longwear . Харесвам го много ,слива се с кожата и не се усеща, че имаш коректор, покрива добре и най-важното за мен не прави линии под очите!  Peace фон дьо тен техен  не съм ползвала .

# 444
  • София
Моят опит с коректор и фдт на Мак, се свежда до: pro longwear- коректор в тъмен цвят. За да покрива тъмни кръгове под очите. Върху него нанасям по - светъл... Добър и много икономичен продукт. Фдт е pro longwear spf 20. В цвят  NW20. Компактен в кутия. Не е много като грамаж и бързо свършва. Но е моят фдт на Мак, защото не тежи, не се свлича, издържа... на снимки е ок. С доста мазна кожа съм в Т- зоната. Която неизбежно лъсва по- някое време... Носила съм го и с крем и без под него. И с бази и без. Нямам забележки. Нанасям с четка стиплинг на Зоева. Получава се добре.Единствено ако  кожата ми е дехидратирана и с белещи се бузи  не стой добре.
 Надявам се съм била полезна. Wink

# 445
  • Бургас
И аз така разбрах за палитрата , но все пак искам да видя. Червило харесах също, отново червено  Mr. Green
лаковете не, изобщо не . Палитрата е идеална за гръндж стила (любимият ми) , а до лицето на колекцията там нямам какво хубаво да напиша , единствено си представям Лучия Пика.

# 446
Ria, Denisha, много ви благодаря.  bouquet

Този компактен фон дьо тен как се нанася? Трябва ли да се мокри четката/бюти блендера или се наная като пудра? И аз имам подобна четка като тази на Зоева, но не мога да си представя как се нанася, защото досега не съм ползвала компактен ФДТ, а само течен.  Hug

# 447
  • София
Не не се мокри четката. С гъба не съм пробвала. Наистина е по- сух като консистенция... не е му с или крем. Ако имаш възможност потърси Тони в Мак. Сигурна съм че ще ти помогне в избора. И ще ти покаже продуктите за които говорим и начините за нанасяне. Simple Smile

# 448

За дълготраен коректор наистина най-добрата опция е Pro Longwear. За фон дьо тен има няколко варианта, в зависимост от това дали искаш да фиксираш отгоре с пудра. Единия е Pro Longwear Nourishing Waterproof, другия е Studio Fix. Отново важен фактор е и каква покривност искаш да има фон дьо тена. Наистина, най-добре отиди в магазина отново и пробвай пак. Този път дано имаш късмет с консултацията! Simple Smile

# 449
  • София
Момичета, извинявам се че така нахълтвам в темата, но искам да попитам каква е цената на пресованите Метеорити в БЗ, знаете ли? Чудя се дали да поръчам онлайн или ще е все едно.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт