MAC & Sephora - 36 тема

• 125 965
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Палитрата с жълтото и синьото хубава ли е? Ще се радвам на отзиви, тъй като не ога да я видя на място  bouquet

# 421
Аз го купих онзи ден, много е хубав. Heart Eyes
Лrлавия също, но имам подобни и пропуснах.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 14:24 от densi

# 422
Зеленият лак наистина е много красив. За съжаление МАС ще спират производството на лаковете си и няма да има повече нови цветове...

# 423
  • гр. София
Еее, много кофти новини.  Sad

# 424
  • Бургас
Честит да ти е Денс,много як цвят!Розовият също. bouquet Hug Hug Е,много тъпо,как ги спират! Sad

# 425
  • в 1001-та нощ
Много странно, наистина Sad

Палитрата с жълтото и синьото хубава ли е? Ще се радвам на отзиви, тъй като не ога да я видя на място  bouquet

Аз ще ида утре на обед и ще ти пиша после  Peace

# 426
Аленка, много благодаря  bouquet ще чакам с нетърпение

# 427
Получих смс за 20 % отстъпка на определени артикули от асортимента на Ести и Клиник до 31.08. Нямам идея обаче какво включва.  Peace Ако някй мине, нека да сподели тук, моля.  Praynig

# 428
  • гр. София
Ето го и при мен MAC Studio Nail Lacquer Styles matters:

# 429
Получих смс за 20 % отстъпка на определени артикули от асортимента на Ести и Клиник до 31.08. Нямам идея обаче какво включва.  Peace Ако някй мине, нека да сподели тук, моля.  Praynig
Това е в Дъглъс, нали? Днес ходих до там и имаше някакво намаление на продукти на Клиник, видях и че ДУ на Ести е  68 лв?!

# 430
Това е в Дъглъс, нали? Днес ходих до там и имаше някакво намаление на продукти на Клиник, видях и че ДУ на Ести е  68 лв?!
Не, не, това си е намаление на Дъглас. Онова е от смс-а е на Клиник в бутиците.  Peace

# 431
  • София
Момичета, нещо не мога да се ориентирам в сайтовете на Сефора, имам бърз въпрос - в Лондон продават ли се палитрите Tarte?

# 432
И аз имам питане chanel hydra beauty gel creme този крем заслужава ли си ? Целта ми е хидратиране и поддържане на млада кожа под 30г. съм, кожата ми е нормална - нито е мазна, нито е суха.  Flutter

# 433
  • Бургас / София
Кремът е много добър, гел кремът също попива за секунди, леко хидратира и прави кожата гладка, но е лека хидратация за моята комбинирана кожа е окей.

# 434
  • гр. София
Момичета, нещо не мога да се ориентирам в сайтовете на Сефора, имам бърз въпрос - в Лондон продават ли се палитрите Tarte?

Не.

Общи условия

Активация на акаунт